|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 11:10 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Е няма такава пумия като замисъла на тази битка. Killer Bee-то ги кърти ( дето се казва "още не са го ударили" ) и най - накрая Саске да го обгори с едно Аматерасу ( при положение , че е в най - силната си форма ) ..... сега ако онзи умре от Аматерасу-то ще е много смешно ....
F@cking Uchiha .... hate them all
..
В момента ми е много по - интересно развитието на Наруто отколкото битката със Саске
Искаме нови техникииии !!!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 11:29 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
е де Емотератсу е съвсем нова техниха (следват Емокойоми и Емосаноо)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 3:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15552.gif) |
Alera |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 9:16 pm Мнения: 37 Местоположение: Хамбала
|
animeFAN написа: Защо си мислите , че Саске ще го победи ? Това няма да стане , пълна глупост би било ако Саске бие 8-те опашки сам , при това в най-силната си форма .. по-скоро това аматерасу би им спечелило малко време за да се скрият или да избягат ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Мда...Нищо не е сигурно...друг вариант е някой да дойде им помогне...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 3:52 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Озари ме един въпрос ... Джуго на колко е ... т.е. ако може да се подмладява толкоз лесно ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 4:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
smoke_anichka написа: nozo написа: Май забравяш Какши, който сам развива МШ ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Той може и сам да го е развил ,но каквото и да си говорим Какаши не е легендарен санин и не можеше да направи Саске по-силен отколкото го направи Орочимару И каква сила му даде като го захапа по врата и го направи донор след като му вкара част от неговата сила...това не е негова сила....та и Какаши щеше да го научи на много повече работи,дори самия той щеше да научи нещо от него... animeFAN написа: Защо си мислите , че Саске ще го победи ? Това няма да стане , пълна глупост би било ако Саске бие 8-те опашки сам , при това в най-силната си форма .. по-скоро това аматерасу би им спечелило малко време за да се скрият или да избягат ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ти се съмняваш в емото след проблясакът му от миналото,голяма грешка!Сасу ще го бие както и да го погледнете просто е невъзможно той да загуби...как да не му се нервиш...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21118.jpg) |
Moondance |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
arch_manga_666 написа: джуго мн прилича на онзи от горната част на страницата Да има прилика но характера е доста различен...но нищо чудно Орочимару да е взел със себе си Яхико който е търсел сила и както доста други от "учениците" на Орочимаро не е имал родители
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|