|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Naruto Doujinshi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Напоследък според мен Наруто нещо не е на ниво, въпреки че последната глава (311) като цяло не бе зле... Както и да е, покрай по-калпавите глави на Наруто се пръкнаха доста интересни фенски интерпретации. *Двете доужиншита, които представям не съдържат спойлери от мангата (засега) и биха се харесали дори на фенове, които не я следят. *И двете истории се четат като западни комикси (от ляво на дясно). *Като излезнат нови глави ще ги прибавям тук. Raruto - това е доста стар фенски комикс, но чак наскоро го преведоха от испански. Иначе представлява чиби пародия на Наруто, която е страшно смешна. Очаквайте много шеги в стил South Park и невероятни приключения с Какаси, Раруто, Сасске и Флора (това би трябвало да е Сакура) и прочее. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Супер диво филмче за Раруто в YouTube: Raruto OpeningГлавите са в pdf формат: Raruto Chapter 01Raruto Chapter 02Raruto Chapter 03Raruto Chapter 04Raruto Chapter 05Raruto Chapter 06Raruto Chapter 07Naruto NG - под култово оригиналното имe Naruto Next Generation (duh...) се крие едно наистина красиво залгавие с голям потенциал. Това доужинши се прави от Dynamic Dragon - панелите са невероятно детайлни и наподобяват очудващо точно стила на Киши, новите герои изглеждат доста свежи и оригинални и т.н. Излезли са четири глави до момента: http://download.animes-bg.com/manga/Naruto%20NG%20%5bo%5d/Всъщност това е по-скоро за връзки като се замисля, но искам да ги дискутираме тук, пък не ми се пуксат 100 теми.
Последна промяна Morri D'in на Нед Мар 04, 2007 8:16 pm, променена общо 11 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 16, 2006 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=390.jpg) |
TheExar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Чудесно предложение! ще ги прегледам.
П.П. Naruto NG се чете отляво надясно.
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 12:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Cagalli написа: И героите имат нормални човешки взаимоотношения.
Какво ще рече това, че в оригиналния Наруто героите имат ненормални човешки взаимоотношения ли ?!
(Сори, не се сдържах просто^^)
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 12:28 am |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Ми за редовно не знам, като излезе втората глава ще разбера горе долу на какви интервали го пускат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но ще излиза, пък колко често си нямам и представа (засега).
Btw... никой ли не се кефи на Раруто
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 12:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Aerith написа: Cagalli написа: И героите имат нормални човешки взаимоотношения. Какво ще рече това, че в оригиналния Наруто героите имат ненормални човешки взаимоотношения ли ?! (Сори, не се сдържах просто^^)
В смисъл, че си говорят нормално, не - "НАРУТО!!! ИДИОТ! ПРОСТАК! НЕЩАСТНИК " и бой бой бой. Или пък прехласванията по Саске "Саске-кууууууун", и въпреки че този русия е the cool one в групата не се отнася с онази типична за Саску надменност ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
Та това имах предвид под нормални взаимоотношения
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 1:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1177.jpg) |
Shin_ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 14, 2005 6:13 pm Мнения: 166 Местоположение: Hueko Mundo
|
Morridin написа: Ми за редовно не знам, като излезе втората глава ще разбера горе долу на какви интервали го пускат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но ще излиза, пък колко често си нямам и представа (засега). Btw... никой ли не се кефи на Раруто ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
мерси за инфото ,дано да излиза по-честичко така
а мен лично Раруто не ми хареса особено ,но ОП му беше забавен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 1:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1316.jpg) |
FROST |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 4:33 pm Мнения: 127 Местоположение: The dark side of your mind...
|
Morridin написа: Ми за редовно не знам, като излезе втората глава ще разбера горе долу на какви интервали го пускат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но ще излиза, пък колко често си нямам и представа (засега). Btw... никой ли не се кефи на Раруто ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
I dig that
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 17, 2006 12:38 pm |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Излезе втората глава на Naruto NG; линка е в първия пост; enjoy
Значи главите ще излизат горе долу на две, три седмици; може и по-често, но това е фенска работа, не очаквайте свръх точност.
Историята става наистина интересна: "Съспенс, батка, съспенс"; всичко е на 6
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|