|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tales of the Abyss (есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 5:44 am |
|
Pres |
|
|
|
Епизоди: 26 Излъчване: 03.10.2008 до ? Продуценти: Sunrise AniDB: Линк Резюме: Luke fon Fabre, the son of Duke Fabre of the Kimlasca Kingdom, is 17 years old. He is the Light of the Sacred Flame who is destined to bring prosperity to Kimlasca. But since being kidnapped seven years ago by the Malkuth empire, he has been kept confined to the Fabre family mansion. The shock of the kidnapping erased all of Luke's memories prior to the event. But one fateful day, a mysterious woman breaks into the mansion and sets off a chain of events that will change the world forever... Базирано на видео игра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 2:41 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Не знам защо имам чувството ,че аниметата по игри просто не стават както трябва O.@
Та , да ще го гледам - червенокосият бишонен не изглежда лошо , а и има сумати фенартове и клипчета с прекрасен дизаин и графика , но някак си не ми вдъхва прекалено доверие
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 4:01 pm |
|
Pres |
|
|
|
faye написа: ПС: Ипревариха ме с темата
като видях, че промото е излязло, избързах да пусна тема :Р
ии така, много ми харесват всички 'Tales of' серии, надявам се и тези серии да са като предишните
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 4:32 pm |
|
moonbeam |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Не знам защо имам чувството ,че аниметата по игри просто не стават както трябва O.@ Та , да ще го гледам - червенокосият бишонен не изглежда лошо , а и има сумати фенартове и клипчета с прекрасен дизаин и графика , но някак си не ми вдъхва прекалено доверие
На същото мнение.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:54 pm |
|
BloodAngelAira |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Играта беше много хубава,нищо че Luke e надувка .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 10:26 pm |
|
Haruka |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Не знам защо имам чувството ,че аниметата по игри просто не стават както трябва O.@
Честно казано и аз имам такова чувство, макар че феновете на съответните игри обкновено не са на това мнение. Въпрос на вкус.
Това обаче ще го гледам, защото.... е комерса на сезона
/е не за това. От много време гледам колко много иконки, фенартове и всякаква фенщина се разпространяват и сега като ще го има на аниме не може да не видя за какво става въпрос поне. Макар че.. трейлърът не ме впечатли.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|