|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Nodame Cantabile -=Paris Chapter=- ~ (есен 2008) Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 3:36 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
След чудесния спектакъл на Чиаки, прегръдката край реката /и точния таймингана бащата xD/ двамата с Мегуми заминават в Париж да продължат обучението си като музиканти. Сега като двойка, двамата не трябва да позволят на Нодаме да разруши връзката им. ------------------------------------- Саа... това е едно от 15-те заглавия, които очаквам октомври месец... от 10-те, които със сигурност няма да дропна, а да видим дали ще е любимо ^^============= Връзки към Nodame Cantabile: Дискусии Даунлоуд
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 5:01 pm |
|
faye |
|
|
|
Дам, очаква се анимето^^ Само не знам какво ще направят в 11 епизода Имам смътното чувство че ще изрежат доста от хубавите неща от мангата. Първият сезон за 26 епизода изхаби 10 тома от мангата(или 9 бяха ?!?) Сега за 11 до никъде няма да се стигне (мангата е 21 тома и все още не се е случило нещо което ярко да отдели от парижкия арк)
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 9:31 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
faye написа: Само не знам какво ще направят в 11 епизода
Сериозно? Тия не са нормални! Та това е толкова готина история, заслужава си 26 епизода! (и може би трети сезон като му дойде времето XD )
Е и 11 да са, пак си ги чакам с нетърпение. И съм убедена че ще се насладя на всеки един от тях
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 5:49 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Тва като излезе новината, че ще го пускат тая есен ми се подкосиха краката Никво търпение нямам да ги гледам пак двамата дебили. Уникалната комедиика, която винаги ще помня. Надявам се да е едно стойностно продължение и да запазят чара на анимето от миналата част. Ако съдя по постера арта би трябвало да е същия така *ureshiiii*
Да не говорим, че се предполага пак да има пияно мюзик
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 9:28 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
леле умрях си от смях
първия епизод беше просто невероятен
страхотно начало
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 3:30 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Gyabooo , ей бях забравил за хумора в това аниме на колко добро ниво е (над година и половина все пак). Първи епизод беше доста добър, а после ходете ми разправяйте, че от аниметата не може да научиш езици .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 10:44 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Какво е джосей?
И да мързи ме да отворя гуугле
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 11:08 am |
|
zazuto |
|
|
Регистриран на: Пон Май 07, 2007 8:17 pm Мнения: 117 Местоположение: София
|
Джосей:Josei : 女性: Това е еквивалент на сейнен, но отправен към женската аудитория.Наричат го и "дамски". Един романтичен джосей, за разлика от романтичен шоуджо е доста по-реалистичен.
Например: Nana, Paradise Kiss ...
Жанр насочен към 18-25 годишните.
Това намерих
А за анимето-мн харесвам мангата и се надявам да го направят както трябва
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 12:52 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Колко глави на мангата бяха набутали в тоя втори епизод, просто свят ми се зави . Но се бяха справили добре въпреки това !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|