Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 10:19 pm 
Аватар

Death Note. Това аниме отначало ми допадаше, ама някйде след 20 еп. вече не можех да го трая. Ergo Proxy - направо боклук. Сладката Канди - в кофата. Speed Grapher :evil: , Cluster Edge - едвам го гледах до 10 еп.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 10:30 pm 
Аватар

Ichigo 100% ОМГ тва аниме ме закопа от всякъде,нямам думи за него...стоях пред монитора и заспиииивах не помня на кой епизод чаках с нетърпение да свърши...момъка е толкова глупав горкия...мадамите му се нахвърлят и той да мисли с коя да се хване взе че тръгна и с двете :shock: като цяло историята не става...тва е анимето което ми се нарежда на 1во място по ТЪПОТИЯ в списъка :?

H3nTaI~T3aM~FrV :PpP~~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 10:15 am 
Аватар

Айде - и аз да се разпиша.

Наруто - 2 думи - БО-ЗА-ВО.

Белина - почна мноо добре, зариби ме в началото и дори съм го гледал до някаде. после и то зе да се проточва, безкрайно много филъри, злоупотребиха и опорочиха най-яките идеи в цялото аниме... с една дума - СЛАБО.

Дет ноут - не, чесно, такава яка идея, като тръгнах да чета мангата и да гледам първите 1-2 епизода се изкефих НА МАКС, а тогава даже не се бех зарибил още по анимета (май, не помня точно). не че не може да се намери по-оригинална и грабваща осноива за аниме, но тва с книжката, шинигамитата... МНОО БЕШЕ ЯКО ДА МУ СЕ НЕ ЗНАЕ! обаче главния герой си беше пълен педализатор. ТОЛКОВА ТЪПО ДА СЕ РАЗВИЕ действието при такава яка идея... викам да е престъпление, а? ако го бяха реаизирали както трябва щеше да пъхне Код-Геас в задния си джоб ама НЕ... шибан детективски роман...

Дявоола може да реве - ЕБ*ТИ, очаквах МНОГО ПОВЕЧЕ. голямо разочарование.

Покемон - хъ, тва си е детско. кво сме тръгнали да го плюем?

Ю-ГИ-ОХ - типа има мнооо весела коса, обаче тва не променя факта че смуче остро. освен тва аз съм МЕДЖИК играч, което автоматично ме прави MORTAL ENEMY на всичко свързано с югито.

от други заглавия нямам оплаквания като цяло, ама тва е щот не свалям квото ми видят очите, а гледам отзивите първо и разпитвам тоя-оня струва ли си да се гледа. иначе незнам дали е по темата тва, обаче ще си го кажа - някои принципно готини анимета също щех да включа, но са прекалено KVLT, а и само някои моменти от реализацията дразнят. КАК МЕ ИЗДРАЗНИ КРАЯ НА КЛЕЙМОР НЕ Е ИСТИНА. :( :( :( така да го прецакат... МНООООГО ЗЛЕ. за Тенджо Тенге нЕма да коментирам изобщо. Първите 2-3-4 епизода така зверски да грабват, обаче оттам нататака да няма НИЩО - е тва е гавра.

айде, изляхме достатъчно словесна помия за днеска... тук. отивам да сея хаос и разрушения в другите форуми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 9:25 pm 
Аватар

То пък треа да си голям tard точно тука да си напишеш мнението.Сякаш на някой му пука,че еди си кое аниме не ви кефело.

Последна промяна Reyller на Съб Юли 26, 2008 9:56 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 9:38 pm 
Аватар

а няма ли тема в която да флеймим хората които флеймят анимета :?

baka-tachi

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 10:23 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Тз. Щото тогава трябва да направим и тема, в която да флеймим хората, които харесват анимета и тогава ще стане мазало :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 6:38 pm 
Аватар

He Is My Master- Hate Loli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 6:41 pm 
Аватар

НАРУТО :evil: :evil: :evil: Пълна гадост,долууу :x :x :evil: :evil: :evil:

Amen.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 6:51 pm 
Аватар

Сафир да ма извинява но няма да допусна никои да обижда GTO.НИКОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:24 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Няма да те извиня. Това е тема изцяло и само за vent-ване на яда по някое аниме. Ако искаш да дискутираш има си съответна тема за анимето.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:33 pm 
Аватар

Не мога да не се съглася със Safiir, ако вземем да се оплюваме помежду си, тук ще настане ад. Аз например харесвам неща, които много други не харесват и аз също видях любими заглавия тук. Но това не е причина да обиждам другите, само защото имат различно от мен мнение. Най-лесно можеш да си отмъстиш и чисто като оплюеш, пак тук, филм който той харесва :D Така никой няма да има нищо против.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 7:35 pm 
Аватар

Не мисля, че съм гледала аниме, което да ми е доскучавало толкова колкото Devil May Cry. Изобщо не можах да му хвана сюжета, честно казано, и го зарязах на втори епизод хР
Друго, което не можах да издържа, беше The Legend Of Duo. Някой ми го пробута и оттогава търся този човек да го обезкостя. :lol: Green Green също ми беше доста скучновато :D А Наруто продължава да си остава най-колосалната загуба на време през целия ми живот^^ Много се разочаровах и от Vampire Knigt - по едно време почнах да гледам епизодите само заради Канаме и се отказах ^-^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 10:11 pm 
Аватар

Интересна темичка, цялата я прочетох :lol:
Naruto и продължения ме нервят... Bleach - сиг. първите 60 еп. съм се насилвала да ги гледам след което ми стана интересно и после съкна здраво... Elfen lied - мисля, че това е едно от аниметата, които съм оценила най-ниско :) Soul Eater - мн мудно ... Tsubasa Chronicle - това аниме го имам от 2 месеца и все още съм на 7 еп. Ами, за да не продължавам направо ще кажа, че по-голямата част от аниметата, които съм гледала, не ми харесват ... Имам около 40 ГБ анимета, които само кълва, защото не обичам да дропвам -.-'

ПП. manga ownz :wink:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 12:11 pm 
Аватар

Itazura no Kiss-така тва може би е най-досадното аниме което съм имал нещастието да гледам.Дързост и Красота Ряпа да яде.тва е мноо тъпо
Claymore-Игледах 2-я епизод и си казах-марта,пич,тва не е за теб.пълна скука
Samurai 7-Пълна скука направо щях да припадна като го гледах.
Gun X Sword-на 1-я еп и го зарязах.роботи,пистолети-аз да не съм на 8,че да гледам такива неща.за сега толкоз

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 12:56 am 
Аватар

Ох на мама темичката...

Значи:
Kage Kara Mamoru!
Onegai Twins
URDA
Raimuiro Senkitan

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]