Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 5:19 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често? - По принцип не дъвча често, само ако някой има да ми даде, или ако съм ин дъ мууд да си купя /преди година дъвчех всеки ден по едно пакетче орбит диня/
Защо го правите? ми когато няям цигари ми засища никотиновия глад, иначе за кеф го правя и за вкуса отначало
Коя ви е любимата? Орбит Диня
От къде се снабдявате с тях? магазина о.0
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? не ми пука
Правите ли балончета? мда
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? не
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? на земятя, в кошче, в пепелник
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? 4-5-6 часа
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? има ли други?
Дъвката VS. Четката+пастата? четката и пастата ест

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 10:38 am 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често?
Защо го правите?
Коя ви е любимата?
От къде се снабдявате с тях?
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?
Правите ли балончета?
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?
Дъвката VS. Четката+пастата?

Ами като си купя дъвки постоянно дъвча. :lol: Като нямам вече,трябва да изтърпя времето,през което няма кво да дъвча. :?

Правя го, защото едно,че освежава дъха ми,особено след някое похапване :lol: друго че доста ме успокоява като съм нервна..."леле тая ше я убия*джвак джвак*ааа чувствам се по-добре" :D :lol:

Дъвча Orbit естествено :wink: Иначе като малка бях привърженик на хуба бубата :lol: Мн. яки балончета ставаха :wink: :lol: ,а аз обожавам да си правя балончета :D -детска радост :)

Купувам си дъвчиците от магазина или някой павилион :) -мразя да искам на някой дъвка,обичам да си имам аз и да си дъвча по колкото искам наведнъж :lol:

Не правя разлика дали е сладка или горчива дъвката...е по някой път си имам предпочитание според настроението...

За балончетата казах вече-ДА ДА ДА!!! :spinin:

Ами не ми прави лошо впечатление,стига човека да не мляска :lol: Даже много се радвам когато видя някой учител или старец да дъвчи дъвка-брей грижа ги е за другите ве :mrgreen: :wink: :lol: Но все пак не върви някой депутат да ти мляска и предъвква докато говори пред Народното събрание :? Има си някакви граници...

Честно казано не си падам много по екологията :drop: Просто мързел голям... :roll: Като видя кошче я хвърлям там, но като няма *плюк* и на земята :drop: :roll:

Принципно докато ми омръзне :) Случвало ми се е толкова дълго да дъвча,че дъвката започва да се разлага в устата ми :shock: бляяяяяя :mrgreen:

Аааа дъвката за нищо не я заменям! :nope:

Еми то си е ясно, че винаги трябва да си миеш зъбите, а през останалото време-дъвка power!!! :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 11:57 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често? постоянно
Защо го правите? амии просто навик
Коя ви е любимата? орбит white
От къде се снабдявате с тях? кварталното магазинче
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? избягвам тези със захар
Правите ли балончета? уф да ^^ '' и в час дори
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? зависи как се дъфчи
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? ако пазя хартийката си я овивам и в някое кошче
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? докато изчезне приятния вкус
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? ментови бонбони
Дъвката VS. Четката+пастата? Четката+пастата и после дъвка

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 12:21 am 
Аватар

ще си туря въпросите отпред,че съм тъп и ше ги забравя

Дъвчите ли дъвки и колко често? - Да речем на ден по 1
Защо го правите? - освежаване на дъха генерално,или след ядене в бачкането,като не мога да си подмия зъбоците.Друг повод - като играя баскет/спортувам,щото открих,че така дишам повече,не се задъхвам и не ми се натрупва гадна слюнка в устата :lol:
Коя ви е любимата? - дражета,ама нз,май орбит си взимам най-често.Но гледам да редувам мента с некъв плод,че ментата верно понякога го докарва на отрова за мишки
- От къде се снабдявате с тях? фантастико/бензиностанцията до бачкането
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - мне
Правите ли балончета? - малки са дражетата а и нямам такъв навик
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - стига да не ми джвакат с отворена уста с/у мен - не ми пречи :)
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - ако няма кофа - плюя и удрям воле във въздуха
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - май до 4 часа съм стигал - просто забравям да я разкарам
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - бонбони,ама от тях ми се протрива небцето - редуване му е майката
Дъвката VS. Четката+пастата? - :lol: поне дважде на ден гледам да си мия зъбите,според зависи колко време съм в нас :) заеви тия дъвки,дето не знам си как ти чистели зъбите

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:10 pm 
Аватар

До скоро бях в родния град на баща ми(скоро пак ще ходя) и там нали се въртях главно с един приятел и като бяхме у тях постояно дъвчехме(той колекционира и има ХИЛЯДИ и най-различни дъвки), после пък като излизахме, или си носихме, или си купувахме от магазините и така общо взето по цял ден(освен по време на ядене и Кам Пай :lol: ). Но сега, понеже живея в едно селце на 5км. от София(там ходя само на даскало и при роднини) и то във вилната зона не ми се разкарва до магазините, а и тук има само баби и дядовци, няма с кой да се разкарвам, та не дъвча напоследък :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:10 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Когато няа кво да прайм си дъвчем уя, проблем ?

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:28 pm 
Аватар

дъвча орбит или нещо ментово като трябва да се срещна с някой,все пак на никого не му е приятно сруще него да говори човек с мириз на чесън до такава степен,че да му сълзят очите.

Едно момче беше с приятелката си,обаче отиде да яде и ние останахме с нея да си говорим...момчето се върна ,като ми каза "здрасти" ми призля,явно беше ял дюнер ...беше ужасТно

затова дъвчете дъвки!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:52 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често - Не много.
Защо го правите - За да ми е сладко :D.
Коя ви е любимата - Орбит,тея сладките :D.
От къде се снабдявате с тях - От магазинчета :).
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви - Не.
Правите ли балончета - Не,много рядко.
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка - Не.
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как - В кофата :).
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка - 10-15 минути :D ако имам няколко дъвки,ако имам само дна може и 1-2 часа,освен ако не ритам :).
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка -
Дъвката VS. Четката+пастата - е мноог ясно,че е по-хубаво да си мия зъбите :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:03 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често?
На периоди.
Защо го правите?
Не знам.
Коя ви е любимата?
Hubba Bubba ония за 3 лева(големите ленти). А понякога(ако искам да се освежа) и Winterfresh.
От къде се снабдявате с тях?
Само да ми падне магазин.
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?
Не, защото прекалявам както казах само на периоди.
Правите ли балончета?
Да, но не все още не съм ги усъвършенствал. Един приятел от две дъвки прави балон по-голям от главата си, а аз...
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
Само да не се мляска.
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?
Където ми падне, освен по градините на хората(и моята). А когато съм в нас във опаковката или кошчето за боклук.
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?
Час.
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?
Газираните напитки(ако се броят). Ако пък не се, то оставам почти без избор - близалките.
Дъвката VS. Четката+пастата?
Попринцип ме мързи да си мия зъбите обаче определено четката има доста по-голям ефект.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 8:16 pm 
Аватар

Ооо ние с тях мн се разбираме xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 5:06 pm 
Аватар

-Дъвчите ли дъвки и колко често?
Ами да кажи речи всеки ден дъвча джвачка^.^
-Защо го правите?
Ми главно,за да си освежа дъха и за да се занимавам с нещо докато пътувам ; )
-Коя ви е любимата?
ми любими са ми на Orbit(почти всичките,тъмно синята избягвам да си я взимам щото много ми люти а тези сладникавите,които са ги напускали с вкус на лимон/пъпеш/диня са хубави,но не са особено освежаващи и на Winterfresh ест^^
-От къде се снабдявате с тях?
Ми от магазина xD
-Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?
Ми не не правя много разлика
-Правите ли балончета?
ооо да много обичам,но тези на Orbit става много трудно(преди време имаше на Хуба Буба ама от най-първите дъвки и ставаха много големи балони ; )
-Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
Ми да за некултурно го смятам примерно,когато говориш с учител/с някой важен човек,от който зависи нещо принципно най-добре е да се дъвче ако може по-незабележимо и да не се набива на очи ; )
-Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?
Ми в кошчето,но признавам си случва ми се да я изхвърля и на земята ; (
-По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?
мии няколко часа обикновено (като ми омръзне или стане много твърда за дъвчене)
-Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? ми разни бонбони са напускали напоследък по магазините те също вършат работа или има едни разтвори за жабуркане(за венци примерно),които имат много освежаващо действие
-Дъвката VS. Четката+пастата?
И двете най-добре ; )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 12:15 am 
Аватар

рядко дъвча дъвки.Дразни ме помляскването от тва дъвчене,направо ми бърка в здравето xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 14, 2008 9:34 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често? - Вероятно всеки ден по 1 или 2
Защо го правите? - добре кво срамно да си признае човек, че е заради дъха след ядене? Еми искам да мириша на сладичко/ментовко а не на манджа...
Коя ви е любимата? - ми редувам пакетчетата като ми свършат щото ми писва един и същи вкус (ОРБИТ)
От къде се снабдявате с тях? - почти винаги от една бутка по пътя ми от нас към пощата(където са 97% от уговорките ми)
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - САМО без захар си зимам
Правите ли балончета? - чат-пат
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - според зависи с кого говоря
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - ВИНАГИ я завивам в некво листче под ръка и я хвърлям в кош или я мушвам в някой джоб да я фърля когато видя кош(често остават в джоба с други боклучета които пребирам по същия начин и в нас като си изпразня джобовете изхвърлям всичко)
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - оф ми понякога 4-5 часа макс знам ли :/
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - бонбонииииииии (мн жалко че са със захар за тва ги избягвам)
Дъвката VS. Четката+пастата? - определено съм за четката + пастата щото чувството на плака с дъвка се не маха а аз не мога да издържа липсата на чистота, мия си зъбите 2пъти дневно поне, след всяко хранене просто ме мързи... (и както я има оная реклама не може на средата на пътя - зетка за зъби и да сапунисваш, налага си се дъвка поне кариеси да не се хващат :/ )

е гати безсмисленото занимание xDDD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 15, 2008 10:04 am 
Аватар

Аз още си купувам дъвки Турбо от едно място ама вече картинките не са като едно време с подробна информация и прочее.Сега са просто набързо накълцани и това е...нищо не е като едно време но нищо старата ми колекция все още си стои а дъвката е със същия вкус и прави пак голями балони :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 15, 2008 12:09 pm 
Аватар

е да, и моята колекция с около 80тина картинки power ranger седят...някъде xD (а сетих са де са)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]