|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Koihime Musou (saga) Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 4:48 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Koihime Musou (Лято 2008) Заглавие: Koihime Musou 恋姫†無双 Koihime†Musō Вид: Брой епизоди: Времева рамка: Жанр: Ечи, Комедия/Пародия, Приключеснки, Сейнен, Фантастика Продукция: Marvelous Entertainment, Doga Kobo ANN написа: After losing a family to bandits during a night raid, Kanu swears she will not let others share the pain she experienced that night. She quickly becomes a well-known and feared by villains bandit hunter. During her journey she comes across others, who wish to join her in her cause. One of them is a girl named Rin Rin, who had similar experience with bandits in the past ___ ___
Shin Koihime Musou (Есен 2009) Заглавие: Shin Koihime Musou 真・恋姫†無双 Shin Koihime†Musō Вид: Брой епизоди: Времева рамка: Жанр: Ечи, Комедия/Пародия, Приключеснки, Сейнен, Фантастика Продукция: BaseSon, Doga Kobo, Marvelous Entertainment ANN написа: Kanuu and Chouhi's group rescue a mysterious girl, who is actually the real Ryuubi, her name and heirloom sword stolen after the events of the last season. The group sets off to recover Ryuubi's sword. At the same time, a group of street performers, the three Chou Sisters, are given a mysterious magic book that may be more trouble than they think. ___ ___
Shin Koihime Musou Live Revolution (Зима 2010) Заглавие: Shin Koihime Musou Live Revolution 真・恋姫†無双 Live Revolution Shin Koihime†Musō: Live Revolution SIN・KOIHIME†MUSOU LIVE Revolution Вид: Брой епизоди: Година: Жанр: Продукция: BaseSon, Doga Kobo, Marvelous Entertainment AniDB написа: A spin-off project from the original series that Kan'u, Chouhi, Ryuubi and other characters sing the theme songs from Koihime Musou and Shin Koihime Musou on the stage. ___ ___
Shin Koihime Musou: Otome Tairan (Пролет 2010) Заглавие: Shin Koihime Musou: Otome Tairan 真・恋姫†無双 ~乙女大乱~ Shin Koihime†Musō: Otome Tairan Вид: Брой епизоди: Времева рамка: Жанр: Ечи, Комедия/Пародия, Приключеснки, Сейнен, Фантастика Продукция: ANN написа: Kashin is afflicted with a disease that will turn her into a cat if an antidote is not found, and Kada is still seeking the Crucial Ways to the Key of Peace, so he entrusts Kanu's group to go seek the ingredients for an antidote. At the same time, Choujou is plotting something between the Kingdoms, and Kashin may have been only the first in a line of dominoes set to fall.
Последна промяна dadaadda на Пет Окт 24, 2008 11:37 pm, променена общо 5 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 5:47 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
SSJ Kisoso написа: бойни лолита XD
Тоест попада в топ3 онгоинги в листа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 24, 2008 10:32 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Belgarion написа: SSJ Kisoso написа: бойни лолита XD Тоест попада в топ3 онгоинги в листа
Ама голям съм мързел , то стана [c] и чак сега почнах да го гледам
Определено ме радва, стигнах до 3ти еп и комбото от цици и лолита ми действа доста добре ^^. Тепърва предстои да навляза в историята, но дори сега ме радва развитието xDD
пп. Довърших го ^^ Невероятно сладурско аниме , всеки един еп ме разсипваше от умиление xD, а ендинга ме изкъртваше с kawainess . 9/10 определено , пък ако имаше и по сносен сториборд 10ката не му мърдаше
Препоръчвам го на всеки, който иска да се разтовари на макс
пп2. това е 420тото ми аниме, чудя се дали до 31дек. ще смогна до 500
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 25, 2008 8:55 pm |
|
IcyTiger |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 8:02 am Мнения: 1051 Местоположение: Софийска лудница.
|
Belgarion написа: Belgarion написа: SSJ Kisoso написа: бойни лолита XD Тоест попада в топ3 онгоинги в листа Ама голям съм мързел , то стана [c] и чак сега почнах да го гледам Определено ме радва, стигнах до 3ти еп и комбото от цици и лолита ми действа доста добре ^^. Тепърва предстои да навляза в историята, но дори сега ме радва развитието xDD пп. Довърших го ^^ Невероятно сладурско аниме , всеки един еп ме разсипваше от умиление xD, а ендинга ме изкъртваше с kawainess . 9/10 определено , пък ако имаше и по сносен сториборд 10ката не му мърдаше Препоръчвам го на всеки, който иска да се разтовари на макс пп2. това е 420тото ми аниме, чудя се дали до 31дек. ще смогна до 500
не се съмнявам в теб
а отностно за анимето изглежда интересно + нямам кво да правя = ще се гледа
|
|
|
Заглавие: Re: Koihime Musou (лято 2008) Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 4:07 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
@ anatoli90 далеч е от него, доста далеч . Най-малкото сюжета е твърде постен спрямо този на Икки-то
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Koihime Musou (лято 2008) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 3:32 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Дроп след 2-ри епизод.Лолито беше Иначе другата мацка ми хареса...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|