|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 3:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Дайте да се разпиша тук:
dantemp написа: лудото коте - постоянно й се привиждат някви досадници, заядливци и всичко което може да се тълкува лошо непременно се отнася за нея :/ снукърчето - един път ме издразни, ама не си спомням защо белги - едно време ЯКО го псувах, щото ми беше писнало от арогантното държание на "Старите пушки" в sega.ludost и той ми напомни на тях, ама като го опознах малко почна малко да ме кефи - както става обикновенно веги-саяна - най мразя като ми изцепят нещо в тона "абе ти си злетак ама ми е над нивото да ти обеснявам защо и мирничко ще си премълча" ![:puke:](./images/smilies/puke.gif) ВЕГЕТО - един път написах 3 километрични поста, като той някак си успяваше да напише почти колкото мен, само дето отговорите му бяха само заяждания и почти нищо по темата - куха лейка Вълчо-единачо - понякога от много параноя говори откровенни простотии...
Всъщност харесвам:
лудото коте - мн ме кефи като се разбеснее - хвърчат искри като тротоара пред блока на нова година... (и е супер сладка ^_^)
снукърчо - пича мн си вярва и аз тва мн го уважавам. освен това се старае да си вярва по забавен начин - и това мн го уважавам. Може би щото често аз ставам такъв
белги - тоя пък е една мн яка смеска от почти всичко което би могло да ме кефи в някой друг
веги-саяна - някъв такъв мн точен. старае се да държи ниво. уърт риспект. че даже и от време на време си дава зор да разсъждава, което е мн добре
ВЕГЕТО -..... всъщност не мога да се сетя какво мога да му харесам на тоя - тъп и нагъл
Вълчо-Единачо - тоя пък ме разбива. Много ще му отива ако е Емо... ама и Пешо става ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) (не ме разбивайте погрешно - пича адски мн ме кефи, супер чувствителен е и това не го казвам в смисъл ревльо)
+всички пичове от темата на ОП + специални поздрави за Сафир, краб,спайрал кинг или къвто беше там + сънланс, акума и останалите пирати... има и още мн народ с които съм правил добро лафче, особено един с две имена дето му забравих името вече (а му имам скайп ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) дето е също адски точен...
Въобще, истината е че в тоя форум можеш лесно да намериш приятел, стига да проявиш желание... аз обаче не проявявам... ама го оценявам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 9:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Toushirou написа: аз пък се харесвам мене си ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Тошка, нов ник?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 9:35 am |
Toushirou |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 7:47 pm Мнения: 465 Местоположение: Soul Society , Пазарджик
|
lzpreslav написа: Toushirou написа: аз пък се харесвам мене си ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Тошка, нов ник?
всмисал?
_________________ ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 10:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 11:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
IvCHoy написа:
~ Що ли ме мързи да изброявам~
Щото са повече отколкото можем да си представим?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 2:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21530_1620568906.jpg) |
ToShKaTTa |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
lzpreslav написа: Toushirou написа: аз пък се харесвам мене си ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Тошка, нов ник? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) нее, ама и тоя пич е от пз... влиая му лошо
ифцоу и аз та убицам
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|