|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кого НЕ харесвате от форума D= ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 1:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
В отговор на "кого си харесвате от форума" - the topic, поради намеци, че темата е тъпа, пускам и нейния опозит.
Внимание, правилата на форума си важат в пълна сила Нямате право да обиждате никого.. единственото, искащо се от вас е да посочите ник на участник от форума и ако желаете, по най-сбит начин да кажете защо, този участник не ви се нрави/харесва и т.н....
"харесва" е мн сложна дума и може да варира от "обич" през "симпатия"(най-вече) до "оценка на външен вид"... посочвайте поне категорията.. Но все пак иде дума за форума - кой не ви кефи с постовете си, с поведението си към вас, с репутация по форума и т.н.... Wise-ass постове-шеги избягвайте... питам ви кой не ви кефи- лигавщините по-вървят на темата за харесването Очаквам сериозна тема..
пп: offtopic, do not comment IT(the offtopic), или поста ви ше бъде изтрит дори ако е по темата 0= като хейтите някоя "тъпа" за вас тема, пробвайте да се замислите колко по-тъпи са вашите коментари по нея D=
Последна промяна SayanMk на Нед Авг 24, 2008 9:16 pm, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 1:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Тука вече сериозно,ще почнат да прескачат искри ; )
Ми особено много се дразна на Белагрио,когато се разлигави : )
Като цяло не ми прави никакво впечатление и съм водил свястни разговори с него
Обаче,когато почне да пуска Некви Километрични Снимки и прочие адски много ме ядосва и дразни : )))))
И други причини е имало , които са ме дразнили ама са били някви за еднократно и съм забравил
Друг , който въобще не харесвам е Sjvasd_Matrix или както там се пишеше : )
Оня футболния маниак ; )
По късно , като се сетя за още някой ще си кажа ; )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 2:06 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Бека , Вежди, Калина и Мартина и още 2-3-ма са готинки от форума .....
Всичко друго под ножа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23547.jpg) |
Pokemon Forever |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
shadowsong ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 2:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Всъщност няма човек, който непрекъснато да ме дразни ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) В даден момент някой по някакъв начин, с поста си примерно, ме подразня, но пък в друг същия човек ме "накефва" ... Така че ако някой някога не съм го "харесвала", то е било моментно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Хохохооооо, аз докато ги напиша всички, темата вече ще е в кофата
Иначе най-много се дразня на тия като мен...
А именно тия:
- с които не може да се спори, щото избиват на лични нападки
- които постоянно се лигавят и няма да напишат нито един сериозен пост
- които се правят на умни, ама са кухи като лейки
А им се дразня много, защото само аз мога да правя тези неща най-добре. В тва ми е чара
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|