|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 13, 2008 12:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Толко време за 10 странички!?АХХХХХХХХХХХХХХ Нервна криза мамка му!!!
Та да, новия чаптър излезна и е по-малък от всякога...( 93-ти тоест)
trigun написа: Направих си рег и познай кво? Не става, не ми позволява да вляза в даунлоуд секцията. Що някой не ъпне чаптъра на торент страницата, а? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Не ти трябва даунлоуд секцията,влизаш в Hellsing Shrine и отиваш на манга и темата която ти трябва е най-горе на sticky
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 12:07 pm |
![Аватар](http://i34.tinypic.com/1238779.jpg) |
Angie |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
"According to Young King Ours Magazine Oct issue, Hellsing manga will end in the next issue to be released on September 30th. The series started in 1998 and has been animated twice. Volume 7 was nominated for the 2006 Quill Award in the graphic novel category along with Naruto."
Ъм ... много ми е интересно как Хирано ще свърши мангата само с още два чаптъра, като има толкова много неща за изясняване: какво се случи с Алукард, Интегра, Серис? Кой, какво е She/Shi? Какъв е пола на Хайнкел? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
94ти скоро ще е аут, надявам се да бъде по-дългичко, поне 18-20 страници, че Хирано взе да се излага вече Х/ А след хелсинг се надявам силно да продължи The Dawn, която беше "postponed until Hellsing's end" Също ме интересува какво ще стане с Уолтър и онзи, Док :/ Бтв, има ли някой изненадан от това, че (спойл) майора е киборг? От 92 чаптър или 93ти
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all
![Изображение](http://i38.tinypic.com/15xmkj8.png) Together we stand, divided we fall
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 3:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Всичко си е ясно какво има да не разбираш...
нашия си отиде и сигорно в последните чаптери ще се спомене повече за него и това ще е краят като Серас застава на негово място и организацията продьлжавa...Walter умираше бе човек заедно с тьпия доктор,а иначе мейджьрчето кьртеше с фразите му и това че тялото му е киборг обяснява защо е жив след като е бил обит преди време
лично аз исках повече битка с Walter и Alucard...за чаптерите дано ги удьлжьт с поне още 3 4
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 7:16 pm |
![Аватар](http://i34.tinypic.com/1238779.jpg) |
Angie |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Днес YKO публикува 95 и последен чаптър на Hellsing. Който иска да знае какво става (дам, познайте кой е яко изпойлен) да ми пише на ЛС и ще му кажа каквото знам. Единствения спойлер, който ще пусна в темата (четете на свой риск) (ама съвсем сериозно) (не мога да съм по-сериозна) е:
ГОЛЯМ ГОЛЯМ SPOILER написа: Алукард се връща
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all
![Изображение](http://i38.tinypic.com/15xmkj8.png) Together we stand, divided we fall
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|