|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 5:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 1:27 am |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ЛЕЛЛЕЛЕЕЛ
писна ми от хеитъри и разбирачи, даващи оценка 6/10,4/10 и нз си кво
нито имат образование нито са се доказали като рабирачи, надувки под налягане за жълти стотинки. не ми пука че го приемам навътре, нито че "им се връзвам"(не че има как тва да стане)
всеки път виждам едно и също, някой събира смелост да си покаже нещата и веднага почва дъжт от слюнка и чернилка. земете си задръжте оценките за себе си, не си спомням някой да ви е правил арт жури.
НО ако некое фреднче пусне темичка веднага почва груповото гъзолизане. ей нема да ви хеитвам, не го заслужавате! АЗ ЩЕ СИ КАЖА МНЕНИЕТО.
БРАВО, браво давай все така. не ги слушай, всеки почва от някаде. и рембрант не се е родил научен, нито пикасо, нито да винчи. УЧИ СЕ, приеми го като хоби, прави каквото те кефи, показвай го гордо, нека има хайтъри. и те са некви гномове живеещи от човешкото унижение. дали да ги слушаш или не е твой избор. понякога е добре, понякога не. зависи от човека който плюят и как ще го приеме. не те познавам и не мога да кажа.
добавям едно последно нещо, ако обичаш да изобразяваш картини на лист с помоща на молив, прави го. оценките после са за тея малки хорица които се чувстват добре, ако получат висока оценка. а не за хората които се чувстват добре защото правят това което обичат.
сигурен съм че МНОГО от арт КРИТИЦИТЕ в ТОЯ АНИМЕ ФОРУМ, който междо другото е някаква световно извесна арт галерия с шедиоври за трилиони ЗАБРАВЯТ ЧЕ МНОГО ОТ ВЕЛИКИТЕ МАЙСТОРИ са получили славата си след смърта си. независимо дали са художници или музиканти. КОЙ СТЕ ВИЕ ДА СЪДИТЕ КОЕ Е ДОБРЕ И КОЕ ЗЛЕ.
а ?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 1:36 am |
 |
Rykira |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 12:03 pm Мнения: 176 Местоположение: Edo.
|
Шшш, по-кротко, че монитора ми почна да пуши.
Не се вживявай толкова, бе момиче. Сигурно си още в тая възраст, дето нещата още ти правят впечаление, ама чакай бе, ние си изказваме мнението защото това е форум, дискусионна зона, и не го правим с цел обида.  А пък за тва кои сме ние, можеш да решиш само и единствено ти - ако ти се струваме важни, давай - тръшкай се, реви, обеси се, квото щеш, ако пък не ти се струваме важни, просто си продължавай, без да ни обръщаш внимание. А тва, че някой си е заложил главата, като си е постнал картинките в нета, си е винаги похвално.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 1:46 am |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ей не ме провокирай
аз имам пълното право да застана срещу вас така както вие заставате срещу нея/него
да го/я защитя нз, може би. а може би видях себе си преди 2 години нз.
аз си заставам зад думите и да форум е, и което е по лошо човек винаги може да си измисли оправдание и да избяга или да си смени ника.
това което е най-интересното е че тук думите не отекват, а седят запечатани(до намесата на някой мод) всеки може да разбере какво е мнението на някой часове след като е било изказано.
за това думите трябва да се подбират вснимателно.
пак ти казвам МРАЗЯ хеитъри/наклонена черта/про/още една/мастъри които не си подбират думите и единствената им цел е да се покажат и да изпъкнат.
ако не казваш нищо добро не казвай нищо озобщо, КАТО Й ОСТАВИТЕ темата без нито един отговор би бил достатъчен знак че арта й не струва. трябва ли да натиснаш отговори, да напишеш бълвоч и после да натиснеш прати.
мразя и злобни хора  и за мене това е точно такова нещо. злоба
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 2:23 am |
 |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
До някъде съм съгласен с Gatler.
Не става въпрос за всички които изказват лошо мнение за рисунките, а за онези, които не се обосновават. Това не са "критици" или "хора които дават мнение".  (ако някой все пак се чуди "какви, аджеба, са тия хора?!" - прочетете пак двата поста на Gatler)
Съвет към авторката - не гледай коментарите на горепосочените хора, но се съсредоточи върху съветите които ти дават останалите. Тези рамки наистина не са хубави, но пък аз харесах голяма част от рисунките.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 8:39 am |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Gatler, много си зле. Поне като се изказваш, се изказвай в тема където си прав. Тук никой не е хейтнъл момичето или пък е казал, че разбира много. А и щом произведенията й са на показ, може би все пак трябва да има и положителна и отрицателна критика. Ама ти си зле и на своето си държиш. Ако беше обърнал внимание на всички постове, щеше да забележиш, че повечето дават съвети, а не казват, че е зле и да не рисува никога повече. Предполагам в началото и известните художници са си казвали, че рисуват кофти и като някой им каже къде бъркат и поправят. И така като установят или от вън им установят грешките, знаят какво да правят или да не правят следващия път. Когато някой рисува просто отвратително му се казва. И от там би следвало да си промени стила/да изпипа грешките/да се научи как се рисува.
Може би хората които коментират са се доказали и знаят как се рисува. Но това, че ти не си им виждал рисунките не означава, че те непремено са "гномове". А момичето допуска много грешки (казвам го за да съм по темата) и трябва да получи няколко съвета, за да не ги прави пак. Ако приеме критиката, така ще знае какво да изчисти следващия път и да не допуска същите глупости в артта си. Обаче ако послуша твоя комента, който е под всякаква критика - има риск да продължи да рисува по същия начин - без да се развива. А това означава да остане на същото ниво. Тоест ти даваш лош съвет. Критиката помага за доусъвършенстването на един човек.
Дава се мнение, за да разбере коя част от артта й не струва и какво трябва да поправи. Вече обясних защо. Така че, Gatler, или пиши по темата или се скрии със жалкия си коментар "добавям едно последно нещо, ако обичаш да изобразяваш картини на лист с помоща на молив, прави го. оценките после са за тея малки хорица които се чувстват добре, ако получат висока оценка. а не за хората които се чувстват добре защото правят това което обичат. "
Все пак като правиш нещо което обичаш, трябва да го правиш хубаво, за да е красиво и естетическо.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 9:14 am |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
animefen2007 написа: 1 word: sux
Ето ти пример как не се прави. Едва първия такъв пост, който толкова яростно нападш, Gatlerе.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 11:09 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Rамките дразнят ужасно много!
Вероятно повтарям някой, но толкова се изнервих от тях, че не четох теамта
От рисунките не с вижда почти нищо, защото рамките са мнооого ярки и тте заболяват очите да се взираш...
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|