|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 7:51 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
HELL YEAH С Кей отново в играта, сега ще ми е напрегнато до следващия чаптер Него колко го нямаше, 5-6 чаптъра
КАК КАТО ЩЕ ВЗЕМЕ 100 ТОЧКИ ВЕ, лелелелле ако не беше вампира немаше да е в стаята... и треаше да се молят, за да дойде... изпаднала раота
иначе тоя чаптер рулва на макс, един от най-добрите
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 6:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мех, след като доста народ ми каза, да дам 2ри шанс на тая гадост, реших да й дам и съответно я изчетох за 1 ден цялата.. баси, промих си мозъка за пореден път........
Цялостни вЧепатления: Битките са мн добри. Като влязоха есперите малко се изненадах... Като се появиха вампирите също. Очаквах да са вид извънземни... и Гантз може да ползва вампири за ловци. Що за тъп парадокс-пародия е па тва... =0 Не, че имам нещо против гост-самурая и киллбилл, щото те едва ли ше напуснат скромното ни екипче скоро, но... Значи Гантз-ове има поне още 2 в Япония, а в целия свят кой-знае колко са...? Кой действително дава точките тук, защото опр. не е Гантз. На Гантз са му НУЖНИ тия точки, за да може да изпълнява тези таск-ове... също като в някоя игра, ест... И не смятам, че някой, веднъж взет от Гантз, би могъл да умре... евърр... а какво ги прави си е негова работа вече.. Може да ги държат в някъв извънземен затвор и да ги изнасилват, нз, ма не мое да ги няма ;/
И така... Едно ново оръжние не бе достатъчно, трябваше още някой да си поръча, баси... ше се бият с половин-дяволи и ще мислят за спасението на не-мъртви хора?!?!? =/ луди... Изуми направи най-разумния ход. Надявам се оръжието му да бъде оставено на Курето... ъъ Куроно... You have a bike goddamnit x/ защо не го ползват....
Не е ли време някой от наще да върне Анджелина Джоли в играта, кефеше ме ;/
Сега Куроно дали ше се хвърли на вампирчето, мхахах, баси неудобната ситуация е с тоя Гантз. Трепи трепи и после аре пак... Иначе беше крайно време да го върнат. Сички са лигльовци или надувки комплексирани. Колкото и лейм да е понякога си е главен герой и рита задници :>
Кучето къде ойде деа ;/
Осака-екипа бе ясно, че ше ги изнасилят... ама тоя негро... имах някво дежаву като го видях в ръката на извънземното... хмм =/
Чери не е чери вече, щот е имало уроци по psy in mid air А впрочем прочетох само последните няколко мнения, че са твърде мн. Ако съм повторил нещо, само кажете, ше прочета ... ^^"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 6:55 pm |
Hajutze |
|
|
|
бтв нещо съм изпуснал ... т.е. по скорото забравил ... защо вече не е черешку ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 7:28 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
lcool написа: бтв нещо съм изпуснал ... т.е. по скорото забравил ... защо вече не е черешку ? Ем... SayanMk написа: Чери не е чери вече, щот е имало уроци по psy in mid air
Ако изпуснеме метафорите ми... виж иконката поне ? Нали си спомняш мацката която повдигна във въздуха от леглото му... е... заради нея вече не е черешка
Psy юзърите ни са доста слаби, виждайки каква мощ има Изуми + кофти вълнението, което нз защо и как получават, от убиване на хора не им позволява, иначеее... Виж, че го оставиха да си умре като нищо... А че вампирите няма да ги убият, ясно, все пак - не могат Катоу твърде много му дават мислите, но е далеч по полезен от Рейка или ония 0-пойнт пич... Е, не е по-полезен от дядката, за което искренно благодаря на мангаката.. просто евала, че го задържа!! За детето ми дреме, ама дядката искам до края да издържи ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 04, 2008 12:24 am |
|
WrathOfGod |
|
|
|
SayanMk написа: дядката искам до края да издържи ^^
x2 дядката и Куроно - t3h l337 H@xZ0r c0mb0 xD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 2:39 pm |
Grimmalkin |
|
|
|
Мммм, искаше ми се малко повече да развият героя на брата на Куроно...можеше да се получи мн интересно, а те само на 1-2 места го намесиха - тъпо. Н етрябваше да умира така
Бтв, кога излиза следващия чаптър?? Can't wait...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 3:50 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Можеби за пореден път ще кажа, но накрая на всеки чаптър пише датата на другият...
Иначе сега врътнах 277-279 ииии УОУ, най-накрая свърши тая битка. Да не повярва човек, че и Куроно съживиха... 3 години влачене, ония безсмърният 100точков, дето с к'во ли не го убиха и накрая с изненада, пУека :> Още ми е трудно да повярвам, че битката приключи и Куроно се завърна
Уфф като ги видях в стаята, освен, че на повечето имената им не помна, някой даже не си ги спомням да съм ги виждал скоро време , камоли от къде идват
Иначе Гантц, не реален с тея шеги + пандата ненормалница са оказа, по-добра от повечето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 4:20 pm |
Hajutze |
|
|
|
И за кой ли чаптер аз не видях шибаната дата на края, знам - сляп съм.[/i]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 4:42 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ми май май на там върви :> отивай докато е време на очен.
Ако все пак ви е трудно да го видите, ще го напиша, но другият път сами го вижте -> Next Issue: 9/10
Но разбира се, се добавят 1-2-3 дена за появяването на raw + превод.
edit: и преди някой да е казал "какво значи това 9/10" ще преведа и това. Първото число е за месеца, в случая 9ти месец = септември. Второто число е за датата, в случая 10ти. Краен резултат на 10ти септември + 1-2-3 дни отгоре.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 07, 2008 4:49 pm |
Hajutze |
|
|
|
-0.825 диоптер , без асигматизъм , очила без рамка , гадни са не зимайте.
ходил съм вече.
и сериозно до сега тва не съм го забелязвал.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|