Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:22 pm 

WTF ?? какво е станало с тия японци бе :/ стигнах до 14 епизод и хората са по зле нарисувани от тия в някои cartoons ... арта на героите е по небрежно нарисуан ... лицата се ъъъ разтягат и прочие тъпи ефекти които ги нямаше до сега :/ ъхм .. в следващите епизоди същото ли ще е :( до сега нивото на анимацията си беше 10/10 ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 9:27 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Мне това го има само в 2-3 епизода. И доста други анимета имат за съжаление такива моменти :( Явно просто бюджета или времето ( или и двете ) не им стигат.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 10:32 pm 
Аватар

То анимето свърши отдавна ама аз да си кажа че сега виждам темата (нищо ново за мен) :wink:

Като цяло не ми хареса ... започна доста обещаващо ... красиво ... леко ... с малко мистерия и интересен главен герой ... и по едно време обърна на 180 градуса и направо получих twitching eye дето се вика ... нямах предтава вече каво гледам ... айде насилих се и го избутах до края и ако не беше онази сладка целувка там може би щеше да ме е яд ... но тя някак си удържа фронта :?

Добре че оживя онзи избухлиния тип с болната сестра ... иначе много щеше да ме е яд :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 11:17 pm 

Тфа че анимето отдавна е свършило ми е ясно, просто сега реших да го гледам ... иначе сигурно по-голям и грозен спойлер нямаше как да направиш нали :x ъъ а аз пък най трудно понасям захаросаните моменти :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 26, 2007 11:20 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

е-е-е... никой не ти е виновен, че четеш шеста страница от тема за дискусии на свършило аниме :roll: Спойлери се маркират само на първата... щеше да си наспойлиш много по-злобно, ако бе чел миналите страници...
Иначе имаше един момет в който мн си личеше 3д-то при битките, но се преживява ^^

Профил  

Заглавие: Re: IN THE EEEEEEEEND IT DOESN'T EVEN MATTTTEEEEEEEERRRRRRRR
МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 1:55 am 
Аватар
Ecchi Warrior

SayanMk написа:
Абе целунаха се все пак, бива...
Анимето бе достатъчно пълноценно.
10/10

Абе надявах се на малко повече либофф, ама и това ми стига, тъй че х2 ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 2:44 pm 
Аватар

Мда и аз очаквах повечко, но все пак ми харесва, който не го е гледал да го гледа.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 1:57 pm 
Аватар

малко повече любофф има в играта, даже не е "малко" :wink: Това все пак е аниме, предназнчено за по-голям възрастов кръг хора :roll:

Иначе анимето като аниме е много добро, на мен ми е едно от топ 5 любими ^^ Много добре пресъздадена атмосфера, почти са постигнали красотата у героините в играта, а и битките на места са динамични... а и пресъздава кажи речи 1:1 историята от играта :mrgreen: Но ако я сравним със самата игра, анимето малко съква :roll: Но то си е разбираемо, малко анимета превъзхождат първоизточниците им :roll: Който е харесал анимето препоръчвам да мине и през играта, ей богу, най-после да я преведат и нея на английски :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 25, 2008 4:38 pm 
Аватар

Много приятно аниме ^^
Развитието ми беше интересно и края също ми хареса.
Малко преди края доста се обърках с миналото на Хакуоро, но накрая ми се изясниха нещата ^^
Само по време на битките имаше някво 3D, дето ме дразнеше, ама останалото компенсира.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 1:46 pm 
Аватар

Анимето и интересно,но според мен е лошо нарисувано.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2008 4:53 pm 
Аватар

Цитат:
но според мен е лошо нарисувано

Хайде да кажеш, че някои сцени са лошо нарисувани...или пък да кажеш, че керъктър дизайна не ти е по вкуса...ама да заплюеш цялото аниме...

Според мен беше красиво, но в началото беше мудно, а пък после сюжетът стана странен (особено, когато малкото хлапе се включи в битките заедно с тигъра). Хайде да го кажем така - сюжетът от стана някък противоречив и пълен с неизяснени връзки. Обясненията на края не ме задоволиха.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 1:40 am 
Аватар

Хубаво си е анимето.
Ако не за друго, то само заради героите си струваше гледането. Как да не се кефиш като през 2-3 епизода се появява някой уникален. От всички Benawi ми хареса най-много, може би защото нито един път не загуби самообладание и винаги преценяваше ситуацията преди да действа. За разлика от тоя шемет Oboro, него хич не го слушаше главата, въпреки че после и той се пооправи. И все пак се биеше с 2 катани, как да не му се израдваш ^^ /а на сцената с Dorii и Gura в леглото много се смях, въобще не го очаквах. Touka, Karura, Genjimaru и т.н. /... /
След като догледах анимето прочетох и background story-то в викито .. не бях я схванал както трябва ><. Спокойно можеше да бъде с повече епизоди, но може би така е по-добре в кр. сметка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:56 am 
Аватар

С нищо не ме грабна това аниме,наистина сюжетът беше доста объркан на места,но за убиване на време става..Спомням си,че на първите 2-3 епизода все ме удряше на дрямка,към средата нещата се бяха пораздвижили малко,но някак историята загуби чарът си.Първо почнаха да никнат разни опашати и пухкави създанийца,а после...И тая скромна целувка,ама не е като да няма де.

Заглавие: Re: Utawarerumono
МнениеПубликувано на: Сря Яну 27, 2010 2:01 pm 
Аватар

Доста скучничко ми беше това аниме, едва го изгледах. 4/10

Заглавие: Re: Utawarerumono
МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 9:11 pm 
Аватар

Нов 25-епизоден сериал ще започне през октомври! Студио White Fox.

http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... ber/.88983

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]