|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 9:47 pm |
 |
Alera |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 9:16 pm Мнения: 37 Местоположение: Хамбала
|
mona_fei4kata написа: Освен това, което ти казаха всички, оцветявката ти е много постна, но с времето ще го оправиш и това  Може би това се дължи и на липсата на детайли... :/ Цитат: МнениеПуснато на: Пет Авг 29, 2008 7:25 pm Заглавие: Харесва ми как рисуваш, стилът ти е много приятен =D . Котетата са станали доста добри, а анатомията на хората е добре направена (както и преспективата ), единственото нещо което не ми хареса е обемът, някакси нещо му липсва (може би светлосянки или нз), не мога да го обясня точно, но мисля, че и ти си го забелязала.
Продължавай.
Мерси!И да...наистина и аз забелязвам,че някакси героите изглеждат плоски,хартиени...хъх....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 10:22 pm |
 |
(= Smile =) |
|
 |
|
Не че разбирам нещо де, но на мен много ми харесват. (:
Може ли да ползвам котките?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 30, 2008 9:54 am |
 |
Alera |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 9:16 pm Мнения: 37 Местоположение: Хамбала
|
(= Smile =) написа: Не че разбирам нещо де, но на мен много ми харесват. (: Може ли да ползвам котките?  Радвам се,че ти харесват.А къде искаш да ги ползваш? (Katana Samurai) написа: Като за първи рисунки е добре...
Хъх...де да ми бяха толкова добре първите рисунки...тези са ми едни от най-новите всъщност...а първите ми са пълна катастрофа...от преди една година...по-добре да не ви ги показвам...да не се излагам още повече.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|