Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 11:29 am 

поне ще могат да разберат какво е станало с Япония ... (къщурката)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 4:49 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Тва пък беше изключително тъпо да накара Amamiya да пуска телепатия към другите. Сега бая ще ги нарита онзи където дори и сенсейката я хвана шубето и избяга.

Това като го прочетох, заприличах на нещо като това :shock: Реших, че сме чели различни чаптъри, както се и оказа :lol: Та за новия :arrow: не беше особено интересен... предчуствам, че сега ще забавят темпото и ще разводнят мангата :? и все пак, рядко се оказвам права :D

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 6:01 pm 
Аватар

Хехе сега ако чичо му е жив съм сигурен че ще разберат какво е станало(нали сабира вестници..)....Или онзи белокоското ще им попречи нали сега на там се запътва...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 8:21 pm 
Аватар

едва ли ще е жив :lol: по скоро скелет и така ще могат да определят горе долу колко години са минали, ако им иде акъла де.... според мен няма да намерят чичката :roll: интересно е дали наистина ще има вестници, годни за прочит - доста ще им е полезно :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:35 pm 
Аватар

Ако има Весници сигорно ще могат да ги прочетат понеже вътре в бункера е като в гробница :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 8:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

spiralkinda написа:
Тва пък беше изключително тъпо да накара Amamiya да пуска телепатия към другите. Сега бая ще ги нарита онзи където дори и сенсейката я хвана шубето и избяга.

ЯКО ТЪПО!
Са ше има да сърбаттт.... ма не се знае до колко тоя е зъл, след като оная мацка е успяла да избяга...предполагам и наще ще успеят. Тоя ми прилича на некъв брат-близнак на Намесис...
А като го споменах тоя, как щеше да ми е кеф да презареди точките на мацкатаааааааааа... но няма как... все пак това е просто една тренировка за предстоящата битка... макар и доста груба тренировка... а тя вече си е преминала теста и е годна ^о^

А колкото до Намесис, мислех около 3 сек. гледайки му мутрата дето я няма.... и установих, че това е я един от тях(Амамия?), я просто някой, който е преминал границата на материалното и станал ПСИ самият той. Няма физическо тяло и съответно няма силата да се бори за света, но има ПСИ... да гу ивъ в полтъргайстъъъ xD

Та сега по последния чап, че се отплеснах, щот отдавна не бях писал...
Мда, голям гявол ке излезе тоя изи-мъни пич. Принципно електрониката може да й се разкаже играта, но щом има сгради, значи практически ония сейф трябва да е стабилен. А щом е стабилен, може да се отвори с пси и отвътде да изблика нещо...
Но кости или самия дядка(който трябва да е дядка! (защотооо едва ли бабичката греши и кулминацията е някъде около 20-30 години в бъдещето... (освен ако автора на мангата не е ебати-готиния конспиратор и не направи по-интересния вариант -техните наследници да са останали(дано!!!)))) едва ли ще успеят да намерят...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 4:29 pm 
Аватар

най-накрая малко храна за размисъл :D :D :D вече знаем, че нямат много време нашите хора - година, две :) мисля, че крайното място на "играта" ще е планината, там където метеоритът пада 8) поне опровергахме теорията, че децата са лошковците :) извънземните са XD XD а никой не се сети да набеди тях :lol: както и да е, чаптъра беше мноого интересен :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 5:55 pm 
Аватар

наистана беше интересен особено как нашия преби боболечката :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 6:15 pm 
Аватар

е то фактически не беше показано... и не беше същата бубулаца :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 3:26 pm 
Аватар

не бях чула за тази манга, ма като се разрових из форумите я открих :love:
прочетох всичко излязло да момента и направо ме разби. мангата е супер!
много ми се иска да видя йошина и как се е научил да владее тази черната сфера... силно подозирам че ще имам тази възможност ..... йошина вс. лошия чичко от кулата....ще бъде забавно и естествено ще се измъкнат на косъм и нашия ще каже трябва да стана по силен .... ^^
дам следващия чаптър определено ще бъде интересен :balloon:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 1:44 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Година и 2 месеца до кулминацията :shock:
Баси, как обичам такива истории :( Намират точното късче хартийка на което пише точно толкова, че да те побият тръпки и да се филмираш за световно....
29.10.2009... метеорит...открити са стъпки...разследването продължава.
И изведнъж "world rebirth project"
W.I.S.E
Widly inteligent sensual espers~ :x
WHO CARES, проблемът в този чаптър бе един от главните ни герои, поведението и реакцията му на думите "Май само ти искаш да е реално" .... =/ Обърнете внимание ...... това може да е подсказка за най-сериозния проблем в бъдеще...

Ако игнорирам това, забелязвам, че чичата е с извадени очи и мумифицирано тяло, но все пак тяло... защо =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 7:19 pm 
Аватар
Цар Алко

Много як чаптър. показа как тия от WISE обявяват война и някакво унищожително PSI имат, но сега да видим дали правилно съм разбрал? Келешите в края на записа се изправят срещу WISE или те са? Май е първото нали така?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 7:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Първото е. Все пак келешчетата бяха свясни и се погаждаха с Амамия, не мое да изперкат толко мн.. макар, че щеше да е готин вариант. Ма нема, те спасяват чичата... само чеее.... май чичата нема да изчака да види как х-мен измират :lol: Мое па и да са живи, а 0= Ама са всичките деца бее, така не ме кефи... да беше станало след 5 год примерно =/
Иначе тука надушвам как на 29ти Октомври 2009та тръгва анименце по псайрен ~:> Мнн яка работа може да излезе...
А чичата.. със счупени крака, щастивеца да издържи толко много... баси кошмара...

Ааааааааааа, току-що имах малко просветление. Мн съм зле... ми да- встници за 2010та нагоре няма, но това не значи, че е 2010та ~_~' То може да са си минали пак 10, 20, 50-60 години, че и мн повече, просто на тая дата се е почнало...
Което значи, че наще хора, в близките 2-3 чапа може да бъдат спасени от някой оцелял х-мен ^^ Или Намесис да е от х-мен... макар, че мислех, че ще е Амамия или нещо такова...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 8:24 pm 
Аватар

SayanMk преди да прочета главата поста ти ме обърка тотално.....Х - мен ..... Та много се израдвах че по казаха лапертийте но що нашите ги нямаше там тва е друг въпрос.....Тея чието име им забварих дето разрушиха зградата та приличат ми на онзи с покрито лице от бъдещето по дрехите де....Кабуто сега трябва се стегне и да покаже малко палър....А и нашите хора сега ше се бият с двойно зло това от тяхното време и това в бъдещето .... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 8:27 pm 
Аватар
Цар Алко

Следващия чаптър няма май да се говори много, много, просто онзи МОШНИЯ идва. :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]