|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 09, 2008 10:21 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
raptor22 написа: Малко спойлери: В следващия чаптър Ниши задава команда на Гантз след което се изписва таймер показващ една седмица и накакви часове и минути според Ниши това е таймер показващ времето до "Края на Света" не става ясно дали е до по-голяма инвазия на земята или просто всичко ще престане да съществува.
Всички умират и това е перфектния край, за който автора говореше ?
Дано не !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 5:56 pm |
Hajutze |
|
|
|
изпуснал ли съм нещо или тва от новия чаптър ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 1:33 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Абе Ниши е главната ромска перла от отбора на затвора!Пича просто ме кефи тоооолко много.С тоя турбо компресор 42 скоростна кутия и стелт булшитове мачка милиони микроби наред.Направо им избива канализацията на другите ганцери...
Не бе сериозно ниши е голям пич.А най-накрая съживиха и Кей и нещата се очертават интересни.Бтв само аз ли не мернах Мъсъл Райдера в стаята?
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 12:46 pm |
|
Yamato |
|
|
|
Spokesman Of Madness написа: Абе Ниши е главната ромска перла от отбора на затвора!Пича просто ме кефи тоооолко много.С тоя турбо компресор 42 скоростна кутия и стелт булшитове мачка милиони микроби наред.Направо им избива канализацията на другите ганцери... Не бе сериозно ниши е голям пич.А най-накрая съживиха и Кей и нещата се очертават интересни.Бтв само аз ли не мернах Мъсъл Райдера в стаята?
Мъсъл-ъ не ми дреме за него ма и аз се включвам във фенклуба на Ниши.Последното му включване в битката беше адси яко "100 точки" и до там.И като се има предвид че е единственият, който знае за кво става въпрос в Гантц...Даже според мен има още доста инфо ма го крие.. НИШИ РУЛЗ!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 4:45 pm |
|
Reanimater |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 2:36 pm Мнения: 220 Местоположение: София
|
Май забравихте как рева като путка. И не благодари на никого за ривайва, Ниши е пълен тъпак и нещастник. Само се крие и гледа как отбора му измира.
Мъсъл райдъра си беше там ве... Още в 279 в края дето се появи Кей го имаше на картинката.
Отбора е супер силен и имбав, ако има нова фаза в гантц това значи 40 чаптъра поне, а това със ядрената война и умирането ще е бая бързо :П.
Ще се случи нещо ново и неочаквано, няма да са само тези... Хост самурая какво ще направи? Като знае, че до седмица всичко ще сгъне? Съюз някакъв дали ще има...
Катоу има да прави още 200 точки за ривайв най-малко. Нищо не е свършило мисля, че следващата битка отново ще е без тайм лимит, но ще ги телепортират на няколко различни места за една вечер. Или ще е таг... 1 час в осака, 1 час в токио, 1 час в киото :П
Нов бателфилд ще има сигурно. Или ще бъдат факснати некъде извън Япония. Възможности много.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|