Дата и час: Нед Фев 23, 2025 12:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 7:06 pm 
Аватар

MorFi` написа:
Хм..Бях с такива огромни очаквания за това аниме - нямам познат, който да не ми го хвали;на всякъде из разни форуми чета, че било невероятно;има добър рейтинг в anidb... И, оо, каква изненада - не ми хареса :o
И нека да се обоснова :
1.Един голям минус за арта.Всъщност видя ли подобно нарисувани анимета направо ми се драйфа.Кървавите сцени бяха под всякаква критика.Нереални, гадни, отвратителни даже .. Честно казано ми ставаше смешно като ги гледах.Люси е сладка, но като цяло героите са нарисувани така, че да удовлетворят малолетната аудитория.А уж било пипнато в това отношение ... Поне движенията им да бяха направени както трябва .. Какво толкова го превъзнасяте, при положение, че тези дефекти се виждат от човек, който не е гледал купища анимета, не се се занимава с арт, дизайн или тем подобни и все пак толкова му се набиват на очи, че чак по едно време си казва "бе заслужава ли си да се гледа т'ва лайно..".И как по дяволите е възможно на човек да му отрежат всичките крайници, да се излеят тонове кръв и той не само да оцелее, ами и да е в състояние 15 минути да приказва простотии :shock: Седя в потрес и се чудя защо въобще си го задавам този въпрос.
2.В историята няма нищо оригинално.Разбира се обичайните простотии - супер-хипер-яка-гола-мадама, която е мега-гига-турбо-силна и както му казваме на село "не се бара" среща любовта на живота си след там еди колко си години и О Чудо - при него живее братовчедка му, която също е влюбена в него (да ги е** японците с тяхното кръвосмешение) и от тук нататък почва сапунката а-ла-колко-те-обичам-но-ревнувам-като-те-видя-да-зяпаш-гащичките-на-другата.
Някой беше писал, че символиката е на ниво.Като изключим няколко добри момента и идеи, Елфен Лийд е до толкова клиширано, че дори няма да му дам 4 от 10 за историята.Някак си не ме впечатли и не открих "дълбокия смисъл".
Любовният триъгълник въобще не можа да ме трогне.Някак си чувствата на героите ми се видяха плоски, а самите те - недоразвити.Няма да коментирам повече.
3.Чуя ли името Широ(fate/stay night),Юджи(Shakugan No Shana) или Ко(у)та още веднъж ще съм в състояние да изтребя половин Япония.Ако го нямаше т'ва тъпо пишлеме сериалчето щеше да е пъти по-добро.Не мога да понасям подобни лигави персонажи в каквито и да е филми. :thumbsdown:
4.Музиката не е кой знае какво, като изключим опенинга.
Иии така .. Не, че е най-тъпото аниме което съм гледала.Не чувствам да съм загубила кой знае колко от ценното си време за да го зяпам.Въпреки всичко, което изписах мисля, че е най-добре да го гледате за да си прецените сами дали ви харесва.Все пак т'ва си е лично мое мнение :wink:

Изкаш да ми кажеш че не ти харесва клането и фарченето на краинии,сега като се замисля това е пародия на филма Рамбо 4,но това не е от значение,много интересно се обоснови,еми следващия път чети жанра и описанието на анимето,та и нормално след като имаш големи очаквания да не ти хареса,същото се случи с мене само че с филма Batman...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 7:22 pm 
Аватар

MorFi` написа:
Напротив - клането и крайниците не ми пречат, просто очаквах да е кадърно нарисувано :wink:

Радвай се на това,то друго аз не виждам в това аниме... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 6:26 pm 
Аватар

Аз никога не се доверяван на хвалби или обратното за което и да е аниме..за това първо гледам и след това коментирам :roll: ... лично за мене това амине влиза директно сред наи добрите които съм гледал, и не мисля че стила на рисуване е лош не е и наи добрият които съм виждал но е напълно задоволителен в сравнение с мангата а историята е невероятна! Които не го е харесъл мисля че просто не го е разбрал..
Само едно нещо не мога да разбера като го видях как свърша сякаш нарочно са го отрязали и не са го довърили а след като прочетох мангата за да видя как свършва историята... смятам че щеше да е много по добре да го бяха завършили както си е историята по мангата което значи че е трябвало да има ощепоне 5 епизода :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 7:22 pm 
Аватар

Както при всяко аниме краят е бая... :hmm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 8:17 pm 
Аватар

Абе чак тъпа историята нз дали е, но определено е мнооого предвидима, плоска, без развитие. Помня, че като започнах да го гледам си казах- леле, това ще има доста заплетен сюжет, и се надъхах да го изгледам бързо. На края бях адски разочарована. Просто... имали са идея да направят нещо добро, но целия проект е завършил с разкошен провал. Кръв, фенсървис... друго нз какво има в анимето. А, може би арта, радва окото като цяло + opening box ver. песничката. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 1:31 am 
Аватар

хмм :lol: да кажем че всеки има различен вкус за нещата...или е от това че е прехвалено незнам,защото така като чета коментарите повечето които са останали недоволни са имали големи очаквания и изисквания :o
все пак както няма перфектни хора така няма и перфектно аниме :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:11 am 
Аватар

anatoli90 написа:
хмм :lol: да кажем че всеки има различен вкус за нещата...или е от това че е прехвалено незнам,защото така като чета коментарите повечето които са останали недоволни са имали големи очаквания и изисквания :o
все пак както няма перфектни хора така няма и перфектно аниме :)
има - TTGL

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 3:46 pm 
Аватар

Какво съвпадение :D Гуррен Лаганн беше последното аниме което изгледах и мн му се накефих :P
И с нетърпение чакам филма/филмите(за втория нз кога ще излиза)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 3:51 pm 
Аватар

Е Лагана е най-доброто аниме...

Сори за офтопика.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 1:20 pm 
Аватар

абе малко не ме изкефи как свърши.А тая луцъ много коварна.Как зарази Коута на края кат го ухапа.Чак се кефи и се разциври :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 3:22 pm 
Аватар

като цяло ми хареса анимето-имаше доволно количество кървища :mrgreen: ...ама края му беше стабилно тъп

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 11, 2008 1:59 pm 
Аватар

Малко тежък е за моята психика, но си го харесвам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 10:21 am 
Аватар

MorFi` написа:
3.Чуя ли името Широ(fate/stay night),Юджи(Shakugan No Shana) или Ко(у)та още веднъж ще съм в състояние да изтребя половин Япония.Ако го нямаше т'ва тъпо пишлеме сериалчето щеше да е пъти по-добро.Не мога да понасям подобни лигави персонажи в каквито и да е филми. :thumbsdown:

Хах и аз това казвам понякога. Пропусна онзи дебил Раки от Claymore, който съвсем закопава иначе и без това глупавото аниме.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 2:58 pm 
Аватар

хех вие ако изселите половината от главните герои няма да стане по добре ами няма да има какво да гледаме :lol: пък и нз какво не им харесвате толкова отначало Широ е малко комплексар но после се бие рамо до рамо с слугата си... подобна е положението и с Юджи , а Коута няма какво повече да се очаква от него според мене :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 4:41 pm 
Аватар

Коута е един от най-дразнещите герои в цялата аниме индустрия ... просто е ... БЛА!

Иначе мен пък анимето ме радва :D Историята ми е по вкуса, а и арта не е зле. :) Изобщо с кеф и интерес си го изгледах.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]