Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 4:03 pm 

Значи относно първата част на филма мога да кажа, че съм прекарал 2 седмици в безсмислен спор в Ю Тюб с един доста начетен и интелигентен християнин и в крайна сметка стигнахме до извода, че никога няма да стана християнин и че първата част на филма е филмирана книгата на няк'ва жена, която пише книгата си без нито един достоверен източник... демек си измисля някои неща както й е удобно :) Тоест и "фактите" във филма са Bullshit.

Но понеже съм от заблудените фенове на световните конспирации ще кажа, че филма ми хареса :)

Така а за тези от вас, които питат: "Защо такива филми ако са истина излизат наяве?" и "От къде да знаем, че това са факти?"
Отговарям: "Защото истината е единственото, което може да срине хиляди години управление на света от олигархията на фамилиите с парите, а на хората почна да им писва най-сетне."
"Може и да не са факти, ама как за вече 7 години от 9/11 не излезе някой политик и вместо да говори глупости не опроверга теориите във филмите."

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 4:25 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

sinnister написа:
"Може и да не са факти, ама как за вече 7 години от 9/11 не излезе някой политик и вместо да говори глупости не опроверга теориите във филмите."

Щото ако излезе да ги опровергава или няма да му повярвате или ще искате да опровергае и другите безкрайно много теории. И бтв истината нищо не може да направи. Кво хората ще се вдигнат на бунт ли? Ха!

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 4:36 pm 

@Beleg Kutalion явно напусна дискусията, защото си "изтри" всички постове. От тук си правиме извода, че първата част на филма е абсолютно грешна и се опитва да заблуди незнащия зрител(както казах доста по-рано) като му пробутва абсурди. Разбира се за да стигнеме до този извод предоставих пет линка с огромно количество опровергаваща информация и проведохме една дълга дискусия.

Щом първата част на филма е такава, може ли да вярваме на другите две? Може ли да се вярва на другите две части на нещо, което ни лъже по такъв начин и дори дръзва да претендира, че това е истината? Сега тук зависи от @phoenix дали ще иска да оспорвам(или предоставям линкове, защото от икономика много малко разбирам) 2-рата и 3-тата част, а като гледам точно натам отиват нещата.

One Down, Two to Go !

@sinnister
Първата част на филма е заимствала от адски много места. Ако искаш доказателство, една страница назад и големия цитат.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 6:38 pm 

Safiir написа:
sinnister написа:
Щото ако излезе да ги опровергава или няма да му повярвате или ще искате да опровергае и другите безкрайно много теории. И бтв истината нищо не може да направи. Кво хората ще се вдигнат на бунт ли? Ха!

Има някои много елементарни неща, които са големи плюсове за теориите за 9/11 ,които ако опровергаят ще задоволят много "конспиратори".
Защо много хора от Пентагона получават обаждане, че не е хубаво да летят този ден?
Какво дъ фак е разтопило стоманата в небостъргачите (предвидени да издържат няколко такива удара), защото явно не е горивото на самолетите?
Но не ми се спори, защото е безсмислено още повече през интернет.

Хедон и от милион места да е взаимствала не ми пука :) Сериозно по темата може да се спори много много дълго + това и не ми достигат знанията по теология (за жалост) за да споря относно християнството.

Единствената ми религия и вяра и вяра са думите Мир и Любов и ако някога те заменят думите Война и Власт ... значи хората са изчезнали от земята =)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 6:50 pm 

Цитат:
Хедон и от милион места да е взаимствала не ми пука :)

Аз те поправих, защото спомена цитирам:
Цитат:
че първата част на филма е филмирана книгата на няк'ва жена, която пише книгата си без нито един достоверен източник... д за някаква книга...

Ние вече спорихме по темата достатъчно дълго и изводите съм ги написал в предишния ми пост. Тоест първата част за религията е аут... : )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:49 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

1. Е айде моля ти се :roll: Колкото по-скандално е нещо толкова по-добре се продава. Това не е нещо ново ><

2. Прочети предишните мнения и ще видиш безкрайно много неща, които доказват недостоверността на източниците им.

3. Всъщност си е съвсем научно доказана любовта, много ти се моля. Всички физиологически процеси на тялото са ако не напълно то до голяма степен разпознати и класифицирани. Но става ли да не се отвличаш от темата?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:53 pm 

@sweety_silvi ти прочете ли темата? Защото ако я беше прочела нямаше да има нужда да задаваш тези въпроси.

1. Парички, малко слава и винце с критиците. Тоест страница 4, второто мнение.

2. Миналата страница, огромния цитат.

3. От научна гледна точка за съжаление любовта е просто химия(различни процеси). Виж от философска вече по друг начин стоят нещата...

Само ще те помоля, ако решиш да започваме дискусия да прегледаш цялата тема, защото тези неща мисля че ги дъвкахме достатъчно дълго.

Поспепис: Safiir ме изпревари, но карай да има...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 09, 2008 8:48 pm 
Аватар

Айде хора! Искам опровержение за икономическата част на филма :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 10, 2008 1:07 am 

phoenix написа:
Айде хора! Искам опровержение за икономическата част на филма :)

Цък !

Началото е много интересно:
Цитат:
If anyone has looked on the forums of the Internet as of late, it seems as thought Part III is the most commonly believed; you typically hear things like "Well, Part I - I'm not too sure about, Part II may be/is not true, but I know Part III is true!" How do these people know? If they know, why not more people? Well, I decided to look into it myself.

I realize that most people who promote this film say "I did research, I know it's true", well if that was the case, Parts I and II wouldn't have been proven completely false. As I did in previous sections, I will go through the video as it talks, that is I will take a transcription and discuss it point by point in that manner, anything from the movie appears in green to make it easy to follow.

Всъщност освен, че е опровергал цялата трета част, пича е оспорил и другите две(но нас първата не ни интересува вече, защото е аут).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 11, 2008 2:36 am 
Аватар

Ебаси темата :lol: бая време ми отне да я прочета . По-точно стигнах до 5-та страница и почнах да прескачам някои постове (и безтова някои липсват) . Иначе интересна тема сте подхванали да обсъждате . Аз само искам да попитам phoenix , дори и да е вярно какво ще направиш ? И целия свят да разбере какво може да се направи по-въпроса ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 12:25 am 
Аватар

ще знам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 1:48 am 
Аватар

Soo ? Kва фаида от тва ? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 25, 2008 3:16 pm 
Аватар
Masaka?!

Местя в Киномания. :arrow: Това е все пак филм.

Иначе за самото нещо - гледах го, глупаво е.

Вместо да приказват как са използвали религията и защо влияе на хората, 1 час ми обясняваха зодиака. Частта, хранеща религията = фейл.
Сега не се сещам за филм, който се справя по-добре с това - но то не ни е и нужен в днешната 'просветена' епоха. А и в крайна сметка - може да вярваш в Бог и да си ядрен физик. Вярата сама по себе си не е лоша, вече религиозните институции, целящи контрол чрез нея - са. Anyway...

9-11 частта, ми пак слаба. По-добър филм за 9-11 е Фаренхайт 9/11 и не толкова откачен на всичкото отгоре.

Икономическата част за Федералния резерв на САЩ беше особено зле - никакви доказателства, нищо обяснено като хората. Всеки, който е карал и един курс по икономика или поназнайва нещо от монетарна политика би се ударил в челото - facepalm.

Нямаше голяма връзка между частите - религиозната едва успя да я скрепи някакси в цялата картинка с 1 изречение накрая, ако това въобще е скрепване. Също така - можеше да мине и без промиващата бекграунд музика, наслагваните кадри с насилие, спец. ефектите и двойната картина на моменти. <.< Ако някой иска да ме убеждава трябва да прилага знания и факти, а не шумотевици и визуални перверзии.

Оценка: 3-4/10

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 7 [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]