Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 5:18 pm 
Аватар

Е, за един нормален шонен 20 глави не са чак тооолкова много. Много неприятно, ама колкото и да се вайкаме нямаме думата. Дано поне последния чап да се направи като хората, дори и отворен край да остави, искам да си е в стила на цялата манга.
И сега на мястото на Double arts какво ще пускат, че така и не разбрах?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 5:41 pm 
Аватар
Модератор

Ами ако ги карам подред:
свърши Samurai Usagi, започна Bakuman
свърши Boku no Watashi no Yusha Gaku, започна Inumaru Dashi
свърши Dogashi Kaden, започва Cha Gacha
свърши Double Arts, започва Asklepios

Иначе първият том на мангата влезе в топ 10 в седмичните продажби. Което го прави доста добре продавано и спирането на мангата е все още учудващо.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 5:52 pm 
Аватар

:lol:
Аз си мислех, че Boku no Watashi no Yusha Gaku е друго списание. :lol:
Asklepios, ако продължи като oneshot-а, бих убила някого. Нямам стимул даже да започна да го чета. Ако някой го почне да каже как върви.

Има си нещо нередно в спирането на мангата, щото не е да е без интерес, ето и ти го казваш. Значи май мангаката верно го мързи. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 10:28 pm 
Аватар

Ии такаа...Успях да догоня мангата и ще кажа че я бива като цяло.В началото ми вървеше малко мудно анд стъфф ма последните 6 чаптъра ги глътнах на бързо.Жалко че я спряха (Казвам "Спряха" защото в MangaUpdates мангата се води completed).Ии така не ми остава нищо друго освен да почна Gantz.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 7:39 am 

Странно като се поразгуглих видях , че на бая хора им е харесвала и хич не са радостни от идеята за спиране ... тия къв рейтинг викате гледат по точно :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 9:53 am 
Аватар

И аз се чудя за този рейтинг.В сайта OneManga OM ранга е 125.А като излезе сега и този нов чаптър ще се повиши още.(Всъщност ще се намали де...защото там върха е 1,и в крайна сметка ще означава,че ще се приближи към него.) Според мен това е много добро постижение!Виждала съм други,много интересни манги и то с добър арт,които ОМ ранга им е нат 200...

http://alera-chan.deviantart.com -My art!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 10:44 am 
Аватар
Модератор

Не знам защо изобщо гледате ранговете в някви рандом сайтове. Първо рейтинга на мангата не се определя от тези сайтове, а от японските читатели. А рейтинга им в списанията освен от читателите и от едиторите. Мангата е добре продавана, което означава, че си има рейтинг. Но абсолютно не може да се каже как точно едиторите определят рейтинга.

Междудругото се спойлнах лошо :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 7:49 pm 
Аватар

И аз искам спойл. :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 8:12 pm 

прегледах RAW-а ... показват лошкото да се гърчи и некви тъпи диалози (предполагам) и те тва е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 6:24 pm 
Аватар
Модератор

И к'во стана, абсолютно нищо не разбрахме, ма нищичко. Нито за оная организация, нито за Kiri, нито за Трой, нито за нищо и никого. Пълна мъгла...
И тъй свърши, че да се надяваме, че някога ще има продължение. А това е малко вероятно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 6:40 pm 
Аватар
in need of a hero

Разбрахме, че Кири я е заглеждал XD .

Еми не беше лоша манга, и не че очаквах по-кадърен край, но ми стои много никакъв тая последен чаптър. :?

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 6:56 pm 
Аватар
Модератор

То и оная вече го гледа така.
Но на Кири му дойде акъла :>. Тя като му намекна, че иска да са заедно за винаги, Кири се намръщи. Разбираемо не я иска, като я знае в леглото каква е =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 9:14 pm 
Аватар

Мангата свърши неочаквано бързо и тъпо....Никой от героите не загря, че другия си пада по него оО" малко съм разочарована .... може пък да има продължение? кой знае...

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 9:37 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
Мангата свърши неочаквано бързо и тъпо....Никой от героите не загря, че другия си пада по него оО" малко съм разочарована .... може пък да има продължение? кой знае...

От това което прочетох тук и в мангата не бих казал че тя е свършила..За което имам две обяснения.

1.По-някаква странна причина на някой не му харесва мангата (Имам предвид на някой от високо стоящите в екипа на списанието),което е малко вероятно предвид успеха на мангата,но варианта че автора се е скарал с някой от редакцията остава вероятност.

2.Предвид лекотата с която мангата бъде сваляна от печат бих дал и предположение че на човека му е дошло малко в повече или нещо от сорта...

И двете предположения са взаймствани от постовете на Унок но и двете са вероятни (Второто като чели повече като имаме предвид характера на японците.)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 11:15 pm 
Аватар

CaBa написа:
То и оная вече го гледа така.
Но на Кири му дойде акъла :>. Тя като му намекна, че иска да са заедно за винаги, Кири се намръщи. Разбираемо не я иска, като я знае в леглото каква е =))

И после аз съм била evil :lol: CaBa: Ку не беше evil, нямаше да кажеш това за Psyren :> Ти пък се подигра Ели. Квит сме. И Psyren е зле. Нека си четем Rookies. :P CaBa: Ооо Rookies :headbang: , вече не си чак толкова evil :>. Но пък за Ели си беше истината :> Аз съм въплащение на доброто. :lol: Ели не е имала шас, девойчето е младо и цял живот е спасявало хора.Нека бъдем съпричастни.Мен пък много ме зарадва края. Оптимистичен и с възможност за продължение някога. Кой знае как ще се развият нещата, можем накрая да видим Кири и Ели заедно, както и всички маскирани господа и изтреблението на Трой.

Последна промяна Zenith на Вто Сеп 09, 2008 10:34 pm, променена общо 2 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]