|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 9:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15363_1491381125.jpg) |
Necrokid |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Aз харесвам Sinister!!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 9:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Иване, махни тази снимка от поста си, ужасна е, МОЛЯ ТЕ.
Иначе всички с които малко или много общувам по форум срещи са ми приятни, но има и такива, които са ми приятни а не ги виждам по форум срещи xD (просто защото не са от Сф) Няма да споменавам имена защото 100% ще изпусна някой... А и винаги има хора които искам да видя повече от други ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
И Сава, каквото и да правиш моля те, много, не пращай тия снимки на НИКОЙ!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 12:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Rowdyruff написа: Не познавам почти никой, но поне има една мацка винаги ме радва какво пише май ника й беше Ayumi.
Мдам между другото, Ayumi много ме радва и мене...
А бе мога да си говоря за хора, чиито постове ме радват...
Например... не че има нужда да споменавам Jesus, bogy_shashav, Fictional Being, Spokesman Of Madness, KoCTeH или ludgidia123...
Както и много други...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 4:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26093_1287338854.jpg) |
Jesus |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
[quote="snookieА бе мога да си говоря за хора, чиито постове ме радват...
Например... не че има нужда да споменавам Jesus, bogy_shashav, Fictional Being, Spokesman Of Madness, KoCTeH или ludgidia123...
Както и много други...[/quote]
имаш една бира от мен на анивенчъра
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 10:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
KoCTeH написа: мммм да Ама по скоро бих искал да правя секс с тези хора Например Angel-a ZerraX пффф Деба ако тръгна да изброявам всички с които бих спал.....
забравил си братчед ми !!!!
иначе хм има ли смисъл да ги назовавам ? щото ме мързи...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|