В onemanga Гантз скоро време няма да видите щото е съспендет и там няма да я качват вече.Аз лично се ровя в mangashare-а спецялно за гантц и гледам от мнооого време новия чаптър...само ,че на испански
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:45 pm
Reanimater
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 2:36 pm Мнения: 220 Местоположение: София
Само да не стане така ,че да върне Кишимото (Тая с големия балкон) вместо Куруно.И без това няма да има друг шанс да направи стотака ,пък и ако Куруно се върне има шанс пак да видим Сакураока и още някоя по-"интересна" сцена
Да ви кажа честно изобщо не очаквах да видя КУРуно да е*е , когато за първи път го видях ,ама не
Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 10:20 pm
Reanimater
Не знам дали е мястото тук за спойлер обаче:
http://img247.imageshack.us/img247/5126/59190365le9.png Може да е фалшиво обаче на заден план са 2-та вампира а този който се появява май е Кей. Както се казва а дано.[/quote]
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 1:07 am
Reanimater
Тоя взе стотака , поне съживи Куруно ,та да имам надежда да вида млекоцистерната и Сакураока .
В тоя чаптър ми харесаха само точките на Ниши и пандата( )
Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 11:27 am
Reanimater
Върнаха го бе......УУуу почва якото ся......Ше има разбивация на извънземни по най бруталния начин.....Най ми е тъпо за тва че двамата с специални сили измряха....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения