Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 6:07 pm 
Аватар

Добре де, ценностната система на Кири малко дразни, а и Ели не помага. Решили са, че ще са сестри, значи да си го ностя д край. Айде, за една може да има изключение, щото тя трябва да го заведе, ама не може да спаси всички. Нека изчака и открият антидота благодарение на него и после да спасява. така само си трупа проблеми.
И Фалан е прав... 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 9:54 am 

Next lesson - step dance , for the footwork :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:56 pm 

Я как ми мирише, че има някоя бивша Газела ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 10:19 am 
Аватар

Започнах да чета мангата,когато имаше още само 4 чаптъра и ги прочетох на един дъх!Веднага ми стана любима и сега нямам търпение да излезе новия чаптър.Интересно ми е сега как ще се трепят с новите врагове...да видим докъде са помогнали уроците по танци на Фаалън. :lol:

Edit: Е новия чаптър излезе!На мен лично много ми хареса...наистина явно добре са повлияли тези уроци по танци.За тях беше най-сложно за избегнат стрелите...понеже са двама...хванати за ръце...а пък Фаллън си е специалист...Сюи си има защита от обръча...и в крайна сметка мога да кажа,че и аз се впечатлих от Дъбъл арта...Браво на Кири и Елле!!! :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 4:25 am 
Аватар
Модератор

Таман си наваксах всичките.
Ммм, като чели хумора спадна леко, но все още си има страшни моменти :>. Мааалко на магия се научиха да се бият от тея танци и особено тея стрели тъй се избягват :lol: . Но все пак мангата си е страхотна.
И сега една новина, която ще шокира доста хора: следващият чаптър е последен :lol: . Ае не мой да не усерат все някоя готина манга, още не ми е минало за Mx0 и Catoblepas и айде спряха и друга забавна с потенция. Просто края ще е ужасяващ... Битка срещу Зезу и ши ни разкажат всичко, и оная другата комбина дето бяха на гроба май май няма да ги видим в действие изобщо (ако и лицата им видим изобщо).
Набързо спряха 2 манги (Dogashi Kaden и сега тая), и като гледам и Psyren май ще е следващия наред... И като се сета какви манги пускат нови Inumaru Dashi - някво лапи с пишлето му щъка на ляво-дясно, Asklepios - скучен ми беше oneshot-a (от автора на Kain, като знам, че и тая манга я спряха, направо виждам и с новата му какво ще стане)..., дано другата нова е поне добра (от автора на Bobobob~~~~)...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 8:05 am 
Аватар

ААА Сава умри... Такмо смятах да я почна а те я спират.....А ако спрат псайрена голяма загуба щото и двете манги като гледам имат бъдеще....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 9:02 am 
Аватар

Eх какво е това нещо?!Как ще я спират?!Сценарий ли не им досктига,какво?Не мога да повярвам!А толкова ми харесваше...любимата ми манга...сега какво да следя?!Наистина рядко се намира магнга,която да е по моя вкус...
Гаднили!Дано поне последния чаптър да си струва!

http://alera-chan.deviantart.com -My art!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 9:27 am 

не не не неееее не и псайрен :( :(
с какво го заслужиха и двете манги са добри па не ми се вярва да нямат и рейтинг :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 7:39 pm 
Аватар

CaBa написа:
Таман си наваксах всичките.
Ммм, като чели хумора спадна леко, но все още си има страшни моменти :>. Мааалко на магия се научиха да се бият от тея танци и особено тея стрели тъй се избягват :lol: . Но все пак мангата си е страхотна.
И сега една новина, която ще шокира доста хора: следващият чаптър е последен :lol: . Ае не мой да не усерат все някоя готина манга, още не ми е минало за Mx0 и Catoblepas и айде спряха и друга забавна с потенция. Просто края ще е ужасяващ... Битка срещу Зезу и ши ни разкажат всичко, и оная другата комбина дето бяха на гроба май май няма да ги видим в действие изобщо (ако и лицата им видим изобщо).
Набързо спряха 2 манги (Dogashi Kaden и сега тая), и като гледам и Psyren май ще е следващия наред... И като се сета какви манги пускат нови Inumaru Dashi - някво лапи с пишлето му щъка на ляво-дясно, Asklepios - скучен ми беше oneshot-a (от автора на Kain, като знам, че и тая манга я спряха, направо виждам и с новата му какво ще стане)..., дано другата нова е поне добра (от автора на Bobobob~~~~)...

Значи е истина, а?
Тъкмо се бях зарибила зверски по тази манга, а първоте 7-8 чапа ме дразнеха и го разбрах. Чаках да го оповестиш, за да знам истина ли е или не. Mx0 лично мен много ме зарадва като спря, защото си беше бая досада да я чета, ама на предпоследен чаптръ да дропнеш манга си е смешно. Psyren дано и него го спрат. :twisted:
И колко милиарда страници трябва да е следващя чап? Щото, за да може да завърши прилично трябва малко за Фалан, малко за онези пичове от седянката и плана им, малко за Ели, малко за трой, че й файнъл батъла...Гадно.

So evil~~ :(
CaBa

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 9:33 pm 

мчи кат една манга е досада за какво си играеш да я четеш :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 10:32 pm 
Аватар

Щото си направих труда 50 чапа да си дръпна и вече я бях почнала, че на моменти имаше и нещо интересно. а като почна нещо предпочитам да го свърша. :D И все пак за друга манга говорим..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 3:05 am 
Аватар
Модератор

Има лъч светлина :> ( на пук the evil Zenith :P )
Скоро (ноември) мангаката започва нова манга в Jump SQ, още не се знае каква е. Но има шанс ако последният чаптър не затвори историята, тя да продължи в Jump SQ. И друг път се е случвало седмична манга да стане месечна.
Което ме навява на мисълта, че в този случай не само Shueisha може да са виновни за спирането на мангата. Понеже мангаката започва нова манга толкова скоро (ако нали не е продължение на Double Arts), и сам да е решил, че иска да приключи с DA, и да започне нещо друго.

edit: Ок, ок, отпишете всяка надежда, това в Jump SQ ще бъде oneshot.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 7:44 pm 
Аватар

СаВа,
:twisted: :P .(И аз страдам за Double arts, имам си сърце.) CaBa: но нямаш за Psyren Ами то не струва, как да имам. :P CaBa: meanie :(

Ако на мангаката е вината просто няма да прочета нищо негово повече. Може ли да почнеш манаг, че и читава манга при това, и да решиш, че не ти се занимава. По-добре още 30 чапа да беше направил и да набута набързо историята, отколкото за един всичко да свърши.
Искрено се надявам да е по вина на Shueisha иначе ще си е наистина досат подкопаващо уважението ми. Мамка му, мангата беше наистина много симпатична.
Asklepios уаншота беше уникално тъп, дори не го довърших.

Последна промяна Zenith на Пет Сеп 05, 2008 12:50 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 11:19 pm 
Аватар
in need of a hero

Кекекеке. Аз като гъзар реших да почна мангата онзи ден и се оказа, че следващия ще е последен XD .

Та приятна манга е, определено. И арта е невероятен, и мъжете са с откачени прически XD .

Суи ми обра овациите отвсякъде. Много побъркано добиче е това, няма как да не го заобичаш.

Идеята за танците беше оригинална и определено не я очаквах, но някак си беше доста логично като начало за създаването на Double Arts.

А за мангаката... де да го знам. Така като видях, това му е единственото по-дълго произведение. Може би просто не е от типа хора да рисуват едно и също нещо прекалено дълго и вече си е стигнал лимита :lol: .

Карай де, каквото такова. Да видим последния чаптър и ще преценя по-добре ситуацията (може би о.0) ...

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 2:00 am 
Аватар
Модератор

Това той да се е отказал от мангата го изключих вече. Просто ми мина през ум, защото започваше нова манга толкова скоро, но то се оказа oneshot.
Иначе това му беше дебюта като сериализация. На няколко пъти се появиха oneshots из Jump, но това му е първото сериализирано заглавие. Можеби грешката му беше, че историята много се забави в началото, и Shueisha да не са го изтърпяли. Доста манги са биле спирани в началото, затова принципно незатвърдени автори е добре да впечатлят отначало, а не да я влачат мангата.
Но ако наистина се окаже, че това му идва прекалено дълго както викаш, то за какво изобщо е станал мангака :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]