|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 11:07 am |
^^TeN TeN^^ |
|
 |
|
OMG аз съм рак обаче характера ми е смесица между рак и скорпион.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 5:03 pm |
ThaiArt |
|
 |
|
Искам само да кажа , че това което прочетох за зодията ми ..... е пълна истина отнасяйки се до мен  ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 05, 2008 8:19 pm |
 |
Iryoku |
|
 |
|
Цитат: Козерог: жесток, хладен и бездушен като айсберг. В дома е жандармер, на работата - тиран. В подтискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор. Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред физическа сила или психиатричен натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност с минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството.
Първо, пише се "Козирог". И второ, такива глупости събрани в едно не бях чел... Все пак, имам един въпрос. При условие, че автора на темата е същият (по зодия), защо се излага и въобще го post-ва? Думите "жесток, бие, тероризира, интелектуално примитивен" (ако бяха написали "олигофрен", щеше да бъде по-лесно за разбиране) и т.н. са меко казано смешни. За да е вярно всичко това, най-малкото трябва да си си паднал на главата като малък... (както предполагам е станало с оригиналният автор на тези "бисери")
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 05, 2008 10:34 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Bloody love написа: =)) е то тука само оплюват зодията О.о ... скорпион 
И все пак има маааааааааааааалка доза истина
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 8:10 am |
 |
IcyTiger |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 8:02 am Мнения: 1051 Местоположение: Софийска лудница.
|
[quoteShadowcat]Везни: и двете му ръце са леви.
Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари. [/quote]
бате ти се ебаваш с мене нали  всичко тук е вярно до частта дето започвам да треперя и припадам  всъщност аз през живота си никога не съм припадал  но иначе хороскопа е в 10ката  не ми върви с жените и това е  и чувствато ми за хумор е толкова зле xD особено като аз разказвам някой виц xD ще се засмее само 1 и това ще съм аз
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|