|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 11:32 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
haha Wind_Falcon тъп бил епа...еми винаги ще има някой да уплюва.. това си е закон..но както и да е
епа беше размазващ.... особено накрая... Лулу..пламаците..коленичалите рицари...
My name is Lelouch vi Britania,eldest son of Empress Marianne,and abadoned prince of the Empire.....
Stop me if you thing you can.If there is anyone that holds despair greater than mine..
красота Lelouch Emperor
колкото до Мариан...тя нали все пак зададе ритуричен въпрос "Да го спася ли?" ...може и да не излезе толкова голяма кучка колкото си мислите...а и каточели тя се субуди някак си....била е гиас-на и не е знаела коя е май така си го обяснявам...
Сузаку съкс...агейн...дано Лулу не си изпати с тоя кастнат гиас да живее...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 11:32 am |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
^ съвсем същото мнение. Мен ако питате е използвала своя Geass, за да заключи паметта си докато Чарлс не направи последната крачка към изпълнението на плана си. В смисъл... Мариан се "събуди", когато той синхронизира всички руини по света, и каза нещо от типа на:"So, you plan or starting it, then... " и после нещо я прекъсна. Тезни нейни думи може да са много ключова подробност. Та, явно тя е знаела какво ще се случи и цялата история със смъртта и и прочее е била предварително планирана инсценировка. Вече дали е направено, за да може да се защити, да спре Императора или, за да му помогне... това не мога да знам.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 11:55 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Neychev написа: haha Wind_Falcon тъп бил епа...еми винаги ще има някой да уплюва.. това си е закон..но както и да е епа беше размазващ.... особено накрая... Лулу..пламаците..коленичалите рицари... My name is Lelouch vi Britania,eldest son of Empress Marianne,and abadoned prince of the Empire..... Stop me if you thing you can.If there is anyone that holds despair greater than mine.. красота Lelouch Emperor колкото до Мариан...тя нали все пак зададе ритуричен въпрос "Да го спася ли?" ...може и да не излезе толкова голяма кучка колкото си мислите...а и каточели тя се субуди някак си....била е гиас-на и не е знаела коя е май така си го обяснявам... Сузаку съкс...агейн...дано Лулу не си изпати с тоя кастнат гиас да живее...
Аз не уплювам, просто казвам че този епизод беше доста тъп спрямо 19. И ако вас тва с коленичещите рицари ви кефи, мене - не. Аз се кефя на изрудски убийства и обрати, не на некви бебешки сценки...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 6:09 pm |
|
moonbeam |
|
|
|
Kiava написа: :shock: Всичко друго очаквах като развой, но не и това. На Лулу плана е перфектен. Само не разбрах защо запечата и себе си, като можеше да взриви изхода и без да влиза в ... онова място. С.С. се "завърна" и слава Богу... Тя май- май е била планирала нещо съвсем различно преди да срещне Лулу, а сега той изобщо не и влиза в сметката. Едвали ще го остави на произвола на съдбата де, малко или много изпитва симпатии към него, това ще изиграе сериозна роля по- нататък. Другоо... Сега вече разбрахме защо, аджеба, Аня реагира така, близо до Геас. xD Имаше догатки, че е свързана с Мариана по някакъв начин... не по "някакъв" явно. Шнайзел ме изненада... взе нещо да ми се издига в очите това момче. Ще видим какво ще направи от тук нататък. Черните Рицари са си все така наивни... Язък, че излъгаха Ориндж-кун (най- вече). Той ми беше надеждата да помогне на Лулу, ама на. От Кагуя и Кшинг-ке не съм и очаквала да се откажат от Зеро и идеите му лесно, така че те не ме изненадаха особено. Само Сузаку се оплеска, както обикновено. т.т' Първо прехвърли вината за убийството на толкова много хора върху Нина, после си я посика обратно, за да извлече полза от нея. И уж беше планирал всичко добре, нали, да подтиква Шнайзел към властта и да си осигури бъдеща сигурност в негово лице, пак не му излязоха сметките. Ама че той се изложи. Как, подягодите, ще си толкоз умен, че да тръгнеш срещу Императора, с намерението да го убиеш, само с една сабя? т.т' Нямам идея дали това, дето го "размахваше" (защото по- скоро изглеждаше, че едва го повдига) беше въпросната Sword of Akasha, ама не ми се вярва. После побягна, верно заради Геаса, ама пак обвини ненужно Лулу и се помъчи глупаво да поеме цялата отговорност... И накрая падна и сега не го знаем изобщо къде е. т.т' Лорд Уалдщаин ми е интересен. Зад това негово ляво око май се крие Геас. Имам чувството, че и той ще изиграе важна роля в бъдещите събитя. Дано само не го оплескат баш накрая, както върви добре анимето.
Само не съм съгласна,че планът на Лулу е перфектен.Отначало уж всичките му планове са перфектни,но в 90% от случаите нещо се прецаква.Дано има скрит коз защото иначе ще свърши като предишния път,или може маминка(на коята май не и пука особено за него) да му спаси задника,нищо не се знае...
Като цяло епизода не беше кой знае какво,но не може да се каже и че нямаше някои интересни моменти.Радвам се че С.С. се завърна,обаче тая работа с майчето нещо не ми харесва,определено има още с какво да ни изненада.Сузаку просто не искам да го коментирам,това момче продължава да пропада и да оплесква нещата.На Мариан не и е чиста работата,кой знае какво й се върти в главата,изглежда тя е по-побъркана и от бащата щом е инсцинирала смъртта си(или поне така изглежда).Не ми се вярва и да има кой знае каква битка между импиратора и Лулу,не очаквам кой знае какви обрати в следващия епизод.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 6:27 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
марианка ако се окаже че е поредната актриса и лулуш не е черния цар а всъщност нейна черна пешка която да използва за собствените си планове ще е супер тъпо
през цялото време лулуш се е бил за майка която всъщност е жива и на пръв поглед не й дреме особено за него а СС през цялото време е знаела всички това и сигурно яко се е забавлявала зад гърба му
ще си чакам следващото епизодче и ако е няква такава пумия тогава ще рейджвам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 8:02 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
И аз си мисля, че Геасс-а й е някакво такова вселяване в чуждите тела, но да видим .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|