|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 7:07 pm |
|
dikidera |
|
|
|
Moon написа: И на мен анимето ми харесва. Затова мислех да го оставя да свърши и тогава да го гледам xD Ама нещо не се получава. CaBa ъплоадва анимето много стабилно. Гледам епизодите на Fabulous, въпреки че в началото гледах 1-2 епизода SD. Ама в новия епизод по едно време се появи едно съобщение "An error has occurred. You Have beeen signed out of PLAYSTATION®Network."
Това трябва да е най-смешното съобщение което съм виждал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 4:06 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цайса почва яко да нерви и някакъв е обезумял от ревност и май в другия епизод ще имат сблъсък с Акиюки. Баси убиха този xamd , а той нищо не им беше направил просто искаше да си защити бебенцето .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 5:36 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Да бе брато... за кво убиха инкубатора... Тоя цайса го избива сигурно яко на комплекси и за това си го изкара на бременното. (Бебето беше адски недъгаво btw, болно някво такова, the aka-chan freak )
4 eyes много стабилно завижда на нащо момче и явно ще се сдърпат в другия еп... или поне това ни внушават от preview-то. Дано Акюуки му счупи лявата лупа та да се усети накъде е тръгнал тоя келеш. Реално очилатко няма няква реална причина да мрази Humanform-ите, или поне не си спомням да е загубил някой близък при атаката (освен цялото му даскало и град разбира се )
Общо взето епа си ми беше адски интересен както обикновено, доволен съм като цяло. Екшън даже имаше, там дето Акиюки се почна с ония дзвер в гората, въпреки доста кракът пак нарадва окото.
Интересното обаче е че пичето (Akiyuki's bitch) има някви сили... видя оная кула зад мама XamD. Каква по-точно е нейната сила не ми става ясно, но би трябвало скоро да се поразяснят нещата... А пък тая кула-циклоп и представа си нямам кво е... (така е и по-интересно де)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 6:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Нормално, ако си очаквал някакъв мега турбо action/shounen . Мисля, че faye-chan тя спомена относно първия сезон ще е повече информативен и ще насочи кой към кои ще премине. Пък и надявам се си гледал доста анимета "ала Ghibli" po същия подобен сценарий се развиват .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 7:46 pm |
|
faye |
|
|
|
Ми и аз мисля че малко бавно се развива действието, но то винаги е така. След като набере малко скорост тогава се дават експертните мнения.(Най-ярък пример подкрепящ твърдението е Gundam 00. Ако трябваше да го оценявам от първите 12-13 епизода направо да слага само капака на боклучииската кофа върху си-.-)
Последният епизод на Ксам, дава надежда за по сериозно раздвижване в следващите епизоди. Малко почва да ме дразни Хару, но няма как. В ситуацията в която е, не става да се държи по друг начин. Колкото за ксамовете нека да го определим: Ксам е човек превърнал се в тези извънземно подобни. Те са създадени от воените и бащата на Акиюки е участвал в изследването. Тогава как тъй става че цивилни в даден район също се радват на странни крайници? До този епизод смятах, че ксам са създадени от някого, а сега...
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 10:51 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
spiralkinda написа: Нормално, ако си очаквал някакъв мега турбо action/shounen . Мисля, че faye-chan тя спомена относно първия сезон ще е повече информативен и ще насочи кой към кои ще премине. Пък и надявам се си гледал доста анимета "ала Ghibli" po същия подобен сценарий се развиват . Всъщност не съм очаквал нищо, изтеглих го просто защото е единственото аниме което звучеше нормално това лято. Историята е бавничка, не че е голям минус, ама ме издразни още в началото като го взеха на кораба и не му дадоха да се върне...И на практика от този епизод до сега чак в последните 2 имаше развитие на историята... Еми честно казано не съм гледал много анимета на Ghibli, не се съм с огромен аниме лист, но мисля че не трябва да съм гледал стотици за да мога да харесам това.
Последна промяна Wind_Falcon на Сря Ное 02, 2011 2:40 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 10:26 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Анимето се развива според очакванията ми, та бих казал, че го намирам за интересно и вече ще го следя активно ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|