|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 4:03 pm |
sinnister |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 6:42 pm Мнения: 329 Местоположение: Bulgaria / Sofia
|
Значи относно първата част на филма мога да кажа, че съм прекарал 2 седмици в безсмислен спор в Ю Тюб с един доста начетен и интелигентен християнин и в крайна сметка стигнахме до извода, че никога няма да стана християнин и че първата част на филма е филмирана книгата на няк'ва жена, която пише книгата си без нито един достоверен източник... демек си измисля някои неща както й е удобно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Тоест и "фактите" във филма са Bullshit.
Но понеже съм от заблудените фенове на световните конспирации ще кажа, че филма ми хареса
Така а за тези от вас, които питат: "Защо такива филми ако са истина излизат наяве?" и "От къде да знаем, че това са факти?"
Отговарям: "Защото истината е единственото, което може да срине хиляди години управление на света от олигархията на фамилиите с парите, а на хората почна да им писва най-сетне."
"Може и да не са факти, ама как за вече 7 години от 9/11 не излезе някой политик и вместо да говори глупости не опроверга теориите във филмите."
_________________ КПД онлайн дебати = 0
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 4:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
sinnister написа: "Може и да не са факти, ама как за вече 7 години от 9/11 не излезе някой политик и вместо да говори глупости не опроверга теориите във филмите."
Щото ако излезе да ги опровергава или няма да му повярвате или ще искате да опровергае и другите безкрайно много теории. И бтв истината нищо не може да направи. Кво хората ще се вдигнат на бунт ли? Ха!
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 4:36 pm |
Hedon |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
@Beleg Kutalion явно напусна дискусията, защото си "изтри" всички постове. От тук си правиме извода, че първата част на филма е абсолютно грешна и се опитва да заблуди незнащия зрител(както казах доста по-рано) като му пробутва абсурди. Разбира се за да стигнеме до този извод предоставих пет линка с огромно количество опровергаваща информация и проведохме една дълга дискусия.
Щом първата част на филма е такава, може ли да вярваме на другите две? Може ли да се вярва на другите две части на нещо, което ни лъже по такъв начин и дори дръзва да претендира, че това е истината? Сега тук зависи от @phoenix дали ще иска да оспорвам(или предоставям линкове, защото от икономика много малко разбирам) 2-рата и 3-тата част, а като гледам точно натам отиват нещата.
One Down, Two to Go !
@sinnister
Първата част на филма е заимствала от адски много места. Ако искаш доказателство, една страница назад и големия цитат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 6:38 pm |
sinnister |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 6:42 pm Мнения: 329 Местоположение: Bulgaria / Sofia
|
Safiir написа: sinnister написа: Щото ако излезе да ги опровергава или няма да му повярвате или ще искате да опровергае и другите безкрайно много теории. И бтв истината нищо не може да направи. Кво хората ще се вдигнат на бунт ли? Ха!
Има някои много елементарни неща, които са големи плюсове за теориите за 9/11 ,които ако опровергаят ще задоволят много "конспиратори".
Защо много хора от Пентагона получават обаждане, че не е хубаво да летят този ден?
Какво дъ фак е разтопило стоманата в небостъргачите (предвидени да издържат няколко такива удара), защото явно не е горивото на самолетите?
Но не ми се спори, защото е безсмислено още повече през интернет.
Хедон и от милион места да е взаимствала не ми пука :) Сериозно по темата може да се спори много много дълго + това и не ми достигат знанията по теология (за жалост) за да споря относно християнството.
Единствената ми религия и вяра и вяра са думите Мир и Любов и ако някога те заменят думите Война и Власт ... значи хората са изчезнали от земята =)
_________________ КПД онлайн дебати = 0
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 6:50 pm |
Hedon |
|
|
Цитат: Хедон и от милион места да е взаимствала не ми пука ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аз те поправих, защото спомена цитирам: Цитат: че първата част на филма е филмирана книгата на няк'ва жена, която пише книгата си без нито един достоверен източник... д за някаква книга...
Ние вече спорихме по темата достатъчно дълго и изводите съм ги написал в предишния ми пост. Тоест първата част за религията е аут... : )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
1. Е айде моля ти се ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Колкото по-скандално е нещо толкова по-добре се продава. Това не е нещо ново ><
2. Прочети предишните мнения и ще видиш безкрайно много неща, които доказват недостоверността на източниците им.
3. Всъщност си е съвсем научно доказана любовта, много ти се моля. Всички физиологически процеси на тялото са ако не напълно то до голяма степен разпознати и класифицирани. Но става ли да не се отвличаш от темата?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 1:07 am |
Hedon |
|
|
phoenix написа: Айде хора! Искам опровержение за икономическата част на филма ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Цък ! Началото е много интересно: Цитат: If anyone has looked on the forums of the Internet as of late, it seems as thought Part III is the most commonly believed; you typically hear things like "Well, Part I - I'm not too sure about, Part II may be/is not true, but I know Part III is true!" How do these people know? If they know, why not more people? Well, I decided to look into it myself.
I realize that most people who promote this film say "I did research, I know it's true", well if that was the case, Parts I and II wouldn't have been proven completely false. As I did in previous sections, I will go through the video as it talks, that is I will take a transcription and discuss it point by point in that manner, anything from the movie appears in green to make it easy to follow.
Всъщност освен, че е опровергал цялата трета част, пича е оспорил и другите две(но нас първата не ни интересува вече, защото е аут).
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 25, 2008 3:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Местя в Киномания. ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Това е все пак филм.
Иначе за самото нещо - гледах го, глупаво е.
Вместо да приказват как са използвали религията и защо влияе на хората, 1 час ми обясняваха зодиака. Частта, хранеща религията = фейл.
Сега не се сещам за филм, който се справя по-добре с това - но то не ни е и нужен в днешната 'просветена' епоха. А и в крайна сметка - може да вярваш в Бог и да си ядрен физик. Вярата сама по себе си не е лоша, вече религиозните институции, целящи контрол чрез нея - са. Anyway...
9-11 частта, ми пак слаба. По-добър филм за 9-11 е Фаренхайт 9/11 и не толкова откачен на всичкото отгоре.
Икономическата част за Федералния резерв на САЩ беше особено зле - никакви доказателства, нищо обяснено като хората. Всеки, който е карал и един курс по икономика или поназнайва нещо от монетарна политика би се ударил в челото - facepalm.
Нямаше голяма връзка между частите - религиозната едва успя да я скрепи някакси в цялата картинка с 1 изречение накрая, ако това въобще е скрепване. Също така - можеше да мине и без промиващата бекграунд музика, наслагваните кадри с насилие, спец. ефектите и двойната картина на моменти. <.< Ако някой иска да ме убеждава трябва да прилага знания и факти, а не шумотевици и визуални перверзии.
Оценка: 3-4/10
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|