|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 3:13 pm |
|
nem13 |
|
|
|
faye написа: Само да си изкажа мнението за Мариан. Според мен това дето е под гиас е нейния собствен Гиас, който е използвала върху себе си. Все още не мога да определя естеството му, но определено разговора между СС и нея беше доста подозрителен. И тъй като Мариан е едно, а Аня друго, смятам все още да ги сцитам за различни личности. Защо Мариан използва точно Аня за плановете си? Защото Мариане има огромен бюст, а Аня е практически плоска - > никой не би заподозрял. Най-малкото Чарлз и Лулу, където погледите им отиват там щат-нещат. Сузаку е абсолютно прав, апропо. Нина е ненормална... ~~~~, и двамата биха Юфи с около 7 800 000 жертви:V. stiv1n, пише се Мордред, и освен това, майката на Мордред, която е била полусестра на Артур, се е наричала Моргаз или Анна. Някаква връзка да правиш?:V А и името Мариане е съставено от Мари+Ане:V. Произхода на имената е пипкава работа. Цитат: тя нали все пак зададе ритуричен въпрос "Да го спася ли?" ...може и да не излезе толкова голяма кучка колкото си мислите...
Мен именно това ме уби... как може майка да задава такъв въпрос, камо ли и реторичен?
Върнаха ШиЦу.... йей
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 8:32 pm |
|
faye |
|
|
|
Не ми хареса Толкоз ни мъчиха с мистериите около СС импера, Мариан... и кво?! За няма половин епизод всичко си казаха, че и Лулуш победи Частта където става имератор ми хареса, но защо по дяволите трябва да стане по този начин ?!
Като загърбя недоволствата си, нещата пак са интересни. Ще наблюдаваме кой на коя страна отива и ще наблюдаваме последния шоудаун между Шнайзер и Лулуш. Все пак се надявах на повече
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 11:20 pm |
|
raga4ka |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 14, 2006 5:57 pm Мнения: 39 Местоположение: Sofiq
|
Prophian написа: Следващия епизод ще ни разкрие много ,кофтито е Лулу сложи геас на другите ,аз си мислех че ще го приемат без тази придобивка...
Да ве .. те всички там са очаквали с нетърпение императора да рухне , че да почнат да се избиват взаимно кой от тях да стане следващия ...
Едит :Knight of Zero беше много оригинално като го каза неможах да се спра да се хиля сигурно 2 минути .
_________________ Whatever you do , I will make it look easy !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|