|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 2:34 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Meze написа: А хората ме питат що не искам да живея в Обеля с наште
ХОхоооо честито
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 4:40 pm |
|
inc |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Ок аз в София вечерта няма да стъпна
Тук (Пловдив) само веднъж едни искаха да ни гепат колелетат(или нещо друго да ни направят ) посред бял ден.
Бях на 11 с още 2 приятелки караме колела и аз най отпред. Само чувам нещо отзад.-` НЕ БЕ`-обръщам се 2-ма. Единия хвнал кормилото на едното момиче, втория за седалката на другото.Аз в потрес, бях в паника само си спомням че те почти веднага се откъснаха и газ газ
А иначе те двете както са сикарали зад мен и идват тия мангали(бяха на по 23-5) и единия е казал
-Ае момичета знаете ли колко е часа-с намерението те нали да намалят.
Та бяхме в шок 2 сидмици и карахме само пред блока.
Ся като се замисля колко често се прибирам пеша вечерта(12-1) през кичука, тряаа си взема едно спрейче ей така
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:12 pm |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
inc написа:
Ае копуваве 2-3 кашона и chargeeee~ ма'алата xD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:17 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
inc написа:
Пистолет Макаров калибър - 9х19
На черния пазар в България този пистолет върви 150 до 200лв.(в повечето случаи става въпрос за армейски оръжия,а е и известно,че от Арсенал,чат пат,"изтича" по някоя бройка),а ако чивек иска законно оръжие-цената му е до 250лв.,само дето трябва разрешително.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:19 pm |
|
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Perfect-Blue написа: абе взимате си по едно спрейче и като видите мангал - първо стреляте,после задавате въпросите.
Нека да обменим малко опит за спрейовете?например цена,поразяващо действие,обхват,последствия.Аз имах едно със знака на Нато на него,като пръснах във входа на блока и след един час още не можеше да се минава от там
Откъде и колко пари. А дали има със знака на Ал Кайда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:21 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
ZerraX2 написа: inc написа: Ае копуваве 2-3 кашона и chargeeee~ ма'алата xD
Ти се бъзикай ама знаеш ли тва колко е мощно...
Един приятел отива на едно игрище дето играят баскет, събира ги, казва им "Ей момчета, елате нещо да ви кажа"... и до 5 секунди сичките бяха налягали по земята, кашляйки, викайки и бършейки си сълзите
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:24 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: а ако чивек иска законно оръжие-цената му е до 250лв.,само дето трябва разрешително.
човек ти нз дали си запознат но едно такова разрешително не се вади като лична карта.........................................................
вие пьк спрейове ти докат му прьснеш той ще настигне и ще пребие оня само като ви усети че сте шубета много ясно че ще ви бие ебаси................
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:28 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Super_Beast написа: Цитат: а ако чивек иска законно оръжие-цената му е до 250лв.,само дето трябва разрешително. човек ти нз дали си запознат но едно такова разрешително не се вади като лична карта......................................................... вие пьк спрейове ти докат му прьснеш той ще настигне и ще пребие оня само като ви усети че сте шубета много ясно че ще ви бие ебаси................
Знам,имам такова за карабина,чивте и пистолет!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|