|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 31, 2006 6:29 pm |
|
Sierra |
|
|
|
faye написа: Sierra написа: Не знам, според мен тази манга не е чак толкова шоджо, смятам, че е добре замислена. коя част по точно не е шужо
Абе имах предвид, че не е толкова лигаво като например Hana Yori Dango .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 31, 2006 7:27 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Cagalli, че ти с колко теглиш ? Аз, макар и със скапан нет си тегля еднакво и от Бг и чужбина ...а пък ако теглиш с по-малко от 6-7 кб и ако имаш желание мога да пусна 1-ви епизод на тракъра (обаче 200+ версията ^^) ..иначе ще се очудиш по колко манги има сериали И то все готини ...аз в момента освен Goong, гледам Kurosagi, също и Devil Beside You (Akuma de Sourou). Хех, как съм ги събрала обаче > корейска, японска и тайванска ...дам, станах разногледа, но пълна маниачка на тема драми
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 10:26 pm |
|
Sierra |
|
|
|
Cagalli написа: Аз вече съм на 3-ти епизод! Сега тегля 4-ти даже Ама бавно е пак... едни 10 часа за епизод
И при мене е така, са си чакам 3ти .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 11:11 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
^^
Абе аз ли нещо или на моменти актьорската им игра е превзета стил 30-те години на американското кино?!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 04, 2006 11:59 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Мииии не знам, аз американско кино от 30-те не съм гледала много (или въобще не съм ...не помня ),така че не мога да правя сравнения ...но определено стилът им на игра е различен ...и японския ...че даже и тайванския са ми странни ...но после се свиква
Но пък химията м/у самите актъори ми харесва доста ^_^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 05, 2006 9:58 am |
|
Sierra |
|
|
|
Не знам, аз обикновено на това му викам некадърна игра , ама това не пречи да е весело.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 08, 2006 8:14 pm |
|
Aerith |
|
|
|
Иии някой гледа ли го още или спряхте
Аз например днес, докато гледах 14, 15 и 16 епизод, доста шоколад изядох ^^ Абе не знам, ама това е една от малкото сапунки, които истински ме радват ..пък и корейския ми е адски сладък език ...те не говорят, а чуруликат ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 08, 2006 10:49 pm |
|
Sierra |
|
|
|
Абе, гледам още, ама много се мота даунлоуда. Иначе корейският много мяза на японски от това, което чувам - има думи, които съвпадат почти. Кефи ме, че нее е да на корейски .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 09, 2006 11:17 pm |
|
Sierra |
|
|
|
Aerith написа: Стига бе, как пък ще си приличат ...на мен са ми страшно различни, да не говорим, че някои от песните, които са романизирани нямат ама грам общо с японското произношение ...но иначе научих вече 3 или 4-ри думи ..хехех ...но е адски труден за произнасяне.
Почти съм към края на първи сезон вече...и все още Шин Гун и Чаегъонг ме държат пред монитора ^^
Ами съвпадат - например яксоку е обещание и на японски, и на корейски от това, което чух. Имай предвид, че двата езика използват много китайски думи, така че е съвсем нормално. Иначе корейският определено, ако тръгна да го уча, много ще се мъча с произнасянето .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 13, 2006 9:32 am |
|
Sierra |
|
|
|
Аре ако някой, който дърпа, има условията за сийдване да не трие веднага, след като сваля, защото така по-бързо свалям .
Edit: вижте какво открих, ако още не сте издърпали всичките серии - http://www.silentregrets.com/dramas/?cat=3 (скрол до долу ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|