|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:02 pm |
|
poli |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 11:32 pm Мнения: 190 Местоположение: Beyond the Sun
|
Yamato написа: nozo написа: някой може ли да ми каже програма за четене на манга за PSP, ако може и линкче, благодаря предварително blazed от PSP-bg.net написа: Айде, изненадка от мен: DownloadКопирате съдържанието на папка Memory Stick в главната папка на картата. Архива е за 4.01 фирм, ако ще го ползвате на 3.хх, преименувайте папка GAME4XX на GAME371 (за 3.71 М33) / GAME380 (за 3.80 M33) или GAME390 за 3.90 M33. Тва трябва да свърши работа.
Нищо не разбрах Може ли някой да обясни като за индианци
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:09 pm |
|
Yamato |
|
|
|
poli написа: Yamato написа: nozo написа: някой може ли да ми каже програма за четене на манга за PSP, ако може и линкче, благодаря предварително blazed от PSP-bg.net написа: Айде, изненадка от мен: DownloadКопирате съдържанието на папка Memory Stick в главната папка на картата. Архива е за 4.01 фирм, ако ще го ползвате на 3.хх, преименувайте папка GAME4XX на GAME371 (за 3.71 М33) / GAME380 (за 3.80 M33) или GAME390 за 3.90 M33. Тва трябва да свърши работа.Нищо не разбрах Може ли някой да обясни като за индианци
PSP или PlayStation Portable e джобна конзола на Сони, която след хакване (При PSP то значи леко разбъркване и модифициране на някой от скрипт кодовете или нещо от сорта) има функцията да възпроизвежда различни homebrew (Разбирай домашни) програми.Това, което питаше Nozo е дали има програма за PSP, която да бъде подобна на CDisplay (Или поне аз така го разбрах).Това горното е цитат от друг форум където е предоставен линк за програмата.
Clear enough?
|
|
|
Заглавие: Re: Какво е манга + как се чете + основни жанрове !!! Публикувано на: Вто Мар 01, 2011 12:11 am |
|
excape |
|
|
|
Не знам за вас, но аз използвам Picasa за четене на манга, супер лека е, отделно чрез програма мога да си качвам албумите в нета, много по удобна за четене от CDisplaya и ми се налага да използвам стрелката надясно да местя страницата и нагоре, за да увелича нещо, дето е много ситно, CDisplaya пък използвам за УЕБ комиксa - Green boy, жалко, че не всички уеб комикси се сканирват, както Еasy going Scans го правят, техните сканове няма проблем да ги чета и през пикасата.
Като стана дума за Уеб Комикси, които не са сканирани от Изито, с каква програма ги четете, аз използвам Paint, защото пиковете излизат много добре и не е нужно да ги увеличавам, но пък ме дразни, че трябва да работя с мишката, за да свалям надолу.
|
|
|
Заглавие: Re: Какво е манга + как се чете + основни жанрове !!! Публикувано на: Съб Апр 16, 2011 9:41 pm |
fan_8881 |
|
|
|
аз много благодаря за линка... помогна ми че и аз имах проблем
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво е манга + как се чете + основни жанрове !!! Публикувано на: Вто Сеп 06, 2011 9:32 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Грубо казано едното е комикс, другото е книга. Има и някой друга картинка между главите нали, но е предимно текст само. Относно другото: това си зависи от заглавието. Има манги които са базирани на новела, така и обратно (както аниметата на мангите). Колко точно следва историята, пак си зависи от даденото заглавие. Може и да разказва алтернативна история или странична история за някой друг герой. Както казах, зависи си от заглавието, не е някакъв стандарт само някакви да са. И логично когато е адаптация от новела към манга, автора на новелата се пише и като автор на мангата, защото той е писал историята.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|