Ммм трябва ми някой директен линк към мегаъплоад тип сървърите. Намерих някакви към yastorage ма не бацат нещо :/ Видях ги и по торенти ма ми се искаше тая вечер да му метна очо поне на първия епизод >< Та ако някой знае директни линкове ще съм много санкю ^^
Йееей голямо тенкс ^^ Амииии ако са ти на лесно не бих ги отказал, но искам първо да видя дали ще ми хареса първи сезон ^^ Много тенкс отново ^^ Бтв как ги откри? Щото аз ровичках из гуугле-то, ровичках и освен тия неработещите друго не открих :/ Пък и специално за мегаъплоад търсех... ><
Etto ~~
Влезнах в гуугъл -> дадох сърч на името в кавички и форматът - между разните торент линкчета открих и линк към мегаъплоуд ... а на самото описание на файла в megaupload го има сайта ^^
Предполагам ,че е и до късмет от време на време ^^
PS Не намирам вторият сезон из мегаъплоуд ~ така че ако ти хареса ще трябва да разчиташ на торентите
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Намерих линкове от megaupload за втори сезон.
[b]Линковете от втори сезон ги махнах, защото хората, които са качили драмата не дават разпространяване. Ако някой ги иска да пише ПМ на мен или Safiir.
Последна промяна elexis на Пон Сеп 01, 2008 4:02 pm, променена общо 3 пъти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения