|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 9:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
the_real_maniac написа: не следиш историята, хаха ми какво само гледаш картинките , стига де ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) и кое зелено да не се яде, онова летящо човекоподобно(humanform?) ли което се разпръсна на "дъжд" след като го гръмнаха ... Мърда ли става за ядене 100% Нее, домашният любимец, онова сладко прасе Humanform-ите ги яжте колкото искате, те не са ми толкова симпатични /Иначе картинки гледам да, нали мърдат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Шегу, всъщност много повече се интересувам от героите, защото ако те са добри могат да направят прекрасно аниме и от най-скапаната на пръв поглед история. Както и обратното-да е сложна и заплетена и в същото време скучна, защото няма кой да я развие. Така че всичко, което засяга героите ми е интересно, но цялостната идея-дали ще има камъчета, пръстени, 10 вида човешки форми или мехи who cares XD И без това имам слаба памет, вие младите /нищо, че аз съм най-младата :Р/ като можете да помните и историите... faye написа: Най-странно за сега обаче ми е Хару. Викате тя е глвната героиня ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Не знам защо(може би защото...) съм приела главна да е мистериозната мацка която се появява от никъде, често с трагично минало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
И на мен Накиами ми изглежда да е главна героиня. Хару я пишат главна в ANN, но те там понякога имат малко объркани представи за главни герои. Има я на постера на анимето обаче, значи не могат да не я направят поне горе-долу на една позиция с На (може би "На" ще е най-точно при това момиче ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) А и нищо не й пречи да си има трагичното минало, но да не е мистериозна на първо време :Р
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 11:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Супер си върви анимето засега. Приличало на Eureka, е айде бе, ма нъли не е същото
Както каза Haruka героите са по-важни. А до момента на всички много им се радвам (освен на тъпото хлапе от кораба)
Очаквах Акиюки да размаже летящия humanform, обаче добре че шефката се намеси и го разфасова. А тя е един от най-готините персонажи - яко стряска всички в екипажа, освен Накиами.
Нейното хоби пък е да сабира xam'd-ове и да се мъчи да ги излекува.
Точно затова мисля, че едва ли втория xam'd е Raigyo Tsunomata, който е бил на кораба. Наистина не е сигурно, че е мъртъв и може да го вмъкнат в историята, обаче втория xam'd нали трябва и той да е от островчето на Акиюки ?
А защо да не е онова гигантското чудовище (no way)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 3:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Колко бой яде Akiyuki просто не е истина.
![Изображение](http://img179.imageshack.us/img179/2664/82035697gp6.th.png) >
*Адският поглед* ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) *Бате, 'зЕми са'а тоя десен прав* ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) *Б***и злобното 'лапе*
*А'ди пак*
*~~~ из teh "new Akiyuki training-leg program - get something heavy, lift it against the wall, now stretch your right leg, ... yes, stretch your leg, ... yes, you can do it, ... yes, you can do it ...*
Таа, каква казахме, че била шефката - Sweet, raven-haired beauty with glasses, eh?
*О, да, 'зЕми т'Фа BFG-е*
Kitsune написа: >< Hidoi desu
Нема hidoi, нЕма kawaii. ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Едната част в тавата, другата - в тенджерата. ![:cheverme:](./images/smilies/cheverme.gif) Morridin-tama казва, че "зИленУто" e много agile и трудно се хваща, мааа Я сАм skillful ловец ![:smoke:](./images/smilies/smoke.gif) , пък и имам ....
*щааак* ... *queeek, queeek* ... *отива да провери капана*
=========
Мисля, че се налиготих достатъчно. ^^"""
Тааа сега малко фенбойски "философии":
1. Значи с "покушението" над Akiyuki ми хрумна следното нещо, че "северняците" са искали/търсели сивокосото момиче и това, което е "носела" в себе си, .... май?
2.
Така, това лице може да означава много неща, но това, което мен ме устройва като теория е ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , командирът и бащата на Akiyuki се познават, и докторът знае нещо, което "онзи" се опитва да пази в тайна - може командирът да е дезертьор и затова да е оцелял. Такива "герои" като него "винаги оцеляват". (не че в момента не си съчинявам приказки от "1001 нощ" ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) )
3. А така, браво, забихте Haru в "девета глуха". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тя ей така си "насмота" един войник и "чуваше" какво говореше Akiyuki в xam'd-формата си. Брех, тия гимназистки в днешно време ... мноУ опасни ваa. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но като я гледам "изтърка си петите" да търси Akiyuki.
Nakiami има тепърва да играе важна роля. Важното е, че Akiyuki се "кротна" малко и доброволно си взима "лекарството".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 12:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ще го видим и това качество как е, доста групи се появиха, а накрая все хората се принуждават да дърпат .mkv 720p релийзите ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Добре, че нямам някаква кошница, че да ме е яд.
EDIT- качеството е мега/хипер ужасно ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 4:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Бе едва ли ще спят в едно легло, ама виж под един покрив по може. Относно 6ти еп беше добър, Акиюки прецака един xamd, много яко го наниза. Явно започва да свиква с контрола над силите си, ама има още хляб да яде. Интересно ми е кво ще направят тия селянчето от острова, като пилоти за тея машини. То е ясно, че ще станат пилоти, ама имам чувството, че тоя цайса след време ще тръгне срещу нашият пичага. Интересно ми е Хару защо иска да намери Акиюки. Какво я кара. Дали го харесва (логичното) или заради тва, че и е приятел and shit.
Иначе анимето си върви в чудесна посока, става все по-интересно, само малко повече екшън да вкарат.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|