Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:23 am 
Аватар

Емото го пребиха хахаха черния дъ бест жинчурики евър! Едно ми направи впечатление дори с 4 опашки не пълна трансформация Черния можеше да мисли и да действа както той поиска, а Наруто с 4 опашки не се вижда вече, после когато разкри цялата си сила отново стана същото преди това обаче каза с една дума че той е звяра му са като екип и работят заедно а това им дава голямо предимство! Явно Кюбито е много високонамерено и гордо за да се саюзи с Наруто и да работят заедно!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 11:30 am 
Аватар

По-скоро Наруто е ТЪП и нейска да рабоги с Кюби .... щото ако се съюзът ..... ще е ебати имбата тоз малак пиш*ьо .... иначе много ми хареса тфа,че Шаринганът е баца върху приемниците .... и много се искефих,че смазаха тъпия Саске най-сетне ... ама пак не показаха Наруто да го видим кфа жаба е :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:32 pm 
Аватар

Интересно ми е защо 8-пашатия не е змия (както трябва да е в легендата) а е бивол със пипала като на октопод (lolwut O_o).Иначе е голем кеф да гледам как на сасу му цепят кофичката :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 2:28 pm 
Аватар

Най-добрия чаптър досега, а негрото ми е новия идол! :ave: Другия път още от същото! :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 5:11 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Oп...слабо място на шарингана....интересно, значи все пак Наруто има начин да заобиколи и тая пречка...
8-ия ми се издигна в очите :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 5:41 pm 
Аватар

Лиспата на CS си има своя отрицателен ефект върху Саске.
Дали това няма да му помогне да победи ? Наистина не искам да побеждава.Хачиби ме радва много.А и Саске от кога започна да се тревожи за неговите? -> Цък. Още от миналите глави ми направи впечатление,че той започва да мисли малко за Team work -> Цък. А и МШ-то му доста го изморява -> Цък Още от тук започва да кашля.

Би трябвало Саске да не може да победи в тази битка - цък - тогава имаше CS и Шаринган,срещу по-слаб(за момента) джинчурики.Сега няма CS,след МШ илюзията би трябвало,да не може да използва повече Шаринган и Хачиби е доста силен - може да контролира 8 tails без да губи съзнание.Да не говорим,че Саске вече няма свестен summon,след като Манда май умря.В тази битка всичко е в ръцете на Джуго,т.е. избягването :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:36 pm 
Аватар

Кеф ми направи емото как губи всякакъв контрол в битката и е почти безсилен дори и с sharingan-а си а тоя рапиращ лунатик е найстина е сериозен и ако никой не се притече на помощ на Hawk няма дълго време да просъществуват.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:53 pm 
Аватар

Неочаквано се развива битката, дано да продължи в същиятт сух ^^

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:14 pm 
Аватар

Да обаче Kakuzo i Hidan щяха да му видят сметката на това jinchuriki доста бързо. :lol:
Ами то че 8-опашатия ще бъде заловен ще бъде от кой и как не знам :lol:
Саске не може да използва МШ достатъчно добре все още. Няма и Cs. Двама от съотборниците са му напълно излишни и без помощни. Третия и той не може да го победи колкото и ненормален cs Да има.
Пълна трансформация на 8опашатия това е 2рото най силно нещо в света на Наруто. Чудя се с какъв ум са тръгнали те да го ловят. :lol:

Иначе за Наруто лисицата го смята за безполезен и малоумен и когато наруто и даде контрол тя се възползва на 100%
Наруто изобщо не може да контролира лисицата. С тренировките на Джирая е достигнал едва до контрол на 3 опашки. Сега предполагам че и с sage като научи ще може да увеличи контролът си на повече опашки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:21 pm 
Аватар

kidamy написа:
Да обаче Kakuzo i Hidan щяха да му видят сметката на това jinchuriki доста бързо. :lol:
Ами то че 8-опашатия ще бъде заловен ще бъде от кой и как не знам :lol:
Саске не може да използва МШ достатъчно добре все още. Няма и Cs. Двама от съотборниците са му напълно излишни и без помощни. Третия и той не може да го победи колкото и ненормален cs Да има.
Пълна трансформация на 8опашатия това е 2рото най силно нещо в света на Наруто. Чудя се с какъв ум са тръгнали те да го ловят. :lol:

Иначе за Наруто лисицата го смята за безполезен и малоумен и когато наруто и даде контрол тя се възползва на 100%
Наруто изобщо не може да контролира лисицата. С тренировките на Джирая е достигнал едва до контрол на 3 опашки. Сега предполагам че и с sage като научи ще може да увеличи контролът си на повече опашки.

Дано си прав за теорията си че Наруто ще увеличи контрола си в/у Кюбито :whistle:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:33 pm 
Аватар

We all hope so ... иначе казано - дано Наруто да напрай малко имба Ъп ... щото незнам как ще бие Саске .. да не говорим за Тоби дето неможаха да го пипнат дори ... сума хора при тфа :lol: А иначе според мен ще стане нещо от сорта,че 8 опашки иска двубой с Кюби (лол ддз как ми хрумна просто ще е много яко) и затова синхронизира на макс с рапъра,за да се бият с Кюби ... но ддз само предположения без да са базирани на нищо :blush:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:36 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
We all hope so ... иначе казано - дано Наруто да напрай малко имба Ъп ... щото незнам как ще бие Саске .. да не говорим за Тоби дето неможаха да го пипнат дори ... сума хора при тфа :lol: А иначе според мен ще стане нещо от сорта,че 8 опашки иска двубой с Кюби (лол ддз как ми хрумна просто ще е много яко) и затова синхронизира на макс с рапъра,за да се бият с Кюби ... но ддз само предположения без да са базирани на нищо :blush:

It would be sweet!Изображение

Edit:Ако си говорим за лудост той дори и сега си е луда глава така че не това е въпроса...

Последна промяна Dypeshnik на Пет Авг 22, 2008 9:44 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:41 pm 
Аватар

Че Наруто ще стане луд това е ясно, въпроса е кога

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:51 pm 
Аватар

Ще стане луд ли???? Той вече си е луд. От началото на мангата и анимето си е луда глава. И според мен това ще е за постоянно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:51 pm 

бъркаш побъркано силен т.е. луд , с луда глава ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]