|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 12:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6570_1473950659.png) |
elvenom |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
K i v a. to Last написа: v3n0m написа: Lucy от Elfen Lied ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Тя не е ли по-скоро розовокоса?
Ами на някои места ми се вижда с по-розава коса, но всъщност би трябвало да е червена.Примерно в банера ми е по-розова, но тук не виждам нищо розаво xD
w/e
Може пък и да си падам леко далтонист
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 1:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
На шофьорски курсове ходил ли си, дали не ти издадоха, че си далтонист ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ?? Ако на това му викаш червенокосо, то тогава и оная от Rosario to Vampire е червенокоса. Хайде спрете се с фенбойските изпълнения и гледайте внимателно цветовете, защото като гледам и доста с оранжеви глави също са наместени тук. Като искате отваряйте си тема, защото доста от героите са объркани тук и нямат място.
P.S. - за Далтон ме изпревари ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 1:43 am |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ishy написа: ![Изображение](http://spicytunas.com/wp-content/uploads/2008/04/deathscythe-1.jpg) Spirit "Death Scythe" (Soul Eater) Тоя пич що никой не го харесва. ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Аз съм му фен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Щото анимето е от април и е сравнително ново, пък и Спирит до преди две седмици нямаше голяма роля.
Йоко от TTGL, Лави, Шанкс...Тези са истинските ми фаворити. И Спиритчо де, ама да има малко по-дейно участие...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 12:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27818_1230305894.gif) |
kikolevi |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 20, 2008 5:22 pm Мнения: 81 Местоположение: My little World
|
sakabatou написа: Kenshin Himura от Rurouni Kenshin ![Изображение](http://www.flowerstorm.net/disa/Pictures/Kenshin/anti-kenshin.jpg) то се подразбира от профила ми де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
да да да
също и главната героиня от la corda d'oro
а близнаците от ouran host club ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) просто картят мивки ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) най-вече hikaru
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|