Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 9:21 pm 
Аватар

Абе той пак може да ги избие и края да е реалистичен. :lol: Вече, според зависи кой какво приема за реалистично xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 11:18 pm 
Аватар

^^ И аз мисля така !!!

True Story.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 11:40 pm 
Аватар

От цялата работа единствено ме впечатли сцената: Върви нашия под копията на роботчетата и разправя "Try to stop me if you can. If there`s anyone who can match my despair, that is."
Просто кеф сценката. 3-4 пъти си я гледкам само нея^^ Останалото е както обикновено не ми се занимава да го коментирам^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 1:23 am 
Аватар

Смехът на императора беше жесток! Norio Wakamoto ftw!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 5:47 am 
Аватар

Епа как майката на Люлюш се е превърнала от такаа чернокоса мадама в тая мършава розова к****....? И сега кво излиза черните рицари + Шнайзел + Люлюш + С.С и Мариан от части срещу императора а и сега тва място кадето се намира Лулу и императора ....М що ли видях Сатурн, Сатурн го има и в почти всеки оп...Тъй че явно ще е яко свързан с това, А сега Императора явно ще се измъкне сепак по земята имаше много такива руни сиг ще се телепортира при пингвините Лулу ше седне на трона и ше има трети сезон когато императора се завръща... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 5:54 am 
Аватар
Цар Алко

Оги ми стана най-неприятния изрут в това аниме, с кретенчето Сузаку си правят мини надпревара. Накрая май всички главни мъжки ще пукнат, а сестричето инвалид ще се окаже жива и тя ще е новото начало. :blush:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 8:26 am 
Аватар

оги отдавна мисли с пишката си но сега му се отдава шанс да го покаже
също така да произнася епични реплики от рода на "we don't need zero lulz"

на мен най големия трън в очите сега ми е марианне и ще изчакам до следващия епизод да видя дали наистина е кучката за която я мисля

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 8:42 am 
Аватар

М'даааа, много интересен епизод, много интересен.
На първо място С.С. се завърна. Честито на всички фенове.
Ето, намери се конкуренция на Сузи по кретения (Оги), обаче засега Нина води. Трябваше и цял втори сезон близо, за да осъзнае, че трепането на хора на живо е по-гадно от трепането на хора на картинка с квадратчета.
Ето, и императорът ме изкефи като затапи Сузи. Неговата реплика "И к'во?" беше брилянтен отговор на всичките душевни терзания и обвинения на последния.
Шницела че е долен предател просто се знаеше...
И се'а да ви'им маминка к'ви ш'ги забръка, 'щот' нещо ми се струва, че не и чиста баш работата...
И те така...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 10:52 am 
Аватар

Мариан е кучка. Каква огромна изненада! :lol:
Останалото...Ми сцената с Лулу под копията наистина беше много добра, сигурно 100 пъти я прегледах. Рицарят на печалния образ го удря.
Сузаку е толкова лесно манипулируем.Трябва да се научи, че му трябват малко по-малко идеали и повече решителност. така не, че нещата ще се променят, но поне душевното му състояние ще си се стабилизира и няма да прави компромиси със себе си. Шнейзел така го прецака, че няма накъде.Още като му даде ФРЕЯ-та бяха убедена, че иска да го използва. Така не той сам си е поискал титлата, ами си има и подкрепа. А въпросния арийски боец става все по-готин. Само дето човек, който не е свързан с Гиас е обречен на провал, ако ще води битка срещу него.
И тия пингвини въобще не ми станаха ясни...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 10:59 am 
Аватар
in need of a hero

Давам голяма сочна точка в полза на Сузаку задето нареди така Нина. =))

Мариане учудващо ме дразни, определено не са й чисти сметките... Но пък много й благодаря, че върна С.С. :D . Не, сериозно това не го очаквах и тъкмо почвах да проклинам анимето и ХОП! Любимката ми се завърна, просто съм в екстаз ^__^ !

От Сузаку очаквах най-накрая да се пречупи и да помогне на Лулу. Защо ли изобщо се надявах? Все пак говорим за Сузаку :roll:
Дано камънаците са го затрупали, че вече сериозно ми се догади от него.
Чудя се вече колко пъти стана предател това момче... Събират му се поне едно 3 пъти със сигурност.

Оги на кладата!!! Долното мръсно пикливо ко*еле :evil:
Него изобщо не му пука за нещо друго освен Вилетта и тръгнал да критикува Зеро, че ги използвал за собствени цели :x . Абе... бясна съм. Определено вече се конкурира със Сузаку и Нина по отврат.

А Лулу... Лулу просто рулираше в тоя епизод :love:
Както вече каза faye сцената с кръстосаните мечове беше просто невероятна. Страшно впечатляваща действително.

Нямам трпение за следващия епизод ^^

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 12:50 pm 
Аватар

Много сполучлив епизод. Голям обрат и в същото време много завладяващи моменти. Шицу си върна паметта, което беше най-големият подарък от целия епизод. Лулу показа величествена крачка и действие, изглеждайки точно като император. Сцената с лилавия огън беше много добра. Също така тази с роботите, където се бяха наредили и Лулу минаваше под тях... Определено би му отивало да бъде император. Доста бързо се сдоби с база, което не ме и очудва. Виждаме, че Аня също се присъедини към ''нашите'' хора. Изобщо не очаквах тя да бъде нещо като превъплащение на Мариана. Всъщност дори не знам какво е точно... Това, че Лулу се заключи в ''космоса'' с императора беше наистина глупав ход. Но може би иска да му каже нещо или най-малкото да вземе силата му. Очевидно следващият епизод ще бъде базиран изцяло на Geass битка. Другото, което не ми хареса беше, че излъгаха Джеремиа. Всъщност той едва ли се е примирил с факта, че Лулу е мъртав, но поне може да застане на страната на The Black Knight за известно време. Действията на Сузаку не ми допадат. Определено не му отива да е сериозен или злобен. Цялата тази история ме кара да го мразя повече. А да не говорим за Нина - тя просто е трагичен случай...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 1:50 pm 
Аватар

всъщност двата сезона се въртят около това че за лулуш бяха важни крайните резултати а за сузаку методите използвани за да се стигне до резултат
в тоя епизод си размениха ролите
което по-късно може би ще доведе до някакви признания като се срещнат пак

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:00 pm 
Аватар

Епизодът беше повече от интересен и както винаги- динамичен.
Никога не съм си и помисляла,че майката на Лулу е жива,но пък ме подразни това,че тя не дава пукнат грош за сина си (поне за сега).
Да видим сега какво ново ще измисли Лулу,което най-вероятно,както винаги при срещите с баща му, няма да има ефект... (надявам се на обратното, разбира се). Но все си мисля, че щом предприе този ход,значи има нещо на ум (както винаги), не вярвам да се е хвърлил в устата на лъва без резервен план...но от друга страна, сега той няма какво да губи,след като Нанали уж е мъртва и след като загуби Black Knights е напълно възможно да действа на сляпо.
И не мога да не спомена С.С.,мислех, че е свършила с изненадите, но явно едва сега започват... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 7:46 pm 
Аватар

Кви Geass битки кви екшъни очаквате между императора и Лулу. Такова няма да има. Прото Лулу се запечата вътре с него защото както видяхте той мисли че няма за какво да живее вече, и искаше само да уплеска работата на бащиткото. Еми направиго, изглежда няма връщане след едно затрупване у тва аниме. Епизода беше сравнително тъп според мене, повечето от нещата които се случиха ги бях отгатнал вече...В следващия епизод ще се окаже че Сузаку е попаднал при Лулу и Чарлз и или ще стане още по-противен, или най-накрая ще сидим отбор Лулу и Сузако.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 8:18 pm 
Аватар

Изглежда,че това е най-коментираното аниме за тази година ))
Anyway от теории няма сми'...каквото има да става - ще стане.
gg no re :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]