|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
frozen написа: .. но по групите които ми предложи (Статик Х и Перфектния кръг ...) си личи, че и хабер си нямаш от индустриал, даркуере,пауър нойс вълната .. Аз те съветвам като за начало да чуеш : God Module,A Dark Halo,Velcra,Die Sektor, Lvl(Level), Flesh Field,Die Krupps,Edge Of Dawn,ASP,Razed In Black .. и тогава ще си говорим на тема Индустриал ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Значи слушах по 3-4 песни от всяка която ми предложи...не ми казвай че не усещам дълбочината на музиката ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...просто вкуса ми не е такъв затова са ми скучни...незнам от колко време съществуват,но това няма толкова голямо значение... за текстовете си споделих личното мнение за тях...признавам си не разбирам от различните жанрове...но го правя нарочно...защото всяка група е уникална и не искам да си ограничавам мирогледа си с един или два стила...безполезно е за мен да разделям музиката на стилове...все едно да разделям хората според социалния статус или начина по който се обличат...както и да е...предложих ти Перфектен кръг заради текстовете...но всъщност исках да пиша TOOL ама съм заплес ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...иначе няма нищо общо със Celldweller...иначе за хитовото ми изказване сори...не гледам тв и си помислих че сега са нашумели ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ..иначе ми е интересно как така ти си популяризирал в БГ ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ...както и да е...
А между другото добих някаква представа за стила,но от групите честно казано ми харесаха само 2-A Dark Halo и Edge of Dawn ,но предимно A Dark Halo,даже си свалих някакви парчета които намерих...но може и да ми кажеш къде да ги намеря за директно сваляне без торент ако не е прекалено нахално ... та както казах в началото просто съм различен човек...и затова не ми харесват ops: ...така че няма да пиша повече,защото е невъзможно да ме убедиш в противното при условие че просто не ми допадат
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
frozen написа: .. но по групите които ми предложи (Статик Х и Перфектния кръг ...) си личи, че и хабер си нямаш от индустриал, даркуере,пауър нойс вълната .. Аз те съветвам като за начало да чуеш : God Module,A Dark Halo,Velcra,Die Sektor, Lvl(Level), Flesh Field,Die Krupps,Edge Of Dawn,ASP,Razed In Black .. и тогава ще си говорим на тема Индустриал ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Бих добавил: Blood Staind Child, Mnemic, Cyanotic, Eisbrecher, Emigrate, KMFDM, Knorkator(комедиен :Р ), Ruoska, Rob Zombie, Ministry, Turmion Kätilöt (Много любима група), Тhe Kovenant, Kidneythieves, Treibhaus, Blood ( Испански индъстриъл), Deathstars, Stallhamer, Scorngrain, Dekadenz.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 09, 2008 1:19 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Celldweller kicks ass!
Айде поздрав на всички със Switchback!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 1:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
OMG! Celldweller Как съм пропуснал да коментирам за една от най-дивите групи....айде и от мене един поздрав
Celldweller - The Last Firstborn
Само дето не успях да я намеря цялата...макар,че я имам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 11:16 am |
EluThingol |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
frozen, интересно ми е, след като ти е любима група, купил/а ли си си албумите?
ОНтопик: Не са ми фаворити, предпочитам NIИ.
_________________ A Turin Turambar turun ambartanen!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 12, 2008 10:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
EluThingol написа: frozen, интересно ми е, след като ти е любима група, купил/а ли си си албумите?
Ква е идеята...
че музиката звучи по-хубаво от оригиналните дискове?
Или че ако не си харчиш парите за нещо, което можеш да получиш безплатно... си музикален инвалид?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|