Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 10:52 pm 
Аватар

Разум не мога да коментирам нещо, толкова отдалечено от моя начин на мислене, като твоята логика и разбирания за ... да кажем "потенциала да заслужи титлата му на strongest swordsman" . Ти ги разбираш нещата по един начин - аз по корено различен. Но като прочетох какви ги си съчинил се хванах за главата, то бива въображение ... но ти съвсем ги изкара героите тип лагер на бойскаути.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 1:10 pm 
Аватар

Мале ама големи глупости прочетох :lol: Бе той Михоук добре се впечатли от Зоро ама чак пък да тръгне да го спасява. :lol: Хареса го по-скоро като някой, който евентуално един ден ще стане достойна конкуренция . Аз някъде си бях смятала времето, което са прекарали по гранд лайн и мисля , че повече от година не може да има. Като се замислиш те не прекарват повече от седмица на даден остров.Даже да изглежда цяла арка. Пътуването им там ако е некви седмици :wink: Относно Кума ....ако не друго поне спаси Зоро,където и да е поне е жив :) Това обаче не ми стига, че да го харесам като персонаж

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:12 pm 
Аватар
Цар Алко

Баси и Кумата тоя е някаква непобедима машина, сега три дни и три нищи няма да ги има, къде ли ги е запратил. При Dragon или в ръцете на правителството, май мечока играе двойна игра. Усещам след три дни какъв мощен ъпдейт ще са вкарали нашите, стига естествено някой да ги научи. Но картинката накрая Luffy като крещеше съкрушен беше тъжна наистина. Интересно ми е сега четиримата като останаха дали няма да се сцепят от бой. Чаптъра беше много як.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:16 pm 
Аватар

Нашите за 3 дена май са вън от играта, мисля че Кума каза на Рейлайт къде ги е пратил :roll: . Да се надяваме че ги е пратил на едно и също място че може се търсят иначе доста. Нашите доста лесно ги отнесоха тоя Кума баси изрода незнам как някой ще го спре прекалено imba e :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:44 pm 
Аватар

Стига е......Luffy Накрая беше толкова аа ъъ гадно ми стана чак като го гледах....И само как си призна некъв такъв с мъка че дори една накама неможе да спаси осъзнавайки че е твърде слаб за новия свят.... :( А сега веселата част :lol: Ако има такава, значи Кума е баси пича........Поне до тоя извод стига засега сто на сто е имал вземане даване с сапротивата маринките са го качнъли и са го направили роб който да изпалнява заповеди като същевремменно е шикубай :lol: ....... Стори ми се че се познаваха с тъмния крал ..... Ако и той се окаже че е плавал с Гол Д. яка сапунка става..... А това което каза тъпия брадвар (не заслужава да му помня името) та значи найстина ги телепортира някаде е кво вика човек телепортиран от Кума падал 3 дни и три нощи в въздуха.......Нещо такова...А това което каза на Luffy че никога няма да се видят повече само показва че ще получи смъртно наказание за измяна....Дано след седмица покажат наще а не да ни държи Ода в неведение........ Ше ме изкефи да има некъв тайм скип от няколко години но няма да се случи :lol: ...

А последната страница на мангата....Като я прочетох и си викам край приключват с ОР. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:44 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Чаптъра беше страхотен :twisted: Още на 2рото пращане ми стана ясно, че целия екипаж ще иде, въпроса бе, че не очаквах и Луфи да го пратят. Картинката как удря по земята и реве не беше просто тъжна, беше заслужена. Това и само това можеш да получиш, като не слушаш! Колко пъти му се каза, че не е готов за новия свят?! Ако зависеше от мен щях да го оставя 2-3 дни да се гърчи и белким оцени какъв екипаж има...

Но както и да е, не стана Баш както го очаквах, за това сега имам други надежди:
- тъпия скелет да са го пратили на другата страна на червената граница и повече да не се върне :twisted:
- Зоро да се призими при Михоук
- Луфи да се призими точно пред брат му момент преди да му отсекат главата....
- Другите и те има къде да бъдат насадени, ама няма да бъда груб... важното е Лъфи да му дойде акъла малко :roll:

Кума е определено имба, да говори на въпреки на адмирал :lol: И интересно какво съобщение му е предал от името на дядото... не ми се вярва да е казал координатите където ги праща... ще е твърде лесно и скучно, ако ги е пратил на едно място...
А че им направи услуга е т'ва вече е пре-ясно. 3 дни полет, точно колкото им е нужно, преди да тръгнат :roll: И за това пак ме е яд, защото Лау, Кид и другите - те ще ОЦЕЛЕЯТ 3дни... а наще пак изкараха просто късмет :x

SHADOWSONG написа:
Поне до тоя извод стига засега сто на сто е имал вземане даване с сапротивата

Олеееее, т'ва не ми беше хрумвало :shock: Кума да е от революционерите?!! Дюре Драгон да го е пратил... omfg, will be teh awsomnesss :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:55 pm 
Аватар

Мисля че след този арк Луфи ще е много по отговорен удари оня и сега яко си сърба попарата, това за напред ще му е като за урок :? .
Кума каза на Зоро предишният чаптър къде искаш си сега или нещо такова но нашите не ги пита..... най вероятно ги е пратил при него. Въпроса е какво си е мислил Зоро :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 6:21 pm 
Аватар

Саяне дето викаш за пращането Зоро при минхалк Луффи при брат си и тва си го мислех но няма кака смисъл къв е кяра да ги пратят там Зоро е твърде горд за да говори с Минхалк камоли да му даде да го тренира. А лъфф ако отиде при Ейс какво ще направи и аз незнам ....>Няма как Сега или всички са заедно на едно място което си мисля че е или при дядо му или при баща му... Или са на различни места по двойки или по единично но в никакъв случай не са на острова тва се знае.... Лау и Кид са оцелели непоказаха нищо от тях след кумата....Повече ме притесняват другите оня с Зоан плода, монка, дръм мастара и плашилото....

Явно цялото правителство иска веднага да се отърве от младото поколение пирати за да спре ерата....Това не е станало със по старото от типа на Шанкс, Бъги, Бащата на Лъффи и другите Шикубайта :lol: А сега си мисля че Шикубайтата (леле тая дума не се пише така ама иначе много сложна...) та те са създадени да са като договор между пиратите Крокодила,Шанкс,Минхалк,Акума,Мориа, Фламинго та тези пирати които правителството неможе да залови и самото правителство За да не си пречат...... Но хора като дракона не могат да приемат това и почват революция :lol: !

ФИЛМИ ФИЛМИ АДСКИ ФИЛМИ!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 11:02 pm 
Аватар

Последната страничка ми подейства доста емоционално...
Радвам се, че стана така... Беше нужно, не както в други манги, разни нереални победи да пишат :?

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 2:32 am 
Аватар

Какво да кажа неврояна манга невероятна .. прочетах я цялата за няколко дена неможех да се спра.. преди се задоволявах само с анимето.. но сега само мога да крещя .. ОБОЖАВАМ ONE PIECE .. така последния чаптар..само мога да кажа УОУ.. Всичко се обръщта на опаки.. разширява се света.. немога да разбера как този ОГРОМЕН СВЯТ продължава да бъде обогатяват като това не натоварва.. Най-ми е интересно как екипажа ще стане по-силен за кратко време . Също така защо не се покачват Милиончетата на Постерчетата "WANTED" леле .. та "Сламените Шапки " Победиха 2-ри от 7-те Шичибукай ( Мория) . Мисля че това е най - кретичния момент пред който е поставян нашия лубим екипаж както се и предполага повратната точка във влизането в на Новия свят . Ако се сещате точно преди влизането им в Grand Line в Логтоун щяха да обезгляват Луффи .. и поради нелудничевия касмет оцеля.. Се пак има някакав смисал в разделянето. Това е единствения начин целия екипаж да израсне ... е това е чакам мниния ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 1:15 pm 
Аватар

Михоук никога и за нищо на света не би тренирал Зоро , както и тои не би тренирал при него, моля излезте от тези филми :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 2:39 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
Zabimaru написа:
Ако се сещате точно преди влизането им в Grand Line в Логтоун щяха да обезгляват Луффи .. и поради нелудничевия касмет оцеля..

Според мен няма нищо общо с късмета. 8) Все пак Драгон беше там а както видяхме маняка има някакав контрол на природните стихии :) .Според мен той го е спасил не нелудничевия касмет

Ми Грамотевица беше.. а до колкото се сещам този Devil Fruit е изяден от Енел "БОГ-ът" на Скайпия

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:47 am 
Аватар

iRoNWill написа:
Zabimaru написа:
iRoNWill написа:
Zabimaru написа:
Ако се сещате точно преди влизането им в Grand Line в Логтоун щяха да обезгляват Луффи .. и поради нелудничевия касмет оцеля..

Според мен няма нищо общо с късмета. 8) Все пак Драгон беше там а както видяхме маняка има някакав контрол на природните стихии :) .Според мен той го е спасил не нелудничевия касмет

Ми Грамотевица беше.. а до колкото се сещам този Devil Fruit е изяден от Енел "БОГ-ът" на Скайпия

Да,обаче гръмотевицата може да бъде предизвикана от облак нали? :roll: а облака спада към контролиране на стихии :wink:

Така е имаш право :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 9:45 am 
Аватар

баати филма дет се случи о.О
и ся голямата питанка е къде ги е пратил >.< дали някъде където Луфи ще се самосъжалява за безсилието си както когато седеше заклещен между двете сгради в Water 7 или на по-интересно място от това където бяха лол
дори ще рискувам с по-конкретни предположения :P
вариант самосъжаление: Луфи седи и пие чай с Крокус в началото на Гранд Лайн, чудейки си дали си струва да потегля отново
вариант две: запратени са в разгара на битката Whitebeard vs. Shichibukai, където ще станат свидетели на края на пиратската ера, такава каквато е била досега - с баланса на трите сили

а туй кой е казал на Кума да се озове там е голяма неизвестна; не вярвам да е дядото, Кума подчерта доста ярко разграничаването между Световно правителство и Марини, Шичибукаите са лоялни на правителството, но не и на Марините; обаче Кума май е лоялен към принципа на Absolute Justice-а проповядван от правителството, за разлика от CP9, които бяха лоялни в смисъл, че изпълняваха заповеди без да задават въпроси

бе колкото и да го мисля, знам че Ода пак ще ме изненада :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 10:27 am 
Аватар

Кума си е чисто агент на сапротивата познава Дрокон....А и ако искаше можеше да убие екипажа но дет се вика върви по акъла си.... А и сега най вероятно ше получи смъртно накзание след като не изпълни заповедите на адмирала..../

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]