|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 8:40 am |
|
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Тая тема се обърна на темата "Нахранете снуки или го оставете да се самонахрани..." Абе кфо толкова ви дразни това момче, на мен ми е супер забавно да му чета постовете, а вие му се връзвате... Да храниш безразборно, да хейтиш и да флеймиш без да познаваш някой е нещо обичайно за тоя форум, но и супер тъпо... Не мога да кажа, че има някой който категорично не харесвам. Има много хора които на моменти ми идва да им причиня нещо но не съм злопаметна и не мога да кажа, че мразя когото и да било
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 12:10 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
хяхя лол. сори ако съм обидила някой с "крайните ми коментари", това съм просто аз, казвам нещата директно не обичам да увъртам нито да лъжа или да се преструва че нещо ми харесва. критикувам повече от нужното знам, някои хора предпочитат да замълчат от колкото да кажат нещо лошо, аз не го правя (винаги) лол, предполагам че това не харесвате у мен ноооо така е, не може всички да ме харесват, нямам нищо против.
а по темата... аз не мога да се сетя за нито един човек който наистина СЕРИОЗНО да ме дразни, тъй като не приемам много неща на сериозно нооо, дори blurymind с който се караме постоянно не ме дразни СЕРИОЗНО лол.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 1:48 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
K i v a. to Last написа: Мня, никой (: Не се дразня така лесно на хората за щяло и нещяло~
Същото... Белг. едно време не ме дразнеше... но туй бе отдавна.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 9:07 pm |
|
Harada Risa |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Anime<O_O>addict написа: аз викам дайте на място да се разберем кой кого не го кефи та току виж си спретнем и едно меленце ... а по темата ми да има хора които просто с кретенията си минават всекви граници ... ест няма да пропусна да спомена имена като ... Shikaku ( да речем че по спрял инфантил няма ) Сейбър ( нз чесно като го видя се поражда една неприятна агресия или иначе казано ужасна визия ... дори не го познавам но ... anyway ) и едно много приятно дете Zaknafien ( на него му е простено , правист е човека , те са си такива ... непокрито но голямо самочувствие , иначе е пич ;] ) и един сякаш идол на целия форум , ама за него не ми пука сякаш , като си мълчи е ок става дума за една мома ( ъм и така може да се нарече ) ... Белчо ( с когото съм пил в Димитровград и сме си лафили ) като че ли ще го пропусна ... аве кат цяло треа да има баланс за да съществува тоя форум ... така че нямам против а и не ми пука мн ...
а мене що ме няма тука О.о''
иначе съм съгласна с Къдрокоска ^^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 9:08 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Lone Wolf написа: Дразнят ме онея дето се правят на страшни и ядосани.Всъщност дразгата почти преминава в смях,жалка работа натягат се за щурти-шматки.Иначе класацията ми води bloodsog..bloodsnog...bloodsogn...аве оня смотания с голямата уста.Голям е бабач. oбщо взето такива лица дето оригиналноста им е еквивалентна на съчетанието на ава и сига ми иначе общо взето квото каза Аниме<>адикт Anime<O_O>addict написа: аз викам дайте на място да се разберем кой кого не го кефи та току виж си спретнем и едно меленце ... а по темата ми да има хора които просто с кретенията си минават всекви граници ... ест няма да пропусна да спомена имена като ... Shikaku ( да речем че по спрял инфантил няма ) Сейбър ( нз чесно като го видя се поражда една неприятна агресия или иначе казано ужасна визия ... дори не го познавам но ... anyway ) и едно много приятно дете Zaknafien ( на него му е простено , правист е човека , те са си такива ... непокрито но голямо самочувствие , иначе е пич ;] ) и един сякаш идол на целия форум , ама за него не ми пука сякаш , като си мълчи е ок става дума за една мома ( ъм и така може да се нарече ) ... Белчо ( с когото съм пил в Димитровград и сме си лафили ) като че ли ще го пропусна ... аве кат цяло треа да има баланс за да съществува тоя форум ... така че нямам против а и не ми пука мн ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|