|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 8:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6545_1477411442.jpg) |
Cypher |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Някой , беше пунсал (отдавна) цитати от итервюто с Киши > та той казал , че 8-опашатият сам ще обяви война на Коноха (което ми е странно , щото не прилича на такъв тип ..... мъ пък де да знае човек , ние всъщност нищо не знаем за него ) , а що се отнася до другите якари (Пейн и Мадара) , пак според интервюто > Наруто ще се бие с Пейн (и там щял да покаже кво е научил) а за Мадара не помня кво пишеше , може нишо да не е пишело , непомня но ми е любопитно
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 9:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9034.jpg) |
alexbg92 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Dypeshnik ти чуваш ли се кфо приказваш ? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Първо,че Пейн не е Учиха ... 2ро Хокагето няма никъф шанс да казва на Пейн каквото и да е .... 3то тя хич не е слаба ... и ще е много ядосана като знае че Пейн е убил най-добрия й приятел ... 3то Коноха въобще не са толкова слаби ... помислете малко преди да пишете а ? Тоби каза,че е твърде слаб за да напада Коноха в момента ... не мисля,че Пейн е по-силен от него ... а и ако ще се бият с Коноха трябва да са със всички останали членове на Акатсуки ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) неможем да разберем кфо ще стане,но поне опитайте се да обмисляте ситуацията .... http://www.onemanga.com/Naruto/404/13/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 9:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Еми нямах предвид Пейн в коментара си това е моя грешка вярно исках да кажа Мадара...но едно мисля друго пиша какво да направя...
Само че не съм съгласен с тебе(сега няма да объркам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )Пейн ако атакува Коноха ще нанесе много щети и ако иска да намери Наруто ще започне да ги избива 1 по един и никой апсолютно никой там 1 на 1 няма шансове с/у него,но разбирасе те няма да му скочат единично,но и това няма да е от значение много защото последно той като уби Джирая той не показа всичката си сила дори и да е призовал помошниците си...и ако метне цунадето ще я почупи и ще има само 1 въпрос и съм сигурен че тя ще се издаде някак си колкото е "силна" остави 3 важни за нея хора да умрът...
http://www.onemanga.com/Naruto/404/13/
аз бих коментирал така че цялото актсуки не е достатъчно силно да нападне,а мога само 1 да добавя те като атакуват гледат да не понасят много бой...направи си изводите ако скочат в сегашното си състояние какво според Тоби(Мадара) ще стане,ще понесат много контузии.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 10:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Не бях чела Наруто от 5 чаптъра и бях приятно изненадана от СасГей...^^ така де...ступаха го приятно. *опашатия ми изглежда супер пич...със странни рими, така е, но не смятам, че ще атакува Коноха...по скоро могат нали да набият хоста, да му земат джинджурикиту и с него да изтърбушят Селото на Листото~~~ OWO"
Наруто е забавен,някак имам чувството че по-се стараят за арта оО" или просто съм гледала някакъв епизод от анимето и съм получила удар и като видя мангата, ми се струва направо съвършенна, нз ^^"
Пейн задължително ще утрепе не 1/2, по скоро 1/3 или 1/4...или въобще ще тръгне да гони Наруто при жабите.
Харесва ми идеята СасГей да остане без никаква по-специална способност и да бъде мн яко изтупан, но едва ли дълго ще се радваме на размазаните му черва по земята...Киши е Саске фенбой....>.>
Общо взето мангата ми се издига в очите, а според мен вие въртите невероятни фантасмагории...като сценаристи на бразилски сериал сте оО"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Гледалa....
Мдааам, с брат ми нали 72 епизод или нещо такова. Отдавна не бях хвърляла поглед и едва ли не се разревах от Хидан Т.Т....ни гласа е як, а е като ритнат от кон в лицето Т___T
Брат ми иначе,който започва да се развива като Нарутард XD, тоест гледа само анимето и ми задава тъпи въпроси и аз синтезирам нещата от бъдещите действия в мангата. Той кретена си мисли, че ще ме затапи и все : Абе, знаеш ли, че еди кой си е направил еди що си...прочел го някъде.
Всеки път му казвам да почне мангата, а той "Не...мързи ме" и отива да си играе на Наруто на PSP- то....тцк.....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 25, 2008 12:03 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Moondance написа: Що всички си мислите че Пейн ще нападне Коноха.Щом Наруто го няма той няма да атакува..според мен и единстевния вариант да има битка е между Пейн и Тсунаде ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) А иначе Саске няма големи шансво срещу 8 опашатия след като даже и МШ не му работи ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Все нещо ще направи....очевидно е, че ще го бие
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 6:02 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
алехбг92 написа: Ами представи си ... няма как Пейн да разбере,че Наруто го няма ... както и не цялото село зане къде е отишъл ... Ще отиде в селото .. ще го видят с робата на Акатсуки и ще почне боя ... поне се надяваме де .. :лол:
"Ще ги видят с робите на акатсуки. Те още не знаят , 4е "те" са "той" ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) "
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 7:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Наруто стана жабата супермен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , още малко и планини ще повдига ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Относно битката на бичето - тия на Саске хората много се жертват като матросовци хехек, само ми е чудно с Амератсуто какво ще направи? Дано емото накрая да избяга с подвида опашка, че после да си реже вените, но сто процента ще има убити от неговото отборче.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|