Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 9 [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 11:41 am 
Аватар
Цар Алко

Ако ти се виждат малки мога да ти дам по гигабайт и осемстотин епизод http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=29685 :lol: Анимето е страшно добро, това, че в Наруто темата пишат най-много прави ли го култ?:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 7:03 pm 
Аватар
Културовед

И на мен анимето ми харесва. Затова мислех да го оставя да свърши и тогава да го гледам xD
Ама нещо не се получава. :lol:

CaBa ъплоадва анимето много стабилно. :lol: Гледам епизодите на Fabulous, въпреки че в началото гледах 1-2 епизода SD. Ама в новия епизод по едно време се появи едно съобщение "An error has occurred. You Have beeen signed out of PLAYSTATION®Network." :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 7:07 pm 
Аватар

Moon написа:
И на мен анимето ми харесва. Затова мислех да го оставя да свърши и тогава да го гледам xD
Ама нещо не се получава. :lol:

CaBa ъплоадва анимето много стабилно. :lol: Гледам епизодите на Fabulous, въпреки че в началото гледах 1-2 епизода SD. Ама в новия епизод по едно време се появи едно съобщение "An error has occurred. You Have beeen signed out of PLAYSTATION®Network." :lol: :lol:

Това трябва да е най-смешното съобщение което съм виждал :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:47 am 
Аватар

8) 7 Епизод както винаги на ниво....Малко блудкаво стана към края но го биваше.....И сега кво хамдовете имат явно собствена воля и мислене.....Та дори забременяват.....Явно пичката с готината оранжева коса има няква Хамд способност и тя щом видя кулата която само Хамда видя.....Зайчето кефи на макс, а нашия пич се бие добре...Постовете стават много объркани като не пишеш имената на геройте... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 4:06 am 
Аватар
Цар Алко

Цайса почва яко да нерви и някакъв е обезумял от ревност и май в другия епизод ще имат сблъсък с Акиюки. Баси убиха този xamd , а той нищо не им беше направил просто искаше да си защити бебенцето :(.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 5:36 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Да бе брато... за кво убиха инкубатора... Тоя цайса го избива сигурно яко на комплекси и за това си го изкара на бременното. (Бебето беше адски недъгаво btw, болно някво такова, the aka-chan freak :shock: )
4 eyes много стабилно завижда на нащо момче и явно ще се сдърпат в другия еп... или поне това ни внушават от preview-то. Дано Акюуки му счупи лявата лупа та да се усети накъде е тръгнал тоя келеш. Реално очилатко няма няква реална причина да мрази Humanform-ите, или поне не си спомням да е загубил някой близък при атаката (освен цялото му даскало и град разбира се :lol: )
Общо взето епа си ми беше адски интересен както обикновено, доволен съм като цяло. Екшън даже имаше, там дето Акиюки се почна с ония дзвер в гората, въпреки доста кракът пак нарадва окото.
Интересното обаче е че пичето (Akiyuki's bitch) има някви сили... видя оная кула зад мама XamD. Каква по-точно е нейната сила не ми става ясно, но би трябвало скоро да се поразяснят нещата... А пък тая кула-циклоп и представа си нямам кво е... (така е и по-интересно де) :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 5:42 am 
Аватар

7 епизод беше як, 8-ми също ще е , само че ще е завръзка, така че трябва малкотърпение или оп-точно не-търпение ххх :P :L) :-D :)

готино ще е и супер меле в 9-ти :) :music:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 4:14 pm 
Аватар

Изглежда само мене ме дразни анимето. Бавно се развива действието, и като цяло историята не ми харесва. Еми вкус, кво да се прави...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 6:16 pm 
Аватар
Цар Алко

Нормално, ако си очаквал някакъв мега турбо action/shounen . Мисля, че faye-chan тя спомена относно първия сезон ще е повече информативен и ще насочи кой към кои ще премине. Пък и надявам се си гледал доста анимета "ала Ghibli" po същия подобен сценарий се развиват :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:46 pm 
Аватар

Ми и аз мисля че малко бавно се развива действието, но то винаги е така. ;) След като набере малко скорост тогава се дават експертните мнения.(Най-ярък пример подкрепящ твърдението е Gundam 00. Ако трябваше да го оценявам от първите 12-13 епизода направо да слага само капака на боклучииската кофа върху си-.-)

Последният епизод на Ксам, дава надежда за по сериозно раздвижване в следващите епизоди. Малко почва да ме дразни Хару, но няма как. В ситуацията в която е, не става да се държи по друг начин. Колкото за ксамовете нека да го определим: Ксам е човек превърнал се в тези извънземно подобни. Те са създадени от воените и бащата на Акиюки е участвал в изследването. Тогава как тъй става че цивилни в даден район също се радват на странни крайници? До този епизод смятах, че ксам са създадени от някого, а сега...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:51 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Нормално, ако си очаквал някакъв мега турбо action/shounen . Мисля, че faye-chan тя спомена относно първия сезон ще е повече информативен и ще насочи кой към кои ще премине. Пък и надявам се си гледал доста анимета "ала Ghibli" po същия подобен сценарий се развиват :).

Всъщност не съм очаквал нищо, изтеглих го просто защото е единственото аниме което звучеше нормално това лято. Историята е бавничка, не че е голям минус, ама ме издразни още в началото като го взеха на кораба и не му дадоха да се върне...И на практика от този епизод до сега чак в последните 2 имаше развитие на историята...

Еми честно казано не съм гледал много анимета на Ghibli, не се съм с огромен аниме лист, но мисля че не трябва да съм гледал стотици за да мога да харесам това.

Последна промяна Wind_Falcon на Сря Ное 02, 2011 2:40 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 9:55 pm 
Аватар
Цар Алко

Само да добавя извън темата : Wind_Falcon, моята препоръка е да изгледаш колкото се може повече анимета на Ghibli, не напразно имат Оскар или номинации за същата награда. Ако се имаш за сериозен фен през това студио искаш или не минаваш. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 10:26 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Анимето се развива според очакванията ми, та бих казал, че го намирам за интересно и вече ще го следя активно ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 10:22 am 
Аватар

Изгледах излязлите 7 епизода на анимето и ми хареса, смятам да го следя ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 8:21 am 
Аватар

Тъп скапан очилат к*чи син.....Леле как се издразних на тоя очилатия от ревност кви глупости направи.....А Акиуки постъпи много зряло :lol: ..... Показа се новия Хаmd който явно е този стария....Дори като гледам в ендинга го има.... :lol: А боя беше некъв адски зарибяващ макар че беше толкова кратък :lol: ..... Сега се оказа че има и ловци на Xamdoве и че еволюират от зеления камък.... :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 9 [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]