Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 38 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 8:14 pm 
Аватар

Абе квото и да става като гледам Сашке си викам че Тоби ше вкара звяра в него....И пак ше има супер бууст...Пейнт ще атакува коноха ше избие половината народ Конохамару както винаги ше организира евакуацията, Какаши ще атакува Пейн и ше пукне не мисля че Шикамару ваобще ше участва, а на Какаши му иде реда Както Кишимото я кара в всяка арка да умира по един герой - Чио, Асума, Итачи, И сега идва ред или на Тсунаде или на Какаши Наруто ще се появи малко след като Какаши или Тсунаде умре и ше напука Пейн....А на татък нз...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 8:21 pm 
Аватар

Някой , беше пунсал (отдавна) цитати от итервюто с Киши > та той казал , че 8-опашатият сам ще обяви война на Коноха (което ми е странно , щото не прилича на такъв тип ..... мъ пък де да знае човек , ние всъщност нищо не знаем за него ) , а що се отнася до другите якари (Пейн и Мадара) , пак според интервюто > Наруто ще се бие с Пейн (и там щял да покаже кво е научил) а за Мадара не помня кво пишеше , може нишо да не е пишело , непомня но ми е любопитно :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 8:24 pm 
Аватар

Споре мене той Пейн ще се отбие в Коноха и ще започне да задава въпроси по трудния начин...ще има жертви и някой наистина ще пострада сега като се замисля човека ще стигне до Хокагето и ще избърши пода с нея и тя ще му кажи къде е Наруто след което той ще зарежи селцето,но дали ще е сам смисал сигурно някой ще го придружава,например може да го придружи онази негова приятелка и повече жертви да паднат...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 9:35 pm 
Аватар

Dypeshnik ти чуваш ли се кфо приказваш ? :roll: Първо,че Пейн не е Учиха ... 2ро Хокагето няма никъф шанс да казва на Пейн каквото и да е .... 3то тя хич не е слаба ... и ще е много ядосана като знае че Пейн е убил най-добрия й приятел ... 3то Коноха въобще не са толкова слаби ... помислете малко преди да пишете а ? Тоби каза,че е твърде слаб за да напада Коноха в момента ... не мисля,че Пейн е по-силен от него ... а и ако ще се бият с Коноха трябва да са със всички останали членове на Акатсуки :roll: неможем да разберем кфо ще стане,но поне опитайте се да обмисляте ситуацията .... http://www.onemanga.com/Naruto/404/13/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 9:53 pm 
Аватар

Еми нямах предвид Пейн в коментара си това е моя грешка вярно исках да кажа Мадара...но едно мисля друго пиша какво да направя...
Само че не съм съгласен с тебе(сега няма да объркам :P )Пейн ако атакува Коноха ще нанесе много щети и ако иска да намери Наруто ще започне да ги избива 1 по един и никой апсолютно никой там 1 на 1 няма шансове с/у него,но разбирасе те няма да му скочат единично,но и това няма да е от значение много защото последно той като уби Джирая той не показа всичката си сила дори и да е призовал помошниците си...и ако метне цунадето ще я почупи и ще има само 1 въпрос и съм сигурен че тя ще се издаде някак си колкото е "силна" остави 3 важни за нея хора да умрът...
http://www.onemanga.com/Naruto/404/13/
аз бих коментирал така че цялото актсуки не е достатъчно силно да нападне,а мога само 1 да добавя те като атакуват гледат да не понасят много бой...направи си изводите ако скочат в сегашното си състояние какво според Тоби(Мадара) ще стане,ще понесат много контузии.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 10:43 pm 
Аватар

Не бях чела Наруто от 5 чаптъра и бях приятно изненадана от СасГей...^^ така де...ступаха го приятно. *опашатия ми изглежда супер пич...със странни рими, така е, но не смятам, че ще атакува Коноха...по скоро могат нали да набият хоста, да му земат джинджурикиту и с него да изтърбушят Селото на Листото~~~ OWO"

Наруто е забавен,някак имам чувството че по-се стараят за арта оО" или просто съм гледала някакъв епизод от анимето и съм получила удар и като видя мангата, ми се струва направо съвършенна, нз ^^"

Пейн задължително ще утрепе не 1/2, по скоро 1/3 или 1/4...или въобще ще тръгне да гони Наруто при жабите.

Харесва ми идеята СасГей да остане без никаква по-специална способност и да бъде мн яко изтупан, но едва ли дълго ще се радваме на размазаните му черва по земята...Киши е Саске фенбой....>.>

Общо взето мангата ми се издига в очите, а според мен вие въртите невероятни фантасмагории...като сценаристи на бразилски сериал сте оО"

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 11:20 pm 
Аватар

ахаха гледала си анимето за това леле сега са се появили Хидан и какузо е няма толкова зле нарисувани просто :shock:

Последна промяна kidamy на Нед Авг 24, 2008 3:26 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 9:55 am 
Аватар

Гледалa....
Мдааам, с брат ми нали 72 епизод или нещо такова. Отдавна не бях хвърляла поглед и едва ли не се разревах от Хидан Т.Т....ни гласа е як, а е като ритнат от кон в лицето Т___T

Брат ми иначе,който започва да се развива като Нарутард XD, тоест гледа само анимето и ми задава тъпи въпроси и аз синтезирам нещата от бъдещите действия в мангата. Той кретена си мисли, че ще ме затапи и все : Абе, знаеш ли, че еди кой си е направил еди що си...прочел го някъде.

Всеки път му казвам да почне мангата, а той "Не...мързи ме" и отива да си играе на Наруто на PSP- то....тцк.....

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 3:55 pm 
Аватар

Еми не се занимавай с брат си,пък ако толкова много те занимава с глупави въпроси ти му задай някой и го забии едно хубаво,след като знеш мангата няма да ти е много трудно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 4:29 pm 
Аватар

Що всички си мислите че Пейн ще нападне Коноха.Щом Наруто го няма той няма да атакува..според мен и единстевния вариант да има битка е между Пейн и Тсунаде 8) А иначе Саске няма големи шансво срещу 8 опашатия след като даже и МШ не му работи :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 4:35 pm 
Аватар

Ами представи си ... няма как Пейн да разбере,че Наруто го няма ... както и не цялото село зане къде е отишъл ... Ще отиде в селото .. ще го видят с робата на Акатсуки и ще почне боя ... поне се надяваме де .. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 12:03 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Moondance написа:
Що всички си мислите че Пейн ще нападне Коноха.Щом Наруто го няма той няма да атакува..според мен и единстевния вариант да има битка е между Пейн и Тсунаде 8) А иначе Саске няма големи шансво срещу 8 опашатия след като даже и МШ не му работи :roll:

Все нещо ще направи....очевидно е, че ще го бие :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 12:09 pm 
Аватар

наруто може би ще успее да бие пейн ако научи Сенджутсуто ама все пак трудно ще му бъде

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 6:02 pm 

алехбг92 написа:
Ами представи си ... няма как Пейн да разбере,че Наруто го няма ... както и не цялото село зане къде е отишъл ... Ще отиде в селото .. ще го видят с робата на Акатсуки и ще почне боя ... поне се надяваме де .. :лол:

"Ще ги видят с робите на акатсуки. Те още не знаят , 4е "те" са "той" :D "

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 7:35 am 
Аватар
Цар Алко

Наруто стана жабата супермен :shock: :lol: , още малко и планини ще повдига :). Относно битката на бичето - тия на Саске хората много се жертват като матросовци хехек, само ми е чудно с Амератсуто какво ще направи? Дано емото накрая да избяга с подвида опашка, че после да си реже вените, но сто процента ще има убити от неговото отборче.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 38 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]