Дата и час: Съб Фев 22, 2025 6:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 12, 2006 10:56 pm 
Аватар

Местоположение: Под земята, надолу под морето, надолу и напред иде Люлин 0_о
Еми тази снимката с НЛО-то не ми се вярва да е истинска, тоест това от зад е монтаж!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 12, 2006 11:06 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

LOL
Яко :lol:

Всъщност съм съгласен с това за пентагона. Манете я тревата. Ако самолет се забие, по какъвто и да е начин, където и да е, ще причини МНООООГО по-големи щети. Имайки предвид скороста на падащ/насочено падащ/камикадзе-самолет щеха да фърчът коли, крави и баби...
За другите картинки - и аз мога да сложа още 2 резервоара, а някои пък изобщо нямаха общо една с друга и нз защо бяха сравнени :lol:

НЛО рулз.

ПП: LOL, верно ли 911 вече не работи =))))))

ЕДИТ:

Саси написа:
Във войната има страшно много пари! От войната се Печелят страшно много пари!
Гледайте "Да разлаем кучетата", много добър вилм за това как се правят пари

:wave: :wave: :wave:
АБСОЛЮТНО!
Аниметата Gundam, всички сезони и епизоди написа:
Войната, е най-доходният бизнес!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 13, 2006 6:53 pm 
Аватар

ми не е само заради Ирак. Линчувайте ме, убиите ме, но за мен студената война си продължава и си е в основата и на това, въпреки че и двете страни отричат такова понятие да съществува. Аз съм убедена, че американците са си бутнали кулите, за да могат да продължат войната в Ирак, което е пък в последствие на студената война. Такива неща вече съм чела, гледах и едно клипче пшо случая, знам че има и книга, но май я баннаха, не знам много по въпроса. Ако някой има някаква информация да споделя.

едит: власт, пари, интереси, мдам..... правилно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 13, 2006 9:33 pm 
Аватар

Невероятно тва мрасните дебели американци само за петрола са го направили.Тва по саитовете в чужбина има ли го.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 13, 2006 11:13 pm 
Аватар

Добре, де. Откъде сте се набъхтили толкова със крайни стереотипи не ми е ясно. А мислих, че аз съм бил краен като тийн... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 13, 2006 11:38 pm 
Аватар

Toва че всичко с кулите е много нагласено е ясно като бял ден. Ноо ходи го докажи, има много факти но кой ги признава? А войната е за пари да. Петрола свършва, а каде го има най много ... До 50 години ще е изчерпан и докато си преостроят икономиката америка си осигориха запас.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 13, 2006 11:39 pm 
Аватар

ем дамз малко фотошоп и един станиол завива мармота в шоколад
то аз си подозирах, че нещо не е както треа ама тия глупости тука не са важни - свършен факт
мина прекалено много време, а точно такива факти излети във форум са ... все едно взети от уикипедията - might be true ама само might нали ;)
то и аз мога да кажа
НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ОСНОВАЛИ ЕГИПЕТ! И ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА НИ СМЕНИЛИ ИСТОРИЯТА! и ако го измисля достатъчно увлекателно и сложно и ще работи. Също като теоремата на Маркавадаев(или някакво друго random име) - аз казвам, че има такава теорема и даже ще я цитирам (нищо, че още не съм я измислил) и на никого няма да му се занимава да ме опровергава.

със сичкото туй целях да кажа едно - Бе кво се занимавате с глупости :mrgreen: - гледайте си в своите чинии да не дойде чичко Храст да ги веме :P че нали като свърши петролената кампания ще трябва да снабди америка и с още чистачи, перачки, камериерки и други жители на БГ.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:08 am 
Аватар

Sasuke написа:
Случайно ли е, че кулите са застраховани за $3 милиарда специфично включвайки терористични атаки?
СТЦ гори за около час и половина след което се срутва напълно, като горят 4 етажа(ако не се лъжа). Има сгради които са горяли над 24 часа и не са се срутили! Има само 3 сгради в историята които са се срутили от пожар - Двете кули и СТЦ7(кадето м/у другото са се държали файлове на ЦРУ)
Да не говорим, че кулите падат ДИРЕКТНО и ПРВАО НАДОЛУ, а все пак самолет се е врязъл в тях с огромна скорост причинявайки огромна екслозия, би трябвало да има залюляване... Но ФАКТ е че Емпайър Стате Билдинг е била ударена от самолет които не е могъл да се ориентира в мъглата, но сградата не е паднала....
Също така черните кутий от никой самолет не са намерени, а черните кутий ВИНАГИ остават

Мисля че миналата година една самолетна компаня финансира проекта за направа на устройство/генератор(или каквото се води, не съм много запознат) което да позволява на хората да говорят от мобилните се телефони в самолета.
ОБАЧЕ от отвлечения самолет( 9/11/01) са получени обаждания от хора на самолета към роднини които казват че са отвлечени и са уплашени, но доста спокойно са говорили... И са си казвали и ТРИТЕ имена, а са звъняли на родини! Кажете кога за последен път сте казвали на майка си и трите си имена? Та защо трябваше да се дават толкова пари за изработката на това устройство, като през 2001 телефоните са работили толкова добре... Тук идва интерестната част, преди около 15 години(може и повече) един професор е изобретил машина с която може да се дубликира гласа на човек, само с 10 минутен запис и машината е способна да възпроизведе точното копие на гласа на даден човек.

Защо вярваме че Осама е атентаторът? Заради филмчето в което си признава? Кадето носи златен пръстен(който Корана до колкото знам не позволява), кадето пише с дясната ръка( нищо че Осама е левичар), кадето качеството е ужасно и трудно се вижда....?

Мързи ме да пиша, но ще ви кажа това:

Във войната има страшно много пари! От войната се Печелят страшно много пари!
Гледайте "Да разлаем кучетата", много добър вилм за това как се правят пари

God Bless Amerika, the land of the Free!!!

*clap* *clap* Listen...

P.S.
Been There...
Seen the shit ;)
Believe...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:15 am 
Аватар

Мале Sasuke
ок започвам с първото
кулите падат отвесно и право надолу защото пожара от пълните с гориво резервуари отслабва цялата конструкция на сградите, което е било достатъчно, пробвай се ти да изгасиш пожар на 400 етаж

какво беше другото ааа да верно че епаиър стеи билдинг е била ударена от самолет, но той е бил по малък и се е движел бавно, защото се е бил заблудил във мъглата.

Стига с тия теорий на конспирацията че ставате банални :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:19 am 
Аватар

Да де, забравяме че Gatler сигурно не вярва и че по улиците фирмата продава хероин и софия се дели на райони... хех... повечето хора се правят май че разбират всичко това което е около тях... не бъдете овци !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:27 am 
Аватар

Не съм овца но това което се дрънка става вече банално
извънземни и некви генялни планове :lol:

вече казах
ако това дето се е блъснало в СТЦ не са отвлечените самолети, КАДЕ СА ТЕ.
Каде са всички тия хора.
И само за информация, всички важни документи който са се държали във СТЦ си имат копие което се съхранява със щаба на огранизацията с цел сигурност и случки като тази ;)

Едно нещо съм разбрал от всички тези глупости, некой говори ли ви за конспирация, начи са лъжи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:36 am 
Аватар

Гатлер не си много прав , а и се изказваш неподготвен.
Цитат:
... близнаците са били проектирани да издържат на удар от Боинг 707 пълен с гориво. 707 е незначително по-малък от блъсналият се в тях 767. Освен това стоманата (опорните колони например) се топи при температура повече от 800°, а керосинът гори при темп. не повече от 300°. Затова (а и поради други подобни неточности) е невъзможно да се срутят заради блъсналите се в тях самолети.

Тъи като са чужди думи няма да ги присвоявам но това са фактите.
( лияно аз проверих че :Ако е въглеродна стомана , най - ниската температура на топене е 1150 градуса , иначе чистото желязо се топи при 1535 градуса : неръждаемата се топи при над 1400 градуса и така нататака...) ясно личи че става дума за стойности далеч надвишаващи способностите на керосина та ако ще и да ги потопят кулите в него. а това че са горяли 400 етажа е пресилено. А ако наистина са горяли е поредното доказателство че има намеса защото само от самолет немогат да се запалят 4оо етажа.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:45 am 
Аватар

какво :D
гледъл съм толкова много филми и предавания, няма такива неща бе хора :D

пак ще го кажа тва за извънземните.
какъв е смисъла да пропътуваш половината глактика(ако това е със скоростта на светлината, това са някаде към 250 000 години) да дойдеш на една планета и да правиш конспираций :lol: :lol: :lol:

всички гоп изкарвате все едно някой ви следи, и филмира целия ви живот, това не е конспирация а параноя.
некой тръгнал да завладява света, или някойв вече го притежава, събарят абсолютно незначителни згради с цел ветовно господство :lol:

хаиде стига бе, ВСВ и ПСВ бяха за световно господство във ВСВ измряха 80 000 000 и сега всички ми казвате че някакви си 3 000 и 2 паднали сгради значи че някой иска да завладее света или да натрупа пари или да затрие документи, хайде стига бе.

като събереш 20 лева със 50 изребеш 3 ъгъла от един лев и ги ззлепиш с 10 стотинки ще получиш портрет на стефан софянски как краде пари от товорен сеиф :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

тва с паричката ме уби, сгъни тук и там опппала името на Осама, сгъни тук и там опппала 2 горящио сгради, сгъни тук и там, опппала белия дом гори, хаиде стира бе, ставате параноични кат тъпите американци

едит:
керосина гори при 300 Ц но когато огъня се разране на такава площ температурата се покачва и метала се топи като захар, а ако добавиш вода само ще го разгориш, за това пожари като този се гасят с пяна

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:48 am 
Аватар

O неразумни ......
Никой не говори за извънземни бе... не четеш ли ???
Става вапрос че просто истината не е точно такава каквато е представена от правителството им :shock: . Не извънземни а пари са изконничето тук.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 14, 2006 12:53 am 
Аватар

някаде четох...........ух нема значение аз да си го кажа че пак некой ще извика ИЗВЪНЗЕМНИ :lol:

Правителството им крие, какво крие. Ако почне да разправя наред знаеш ли какви размирици ще станат, ест че няма да им каже че националната отбрана е слаба :lol: как ще спечелят следващите избори
добре пари, как ще спечелиш пари от това че 2 сгради са паднали :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]