Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 37 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 10:09 pm 
Аватар

Добре според вас за какво става дума че ще стане луд?!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 10:52 pm 
Аватар

че ще стане зверски мощен :lol:

аз викам е време да се понапишат малко легенди за урагана :lol:

Последна промяна mona_fei4kata на Съб Авг 23, 2008 12:30 am, променена общо 1 път

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:07 pm 
Аватар

Супер чаптър най-послед видяхме какво животно е осемопашатия,апък и тупаниците който Саске изяде ме накефиха мн. :D
А колкото до контрола на негрото над осемопашатия,ами все пак тои е вол,а воловете са доста тъпи животни за разлика от лисиците.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:18 pm 
Аватар

Blinkers написа:
Супер чаптър най-послед видяхме какво животно е осемопашатия,апък и тупаниците който Саске изяде ме накефиха мн. :D
А колкото до контрола на негрото над осемопашатия,ами все пак тои е вол,а воловете са доста тъпи животни за разлика от лисиците.

I just couldn't agree more with your comment on the Ox and Fox.Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 11:02 am 
Аватар

За какво ще му е на 8опашатия да се бие с 9опашатия.
Да не говорим,че още стои въпросът с ключат дето Джирая ни показа дето е sealnat добрата част на лисицата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 12:10 pm 
Аватар

тфа съм го пропуснал ... добрата част или ДРУГАТА част :o моля просветлете ме ... а колкото до това защо ще искат да се бият ... ами Осмоопашатото неможе да победи само Кюби ... а помисли какво желае всеки в тфа аниме .. както и шонен аниметата по принцип ? (Сила мн ясно .. да не те затормозявам) А може и нещо от миналото да има причина ... :o ддз както казах само предположения

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 3:32 pm 
Аватар

Хаха кво общо има миналото....щом оня черния може да си контролира звяра няма начин те да се бият ,но дори и да се случи това (което според мен е невъзможно) няма да е по-желание на "хоста" защото причина да го прави просто :roll: :o :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 3:40 pm 
Аватар

защото причина да го прави просто ? я си направи свястно изречението,че тогава разсъждавай а ? И осмоопашатото като е сийлнато е безпомощно освен ако не се изхитри и не предложи зделка на хоста - сила срещу услуга ? Дава му невероятна сира в замяна на дуел с единственото по-силно бижу от него ... :roll: :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 3:45 pm 
Аватар

Само не разбрах къде е казано в МАНГАТА, че са се били друг път 8 и 9 опашатите. Така е в митовете, в мангата не е казано и има разлика :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 3:51 pm 
Аватар

не е казано ... не съм и казвал,че са се били ... но до момента всичко се води по легендата .. (освен за Оро) а и виж какво причини Осемопашатия със Саске и тийма му ... а саске е найстина доста силен ... а другите бижута бяха смазани от Акатски .. :roll: само Кяби и осмоопашатото останаха за накрая .. а като се замислим не оставяме ли всички най-трудното за накрая (може би не всички де ама много хора) :roll: ама аз казах,че това са си мой размишления и т.н.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 4:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ахахахахаххаха, ееее разбрах най-сетне защо са му тримата смешници на Сасу... да го съживяват нон-стоп Изображение хахахахахх looser team on the road of an ox :lol: :lol: :lol:
Аз се чудех що не са се били с Кисаме, ма как да се, некви съпорт-хийлър-нинджи какво могат да му направят жалните =))
Нямам търпение негрото да ги смачка... ма се надявах да ги смачка без да им показва формата си, щеше да е доста по-унизително и готино ^^"

Сори, че игнорвам дискусията народе, ама твърде мн се повтаряте за старите неща... ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 5:41 pm 
Аватар

Аз викам да дискусираме какво може или е станало в мангата не какви са легендите,това може да се намери от источници и да се прочете,дори и мангата да се води по тях това нищо не доказва,оставете легдите и преданията и дайте да видим как емото ще се измъкне от тази ситуация.Просто няма как Сасуке да умре,най-възможно отбора му да тропяса,но не и той,знам звучи доста гадно но няма как просто любимия персонаж на Kishimoto Masashi да умре...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 6:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

А така...
Е или тОбито го спасява, или Пейн атакува Коноха, Наруто изскача и 8мия се привлича от чакрата на кюуби...
Или Пейн атакува Коноха и Тсунаде умира, а тоя й е приятел...
Или 8мия пребива Сасу и смешниците(С&Смъ тийм), Сасу му обяснява кво-що, тоя обаче се оказва, че има нещо против Коноха и АРЕЕ напада преди Пейн още :lol:
Как и да го погледнеш, Сасу става за резил ^о^ но да, няма да умре..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 7:43 pm 
Аватар

Еми според мене Пейн си атакува Коноха,избива много шинобита и ще се отправи към Хокагето,но разбирасе цялото село ще се застъпи за нея и Какши съм сигурен или поне горещо се надявам че ще се изправи с/у Пейн и Шикамару ще измисли някаква налудничева стратегия която даже ще впечатли и най-стария учиха,но в последствие това няма да е достатъчно и според мене в този случай Наруто ще се намеси,по някакъв начин, и ще се изправи пред най-мъдрия и силен учиха и от тука на татъка не съм го измислил,но според мене извода е че Хокагето няма да умре защото това ще е като удар под кръстта за Коноха.
А емото еми какво да кажа за него няма как да умре,но едно е сигурно някой от неговия отбор ще гушне букета,а това че може 8 и 9 (с тези цифри имам предвид легендарните опашати чудовища за тези които не са разбрали) да се привлекът чрез чакрата си признавам възможно е но ако се съберат няма да се бият шансът е 0-ев.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 8:08 pm 
Аватар

Саске изобщо не е силен вече. Първо Оро беше убит или там каквото и да е от Итачи. Демек Саске изгуби всичките специални умения на Оро, изгуби Cs. Единственото,което има е MS шаринган. Които използва два пъти и повече за глупости ако си спомните Итачи го използваше рядко. И е като новак с автомат с него. Не знае как да го контролира и му изяжда чакрата. Може да покаже още нещо от MS но ме съмнява да му направи кой знае какво.

Pein изобщо няма се занимава с Коноха ще отиде там ще разбере,че Наруто не е там и ще тръгне след него към Жаба леанд. Възможно е да има някаква битка с някои от Коноха но ме съмнява,че някои би тръгнал да се бие с него. Смятам,че това ни беше подсказано като този дъртия жабок ни обясни как за да стигнеш до там трябва се луташ през някакви лабиринти или нещо от сорта. Демек Наруто ще завърши тренировките докато pein успее да открие правилния път до него.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 37 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]