|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 9:18 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Значи Хитлер е оповестил на екзорсистите новината за произхода на АЛен, че и се е опитал да ги настрои срещу него. И Канда, поне е перманентно в цикъл, взе че стана още по-голямо мрънкало.
На Линали косата й расте, Комуй се държи мъжки, а Ален е верен на себе си. Засега нищо ново, само дето никой не знае какво е станало с Крос и не са изтрили кръвта му( или на кой трябва да бъде). А дани и Хитлер да умре, макар да се притеснявам, че ще го лепнат на Ален.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 04, 2008 3:53 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Лол за първи път видях Hoshino, досега само снимки на котката и ръката й съм виждал . А преди колко се спекулираше дали в действителност е жена или мъж.
http://i62.photobucket.com/albums/h95/s ... 8xtpo9.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h95/s ... 5u0imq.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h95/s ... zztgeq.jpg
http://i62.photobucket.com/albums/h95/s ... 0hukxu.jpg
И едно малко интервю
1. How old is Rhode Camelot?
-> Hoshino-sensei will keep this as a secret for now.
2. Has Tyki a favourite dish?
-> It's fish.
3. Will Kanda's past be shown sometime later in the manga?
-> Yes.
4. The D.Gray-man fanbook says that David (Debitto) loves break-dance. Why is that so?
-> It's one of his hobbys. Hoshino-sensei likes break-dance too but doesn't practice it herself. ^_^;;
5. Will the mystery behind Cross' death be resolved?
-> That's a secret too. She didn't want to talk about what will happen in the story in the future. That's understandable... in my opinion.
6. Has Tyki Mikk still gray skin after losing his Noah?
-> Yes.
7. There are currently 15 volumes published in Japan. Are there plans to end the story soon ?
-> There are as of now no concrete ideas as when to finish the series. <-- I'm glad about that. She should
continue the story as long as possible, right?
8. From where did Hoshino-sensei got the idea for the title "D.Gray-man"?
-> The colors black and white play an important role in the whole series. And the color gray symbolizes that.
9. The fanbook mentions that Rhode loves Allen. Will the story evolve around this aspect too?
-> Another question she didn't want to answer. Of course. But she was grinning.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 04, 2008 5:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Oh shi-.... изведнъж както си припомнях смъртта на Кросс, четяйки тая глава.... Особено в момента, в който Алън каза, че ще спре 14тия ако атакува.... блах x_x i'll just shoot it... > Алън е убил Крос Y__Y ? Би се вързално идеаалллно... Човек с по-голяма сила от тази на Крос. Крос е човек, оставен жив заради мисията - Алън, която вече е изпълнена, Тимкемпи е на 14тия, не говори нищо за Кросс от инцидента... изяло го е? Тъй като т'ва е може би най-гадния сценарий, доста правдоподобно си ми звучи =/ Алън вече е консумиран до някаква степен(или някой друг е консумиран...). Друг кофти вариант - Лави, с букманските му истории... ще кажете, че никой от тия няма сила - така е, ма не търсете логика, теориите са за да ни е гадно...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 05, 2008 1:18 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
E не, това вече ще е прекалено..... @.@
Саяне, добре, че мангака-та не те знае.....
Срещата на Ален с инспектора насаме я чакам от доста време, ще си подхвърлят по нещо жлъчно
А последно това дебелото брат или сестра се оказа на Тап
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 05, 2008 5:25 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз разбрах, че е сестра.
А на Саян теорията за Лави и ко. е колкото гадна, толкова и правдоподобна(дано не е и истина).Щото буукмените показаха, че са екзорсисти между другото, а не защото им пука за това кой ще победи в тази война. тяхната цел е да записват всичко. Току виж преди няколко века да са били на страната на Ърл (репликите на Джасдеби), а и стария каза, че тая война не е само от две страни. А щом знае всяка от страните и в общи линии е наясно с неща, с които ни екзорсисти, ни Ноа, ни Лави знаят, нищо чудно да изработи внучето си да стане истински буукмен като се отърве от Крос. Или най-малкото да е бил напълно наясно с това кой е убил или се е опитал да убие Крос(без труп няма престъпление). И да не му е попречил. А Лави е чушка и си живее още с излюзиите са за буукменската същност. Пък и откак изчезна Крос май не се е мярвал...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 10:39 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е сестра е още първият път като се показа, се разбра, че е жена >.< , не знам просто какво се чудите... + каза и sexual harassment, което трудно ще го каже мъж
Физиономията на Линали ми хареса, като я видя :>
Иначе тоя Хитлера вземе се присъедини към нашите както е тръгнало. Явно не се ползва чак с такова доверия от по-висшите.
Интересно е и пандата какво се сети...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 1:25 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Zenith написа: Аз разбрах, че е сестра. А на Саян теорията за Лави и ко. е колкото гадна, толкова и правдоподобна(дано не е и истина).Щото буукмените показаха, че са екзорсисти между другото, а не защото им пука за това кой ще победи в тази война. тяхната цел е да записват всичко. Току виж преди няколко века да са били на страната на Ърл (репликите на Джасдеби), а и стария каза, че тая война не е само от две страни. А щом знае всяка от страните и в общи линии е наясно с неща, с които ни екзорсисти, ни Ноа, ни Лави знаят, нищо чудно да изработи внучето си да стане истински буукмен като се отърве от Крос. Или най-малкото да е бил напълно наясно с това кой е убил или се е опитал да убие Крос(без труп няма престъпление). И да не му е попречил. А Лави е чушка и си живее още с излюзиите са за буукменската същност. Пък и откак изчезна Крос май не се е мярвал...
Чакайте, ако на буукмените целта им е да записват всичко, каква полза има Лави да дрънне Крос? Те би трябвало да се намесват минимално...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 7:47 pm |
|
Zenith |
|
|
|
nem13,
принципно да, затова е и странно, а вече и ясно, че не е Лави. Обаче буукмените явно преди са били на нечия друга страна, за да записват, а и в името на професията кой знае какво могат да направят. не, че вярвам в това, ама е интересно като идея. те са ми най-голямата мистерия засега.
Иначе чапа беще интересен, даже доста, а най-накрая стана ясно Хитлер каква мисия беше дал на Линк, когато Лулубел нападна ордена. Явно иска нещо да прави с това яйце. Само да не му хрумне да си произвежда Акума за нашата страна.
Крос да стане "fallen" ми се струва крайно невероятно. А и това, че се отказъл от единия Иносенс, а и маската му е зарязана (маска, за която нищо не знаем) също е бая странно. Надявам се не Хитлер, а буукмена да е прав и крос просто да се е чупил от Ордена. Носеше толкова тайни коя от коя по-интересна и си е вдигнал гълъбите. А ако въпросната централа го е убила не мога да разбера какви чудовища трябва да са, за да се справят с Крос. Той размяташе Тики и Акумите като парцалени кукли, какво могат някакви хора да направят?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|