Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 3:04 pm 
Аватар

Адмирала как наплеска капитанчетата :) Само дето не чатнах много какво направи онзи музиканта, ноооо карай :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 3:51 pm 
Аватар
Цар Алко

Reyleigh се появи, е сега ще има мощно меле. Kizaru срещу The Dark King :shock: :lol: . Този племенника нещо много се надценява сигурно има и защо, но да видим как ще бъде победен. Нашите са тотално капнали след битката с PX-4, а сега на главата им е и PX-1 някой явно ще го отнася освен ако не се появи допълнителна помощ :roll: . За три дни ще потрошат целия архипелаг :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:49 pm 
Аватар

:shock: Zoro san :( Не предполагах, че нашите ще са първи... не им дадоха време за почивка :О Абсолютно меле... Интересно, какво се случва с другите... дали няма да се бият и те, от съпричастност или при пиратите такива битки няма :roll:

ПП. офф: spiralkinda - ава ти е мн. стряскащ :lol: така както ми беше заспало, изведнаж О.О

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:02 pm 
Аватар
Цар Алко

Кои другите? Те са вече разбити отвсякъде, само Kidd и Law са останали, но срещу какъв PX се бият не се знае. А може би срещу оригиналния Kuma?

off: Аааа относно аватара е от Detroit Metal City, Krauser II :headbang: :headbang: :headbang:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:18 pm 
Аватар

Ами да, за Kidd и Law става въпрос :) Може да обединят сили срещу общия враг :lol: а в Новия свят да се сцепят от бой :lol:
Какво се случи с Garp ? Той каза ще отскокне до архипелага, пък нещо се покрива... може би ще го появят в някой критичен момент :D

Много ме накефи, когато Reyleigh каза - It's only the beginning... Their era, that is... Много зареждащо ми дойде :P

ПП. офф: на мен ми заприлича на некой модифициран от Star wars :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:00 pm 
Аватар

Аааа етва е манга на всяка страница е пълно със диалози!И пак екшъна не е на второ място заради това.....А сега разсъждения според мен особенно за Кумата тоя дето го е направил мисля че е този от Скайпея с електрическия плод...Първо явно племеника на Кизару тоя с брадвата има знака подобен на шаринган който и тоя с тока имаше...Кума е робот свързваме го веднага с ток и масово пройзводство :lol: тва толкова много куми 1, 2, 3, 4 можеби и повече а оригинала се губи някаде освен ако не е изцяло робот а не както си мисля примерно че е полу човек полу робот който явно клонират ли или ддз можеби само единия е полу човек полу робот другите да са изцяло такива......Та за този от скайпея имаше под разказ за него кадето отива на една планета можеби там са го научили на технология за роботи.....А иначе като прочетох за ерата мисля си че Кизару и компания отивам сега в архипелага за да прекратят възраждащата се ера на пирати.Тъй като Лъфии и другите 10-11 суперновас ще са новото поколение силни пирати.... Много размишления ударих... :blush:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:15 pm 
Аватар

Ти говориш за God Enel, който по последни данни беше на луната :lol: Създателя на Kuma и компания е Vegapunk... Те си го казват...

ПП. Enel не беше хапвал дяволски плод :) просто си беше сбъркан :lol: шаринган ... лолз

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:21 pm 
Аватар
Цар Алко

Енел е минало, а това за Луната той си се върна на родната планета и там масово изтребиха неговите хора. Просто си е след история на това какво се случи в Скайпея. Същото като Крокодил и тн. В трилър Барк арката съвсем ясно си го каза Кумата, че е създаден от Вегапънк и Франки е с 500 години назад спрямо него.Досети се, че племенника е и персонален бодигард на доктора следователно разполага с колкото си иска роботи, но да не забравяме разговора между Мечо и Козела в началото на арката. Като нищо и оригинала е на този остров, но като гледам не е при нашите. Онази Кума беше доста словоохотлив в предната арка, дори наум похвали нашето момче, че се е метнал на баща си заради преданния екипаж, който има. Ако не стане някакъв мощен ъпгрейд или помощ отвън не виждам за три дни тези три групички ще оцелеят в архипелага. :roll:

Последна промяна spiralkinda на Пет Авг 22, 2008 9:22 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:28 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Ако не стане някакъв мощен ъпгрейд или помощ отвън не виждам за три дни тези три групички ще оцелеят в архипелага. :roll:

Или аз не съм разбрал или ддз , ама 3 дена беше поставено само за наще ... другите когато си искат си ходят ? Но сега като Райлей е там да се бие.... а,че аджеба кой ще оправи кораба? :o :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:29 pm 
Аватар
Цар Алко

Ако не видя нашите се бяха разделили на три :) не вярвам само след няколко десетки метра тичане отново да се обединят :). Колкото повече са заедно толкова ще привличат и внимание. Brooke поне ще се прави на мъртъв за три дни :lol: . И аз това се питам, но може да се побие с адмиралчето и да се отегли да си свърши задачата ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:42 pm 
Аватар

аз не съм споменавал нищо да се събират или да се разделят ... просто се чудех дали няма да станат повечко тия дни ... че дори ако адмирала бие Dark King :twisted: кой ще им оправи кораба ? Та затова питах ... неможе да се бие и за 3 дена да опарвя ... може да станат 5 дена примерно ... или да им спечели време и да избяга ... ---> обаче марините не са тъпи и ще идат до корба (би трябвало да знаят къде е :o ) и ми е мн чудно как ще оттърват кожата ... според мен накрая Райлей ще гушне букета и ще има мн сълзи + турбо StrawHats и мега имба изнасяне на адмирали , капитани и цял остров дори :twisted: *hope so* *slap's himself to wake up from the good dream* :twisted: :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:12 pm 
Аватар

Pika Pika no Mi =)) sounds like PikachuXD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 9:29 am 
Аватар

Аааааа, чаптъра беше много як! :D Направо лошо им стана на наште като видяха оня. Само тоя с брадвата мноо ме издразни, много противен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 12:12 pm 
Аватар

противен,тъп на всичкото отгоре и грозен :evil: :evil: според мен маимунката ся ще се ядоса,че Dark King-a не поправя кораба ,а се е върнал и ще почне да му се кара :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 1:09 pm 
Аватар

нема такъв филм :wink: няма как да се справи сам, в това си състояние, а и има ранени, всички са изморени... Трябват му 10кила месо, за да се случи това :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]