|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 5:08 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Moята памет ли ми изневерява или Шнейзел и Канон си го поизмислиха това за предупреждението за ФРЕЯ?
И защо в превюто има пингвини?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 6:11 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
може би Аня наистина има ФЛЕЯ в Мордред
и по интересното е че в екстендед превюто очите й са geassed
surprise surprise
ням търпение да видя кво ще стане
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 11:17 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Zenith написа: Moята памет ли ми изневерява или Шнейзел и Канон си го поизмислиха това за предупреждението за ФРЕЯ?
Ами Сузаку наистина предупреди Лулу за ФРЕЯ, но Лулу го заклейми като лъжец и му тегли една майна общо взето
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 6:01 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Всичко друго очаквах като развой, но не и това. На Лулу плана е перфектен. Само не разбрах защо запечата и себе си, като можеше да взриви изхода и без да влиза в ... онова място.
С.С. се "завърна" и слава Богу... Тя май- май е била планирала нещо съвсем различно преди да срещне Лулу, а сега той изобщо не и влиза в сметката. Едвали ще го остави на произвола на съдбата де, малко или много изпитва симпатии към него, това ще изиграе сериозна роля по- нататък.
Другоо... Сега вече разбрахме защо, аджеба, Аня реагира така, близо до Геас. xD Имаше догатки, че е свързана с Мариана по някакъв начин... не по "някакъв" явно.
Шнайзел ме изненада... взе нещо да ми се издига в очите това момче. Ще видим какво ще направи от тук нататък. Черните Рицари са си все така наивни... Язък, че излъгаха Ориндж-кун (най- вече). Той ми беше надеждата да помогне на Лулу, ама на. От Кагуя и Кшинг-ке не съм и очаквала да се откажат от Зеро и идеите му лесно, така че те не ме изненадаха особено.
Само Сузаку се оплеска, както обикновено. т.т' Първо прехвърли вината за убийството на толкова много хора върху Нина, после си я посика обратно, за да извлече полза от нея. И уж беше планирал всичко добре, нали, да подтиква Шнайзел към властта и да си осигури бъдеща сигурност в негово лице, пак не му излязоха сметките. Ама че той се изложи. Как, подягодите, ще си толкоз умен, че да тръгнеш срещу Императора, с намерението да го убиеш, само с една сабя? т.т' Нямам идея дали това, дето го "размахваше" (защото по- скоро изглеждаше, че едва го повдига) беше въпросната Sword of Akasha, ама не ми се вярва. После побягна, верно заради Геаса, ама пак обвини ненужно Лулу и се помъчи глупаво да поеме цялата отговорност... И накрая падна и сега не го знаем изобщо къде е. т.т'
Лорд Уалдщаин ми е интересен. Зад това негово ляво око май се крие Геас. Имам чувството, че и той ще изиграе важна роля в бъдещите събитя.
Прогноза относно какво ще се случи по- нататък: никаква. Просто вече до такава степен се оплетоха работите, че ми се струва безмислено да гадая. Дано само не го оплескат баш накрая, както върви добре анимето.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 8:16 pm |
|
Siujade |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 7:02 am Мнения: 217 Местоположение: DopeReach
|
1 от 3 за сега познах Да видим какво ще стане сега , как ще умре Чарлз .
От 3тия път гледане успях да разбера що стана :О
_________________ "Научих нещо от живота и то е, че хората, които имат какво да предложат, вярват най-малко в себе си." My anime list.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|