|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Michiko to Hatchin (есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 9:05 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Michiko to Hatchin Жанр: Action / Drama Тип: TV Епизоди: 22 Продукция: manglobe Година: 16.10.2008 Официален сайт: http://www.michikotohatchin.com/AniDB / ANNДействието се развива в алтернативна Бразилия и разказва историята на Хана Моренос. Хана е често използвана и тормозена от всеки един член от семейството което я е осиновило, и което единствено се грижи за нея, защото правителството им плаща за това. Но един ден, избягала затворничка на име Мичико Маландро влиза през прозореца на кухнята с мотор, казвайки че е истинската майка на Хана. Объркана но готова на всичко за да избяга, Хана се съгласява и тръгва с нея. Връзки - viewtopic.php?t=38023
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 9:12 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не ми допадна трейлъра, мисля да го пропусна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 9:21 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
На мен пък ми се изстреля в Топ 3, на очакваното през октомври месец.
Арта кърти! Мичико Секси Дивата определено е сред най-секси аниме героините, които някога съм виждала, пък и така като гледам има характер мацката. Точа лиги да излезе първи епизод да си тръшна един профил с нея просто
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 5:25 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
spiralkinda написа: Не ми допадна трейлъра, мисля да го пропусна.
+1
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|