Дата и час: Пон Фев 24, 2025 7:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 12:44 am 
Аватар

не беше лошо. правописни грешки - дразнят.

имаше някои основни елементи, които ми допаднаха, защото съм мислила за тях по подобен начин - подсъзнанието, хедонизма, същността на психопата и други. но в крайна сметка смятам, че би могло още. имаше банални моменти, които дразнеха - поне начинът на изразяване да беше по-интересен. пък и очаквах повече като случки или изводи. краят не ме остави да мисля въобще.

както казах, добро беше, но можеше да бъде доооооста по-въздействащо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 8:32 am 
Аватар

Exotic Pirate написа:
правописни грешки - дразнят.

то те не бяха... само... правописни
и като цяло... стилът не ми хареса особено... историята, обаче, си я биваше... само ако беше разказана по-добре... щеше да се получи нещо много добро!

dener написа:
попринцип какво лошо има в това. според мен това е много добре да си безчувствен...

даа, добре, успех (: нищо лошо, но само попринцип

и всички тези многоточия дразнят, като погледнеш страницата и се набиват на очи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 10:03 am 
Аватар

Frostburn написа:
едно изречение ми направи силно впечатление:
"Не виждам особен смисъл в тези действиа... Хората правят това защото им е внушено че така трябва... също... защото са егоисти и искат да живеят и след смърта си... чрез своите деца... "

това е общо взето най-точния начин по които исках да напиша същото нещо няколко пъти, но не успях да го структурирам точно така и толкова кратко, също така първата част на този цитат важи и за всички други неща за които е истина, не само за бракът и децата

Убеди ме, че си прав? Не можеш, защото говорите за генетично заложени неща. За инстинкти и човешка природа. Хората които тръгват срещу природата си умират или стават развалини. Самоубици или психопати. Тоест тази теза издиша.
Относно цялостното писание на минус - много е добро. Но не може да ме трогне. Нито да ме направи съпричастен към проблема му. Както споменаха повечето юзъри и те са минали през същото. Всеки тийнейджър е изпитал разочарованията на любовтта и живота на определен етап от съществуването си. Тоест нищо ново, само начина по което е разказан проблема, макарче и той е леко клиширан. Трудните моменти се очаква да му помогнат да съзрее и да проумее някои неща. Ако не успее винаги може да се затвори в себе си, да стане антисоциален тип, да стане психопат или да се метне от някъде. Тоест историята не е по-различна от тази на другите. Както каза само си я по украсил. И то доста прилично. Но някак си се губят няколко неща. Все едно. В момента може само да затвърдиш твърдението, че нещо не ти е наред. И между другото хората опитващи се да подтискат чувствата си са по-нещастни от другите хора. Сблъсквал съм се със същото и се опитах почти два месеца да съм скала. Не става или рискуваш да се усакатиш духовно и емоционално.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 10:03 am 
Аватар

Браво. Много ми хареса. :thumbsup: Вярно малко тъжно и песимистично, но е много приятно. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 06, 2008 10:40 am 
Аватар

Моето мнение при първия прочит беше, че историята е много хубава, предразполага към размисъл и общто взето, като не броим някои грешки, не е зле написана. После я прочетох още веднъж и докато обмислях тезата за лудостта изведнъж ми просветна нещо(да не прозвучи обидно :blush: ) ...

...Отказа се да чувстваш заради конзола???

Освена това като казваш, че не си получил нищо за коледа, именния си ден и пр. , имаш предвит, че не е PS или изобщо нищо?
Това за поукрасената част на историята, а за истинската страна на нещата... Е, не мисля, че си психопат. Всеки си избира как да живее, все пак ... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 26, 2008 9:21 pm 
Аватар

Браво на теб! Много увлекателно написано и наистина имаше смисъл. Съвпада с много от моите разбирания за хората, смисъла на живота и т.н.

Профил  

Заглавие: Re: MyFic: Какво мислите вие за този психопат ?
МнениеПубликувано на: Съб Мар 07, 2009 6:41 pm 
Аватар

по дяволите .. жестоко е .. края не го схванах леко , но замисъла на творбата ти е жесток .. всичко тук е правилно!! може би от скоро и аз виждам нещата така .. и ми се иска всички да ме оставят и да живея точно в този аниме свят , но просто хората които ги е грижа за мен няма да ме изоставят .. не и за сега .. но нищо не мога да знам за в бъдеще .. така че .. докато ги има тях аз едва ли ще попадна в тази крайност .. но иска ми се .. леко брутално е .. но наистина .. имам нужда да спра да чуствам всичко друго освен нещата посочени в текста .. страхотно е! браво! ^^, и украсата си е на място ;p

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2009 10:12 pm 
Аватар

Ако някой редовно следи криминалните новини по телевизията... със сигурност ще забележи, че появите на безчувствените луди "Новите Хора" зачести напоследък ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 21, 2009 6:19 pm 
Аватар

Хъх... Прочетох творбата, хареса ми, да му се невиди, много при това( чак си я сейвнах на компа )! Интересно ми е как творбата е толкова правописно написана, за разлика от последвалите постове на автора, което ме кара да се замисля дали наистина го е писал той, но как да е... наистина ми хареса. Какво ли се е случило с него, не е писал от месеци гледам..? :/

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]