|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 3:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 10:08 pm |
 |
WrathOfGod |
|
 |
|
Katana Samurai написа: 1."Беше 4 часа вечерта" кво ще рече това ? 16.00 или 04.00 ? Има и други подобни мурзи ме да цитирам.
i lol'd hard
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 10:16 pm |
 |
WrathOfGod |
|
 |
|
Katana Samurai написа: WrathOfGod написа: Katana Samurai написа: 1."Беше 4 часа вечерта" кво ще рече това ? 16.00 или 04.00 ? Има и други подобни мурзи ме да цитирам.
i lol'd hard  ? The "мурзи" thing ?
като е 4 часа вечерта трудно ще е да е 16:00
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 3:33 pm |
 |
moonbeam |
|
 |
|
Katana Samurai написа: Първо ти препоръчвам да изгледаш анимето още веднъж...Направих си труда да изчета 1вата глава...Енд хиър ит гоуз....
1."Беше 4 часа вечерта" кво ще рече това ? 16.00 или 04.00 ? Има и други подобни мурзи ме да цитирам. 2. Какаши е доста възрастен...Едва ли е младеж... 3.Няма палто... 4.Шизуне я няма по времето,когато Какаши се е запознал с тийм 7 5.От къде ти хрумна че Наруто приличал на Какаши ? 6.Сакура най-силната ? Ок това не е на място...
Има и още много неща...Не искам и да си представям какво е във втората глава...
Като не можеш да измислиш нещо което в действителност може да се приеме за недостатък на фика,по-добре си трай.Нали затова се нарича фенфик,самото наименование подсказва,че придържането към реалната история не е задължително.Съгласна съм за 1 и 2,оттам нататък грешките могат да бъдат преглътнати.Какво лошо има в това Сакура поне веднъж да е силната или Наруто да прилича на Какаши.Единствената ми забележка ече описанията не са достатъчно разгърнати и има някои неправилно построени изречения.
{dark_angel},фикът не е лош,поне историята не е СасуСаку или КакаСаку.Така ли ми се струва или момичето от съня на Какаши е Сакура?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 3:40 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
WrathOfGod написа: Katana Samurai написа: WrathOfGod написа: Katana Samurai написа: 1."Беше 4 часа вечерта" кво ще рече това ? 16.00 или 04.00 ? Има и други подобни мурзи ме да цитирам.
i lol'd hard  ? The "мурзи" thing ? като е 4 часа вечерта трудно ще е да е 16:00 
И трудно че е 04:00. Защото "вечер" е преди полунощ...
Винаги може да се каже 4 след полунощ...
Пък и не е епичен фейла, а просто фейл, преувечилавате...

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 2:01 am |
 |
Neltarion |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 2:45 pm Мнения: 533 Местоположение: Върховен Дом на Смърт
|
sasusaku_haruno_sakura написа: няма нищо общо с анимето  ....сори ама.. 
Скъпа, това е запазена марка, ае да не си копираме постовете, а?
Беги да не те изядат кучетата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 12:10 pm |
 |
Teeth_like_a_wolf |
|
 |
|
Eovin12 написа: Какво като няма нищо общо с анимето.... Това не е причина поне не основателна да не го харесвате. Всъщност има общо: героите... На мен ми харесва, защото е различно,има тръпка..не е поредното лигаво разказче за Саске и Сакура,където Саске е героят,силният,най-добрият... На мен си ми харесва образа му тук,а и за разлика от другаде наруто не се разтапя по Сакура..... Чакам продължението, иска ми се обаче да се развие някакво приятелство между Наруто и Какаши...
Точно така, това е творчество и всеки може да направи анимето по начин който му харесва.
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: няма такава  Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 8:02 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
gergana_sladurana написа: :P супер фик продължавай в същия дух 
М, не, недей дава лоши съвети, които биха довели до ГЛОБАЛНА катастрофа.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|