|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 8:42 am |
|
engine |
|
|
|
М'даааа, много интересен епизод, много интересен.
На първо място С.С. се завърна. Честито на всички фенове.
Ето, намери се конкуренция на Сузи по кретения (Оги), обаче засега Нина води. Трябваше и цял втори сезон близо, за да осъзнае, че трепането на хора на живо е по-гадно от трепането на хора на картинка с квадратчета.
Ето, и императорът ме изкефи като затапи Сузи. Неговата реплика "И к'во?" беше брилянтен отговор на всичките душевни терзания и обвинения на последния.
Шницела че е долен предател просто се знаеше...
И се'а да ви'им маминка к'ви ш'ги забръка, 'щот' нещо ми се струва, че не и чиста баш работата...
И те така...
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 10:52 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мариан е кучка. Каква огромна изненада!
Останалото...Ми сцената с Лулу под копията наистина беше много добра, сигурно 100 пъти я прегледах. Рицарят на печалния образ го удря.
Сузаку е толкова лесно манипулируем.Трябва да се научи, че му трябват малко по-малко идеали и повече решителност. така не, че нещата ще се променят, но поне душевното му състояние ще си се стабилизира и няма да прави компромиси със себе си. Шнейзел така го прецака, че няма накъде.Още като му даде ФРЕЯ-та бяха убедена, че иска да го използва. Така не той сам си е поискал титлата, ами си има и подкрепа. А въпросния арийски боец става все по-готин. Само дето човек, който не е свързан с Гиас е обречен на провал, ако ще води битка срещу него.
И тия пингвини въобще не ми станаха ясни...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 10:59 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Давам голяма сочна точка в полза на Сузаку задето нареди така Нина.
Мариане учудващо ме дразни, определено не са й чисти сметките... Но пък много й благодаря, че върна С.С. . Не, сериозно това не го очаквах и тъкмо почвах да проклинам анимето и ХОП! Любимката ми се завърна, просто съм в екстаз ^__^ !
От Сузаку очаквах най-накрая да се пречупи и да помогне на Лулу. Защо ли изобщо се надявах? Все пак говорим за Сузаку
Дано камънаците са го затрупали, че вече сериозно ми се догади от него.
Чудя се вече колко пъти стана предател това момче... Събират му се поне едно 3 пъти със сигурност.
Оги на кладата!!! Долното мръсно пикливо ко*еле
Него изобщо не му пука за нещо друго освен Вилетта и тръгнал да критикува Зеро, че ги използвал за собствени цели . Абе... бясна съм. Определено вече се конкурира със Сузаку и Нина по отврат.
А Лулу... Лулу просто рулираше в тоя епизод
Както вече каза faye сцената с кръстосаните мечове беше просто невероятна. Страшно впечатляваща действително.
Нямам трпение за следващия епизод ^^
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 12:50 pm |
|
TuZa |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 15, 2007 11:24 pm Мнения: 176 Местоположение: London
|
Много сполучлив епизод. Голям обрат и в същото време много завладяващи моменти. Шицу си върна паметта, което беше най-големият подарък от целия епизод. Лулу показа величествена крачка и действие, изглеждайки точно като император. Сцената с лилавия огън беше много добра. Също така тази с роботите, където се бяха наредили и Лулу минаваше под тях... Определено би му отивало да бъде император. Доста бързо се сдоби с база, което не ме и очудва. Виждаме, че Аня също се присъедини към ''нашите'' хора. Изобщо не очаквах тя да бъде нещо като превъплащение на Мариана. Всъщност дори не знам какво е точно... Това, че Лулу се заключи в ''космоса'' с императора беше наистина глупав ход. Но може би иска да му каже нещо или най-малкото да вземе силата му. Очевидно следващият епизод ще бъде базиран изцяло на Geass битка. Другото, което не ми хареса беше, че излъгаха Джеремиа. Всъщност той едва ли се е примирил с факта, че Лулу е мъртав, но поне може да застане на страната на The Black Knight за известно време. Действията на Сузаку не ми допадат. Определено не му отива да е сериозен или злобен. Цялата тази история ме кара да го мразя повече. А да не говорим за Нина - тя просто е трагичен случай...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 3:00 pm |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Епизодът беше повече от интересен и както винаги- динамичен.
Никога не съм си и помисляла,че майката на Лулу е жива,но пък ме подразни това,че тя не дава пукнат грош за сина си (поне за сега).
Да видим сега какво ново ще измисли Лулу,което най-вероятно,както винаги при срещите с баща му, няма да има ефект... (надявам се на обратното, разбира се). Но все си мисля, че щом предприе този ход,значи има нещо на ум (както винаги), не вярвам да се е хвърлил в устата на лъва без резервен план...но от друга страна, сега той няма какво да губи,след като Нанали уж е мъртва и след като загуби Black Knights е напълно възможно да действа на сляпо.
И не мога да не спомена С.С.,мислех, че е свършила с изненадите, но явно едва сега започват...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 8:18 pm |
|
Reyller |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Изглежда,че това е най-коментираното аниме за тази година ))
Anyway от теории няма сми'...каквото има да става - ще стане.
gg no re
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|