|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Facebook - представяне & дискусии Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 2:23 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Имате ли регистрация в това чудо на новите интернет системи подобни на myspace ама доста по развити (+ ..и от към бъгове) xD
..Вади някаква яка зарибявка от към инсталиране на апликации в самия сайт, а не на РС-то ви, може да се качват видеа, музика, да си правиш галерия(и)+ има бонусите от last.fm за слушане на музика и какви ли не интересни и глупави java, flash измишльотини за губене на време. Разни анкети, потребителски групи, профили на изпълнители и известни личности, блог, Shoutbox-ове .. като цяло можеш да промениш почти всичко в личната си страница там.. о м г сайта е наистина разнообразен, но и минусите са му доста. Надявам се да оправят бъговете в скоро време.
таа имате ли рег в този сайт-ец?Айде всички дружно да си споделят Лице-Книжките, за информация и по лесно контактуване на съфорумци с вас. Знам, че има такава тема, но там няма никове/имена, там просто се казва мнението за сайта. Аз лично съм на мнение, че facebook е много по хубав и по удобен от MySpace. Най хубавото на сайта е това, че 90 % от хората си слагат истинските имена там, а именно това помога за по-лесно намирането на приятели~ Вярвайте ми, че ще усетите колко малък е света и колко приятен може да бъде сайта. + страшното удобство да намериш стари приятели от общи познати~ --------------------------- За да не се получават обърквания и т.н. поствайте линк с потребителското Ви име. Ако не се сещате откъде да се намери - от настройки/settings:
Мерси за вниманието XD Vego~ ---------------------------PS: Ето ме и мен: Ивайло ИгнатовПоследен ъпдейт: 29.04.2010 лето, 01:04 часъъ~ от IvCHoy xD~
Последна промяна IvCHoy на Чет Апр 29, 2010 1:05 am, променена общо 9 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 5:54 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
frozen написа: ама те 99% от сайтовете из интернет са ташак..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 6:07 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
имам
интересно е как ти намира разни познати - по некви неведоми пътища се докопах до 3ма съученика от началното ми училище
и няколко форумци набарах
има масата тестове и игри,ама мен тва не ме влече
пак ми изглежда по-функционално от майспейс де
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 11:43 am |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Предпочитам фейсбуук, пред майспейс..
Фейсбуука е в пъти по-интересен, но е супер неприятно, че изисква непрекъснато да разпращаш разни инвитейшъни на хората. Накрая имаш към 200 нотификейшъна и рикуести, което изпива времето и убива кефа, докато ги кликаш..
Общо взето, още едно нещо, с което човек да си губи времето напълно.. и спрях лично да се занимавам с цъкането xD.
Но въпреки това сайта определено е много много идеен, има какво ли не ^^
ПП: Откакто махнаха форчън куукитата, рядко посещавам сайта ...
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 8:54 pm |
sinnister |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 6:42 pm Мнения: 329 Местоположение: Bulgaria / Sofia
|
И това и Майспейс са ебаси чикиите. Поредното нещо да отчуждава хората. Аре поне да се запознаеш с някакви нови хора, ама повечето си правят профила прайвет и си добавят приятелите, което е супер безумно според мен. Ама и аз съм ебати лицемера, защото имам майспейс. Е не го посещавам, ама исках лично да видя всичките му бъгове.
_________________ КПД онлайн дебати = 0
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 11:05 pm |
|
Maharet |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:57 pm Мнения: 698 Местоположение: Тук, там...
|
о, фейсбук е начин на живот, и това напълно сериозно без капка ирония го казвам, майспейс е боза в сравнение с фейсбук - във второто има всичко + социална дейност. Има толкова готини функции - като изключим приложенията и поканите.
С него се организират партита, рожденни дни (така си организирах моя, толкова много неща спестяваш като време и прочие), можеш да разпознавах имената и да научаваш повече за хора, които си се запознал на някое парти по имената или можеш да търсиш хора с него, абе хем не може да се скриеш, хем е доста идейно, този сайт е като наркотик, не може да мине и ден без да вляза в него, и вече като има чат, още повече, фейсбук for the win
_________________ - Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо. - Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 12:28 pm |
Mojito |
|
|
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 2:06 pm Мнения: 116 Местоположение: Xah
|
Става
Намираш познати, чиито контакти си изгубил преди бая време, споделяш снимки-мимки, ала-бала, забавно е, но преди всичко си иска да имаш свободно време.
Kristian Chakarov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 12:34 pm |
|
Galadriel |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
|
Отскоро влизам редовно, ама има нещо, дето ме дразни... тоя сайт е май за социални хора, които като се съберат си губят времето да се снимат. Прекопах щайгата, ама снимки с приятели нямам, или ако имам, не са показване, пък всите ми познати накачулили по хиляда снимки от рожден ден или събиране у дома. Тц, тц, тц, колко съм антисоциална и затворена в себе си.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|